Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Maserati Quattroporte Diesel zná svou cenu (aktualizováno)

17 komentářů

Hittman
Velmi pěkné auto, leč bohužel ceně neodpovídá kvalita interiéru na pohled, kvalitu zpracování nedokáži posoudit..
dal
teď ještě diesel do Ferrari a máme to komplet. 😒
Pekelná Micinka
Ale tak to vůbec nemusí být, je možné, že tou "obětní" značkou bude Maserati a Ferrari diesel nakonec nedostane. [odkaz]
Hittman
Tak dostane elektromotor a nebo rovnou šlapátka.. ;-\
Pekelná Micinka
Tak já hybrid nevidím jako zlo. On má i své výhody, a to nemyslím spotřebu.
cri-cri
no a proc né, slapaci porsche tu uz je [odkaz] a vyz jak je cool a eko 😄
3_diamanty
tak ono quattroporte je 5 metrova limuzina, tam ma ten diesel urcite aspon ako taky zmysel.. ale v sportovych kupatkach a kabriach od ferrari by to bol fakt nezmysel ...

ja len verim ze na konci tejto dekady fakt ten dieslovy osial pominie a definitivne skonci.... a vratime sa k starym dobrym casom benzinov :yes:
RS
Jenže co je lepší. Třílitrový V6 Diesel nebo 1.6 R4 s pěti turby...?
Pekelná Micinka
Záleží na tom, co od toho čekáš. V 5m sedanu bych raději to první. Ale ještě raději bych tam měl klidně hybrid.
IPace
proc 5 turb? stacej 2 a ta 1.6ka + nejaky elektro natom bude podobne jako ten diesel co je v tomhle Quattroporte

BMW i8 ma 1.5ku + elektro a vykon by mel bejt (170kW samotna 1.5ka) 266kW a 570Nm tedy parametry onic horsi nes ma ta 3 litrova nafta zde, tedy 202kW a 600Nm

reakce patri k postu RS

jinak cenove je to konkurent prave proti třeba Panamere S-Hybrid 😄
Makovnik
5X turbo nemusi byt zle.
Doteraz sa kazdy opajal zvukom 5-6-8-10 valcov, teraz sa bude 5-6-8-... turbovrtulovym motorom >😒]
Nicco
Zalezi, ci si v kabine, alebo pri vyfuku.
JDM
1.6 R4 s jedním turbem a váhou do 1t .....
samael
Leda že by v Maranellu začali vyrábět konkurenci pro X6 a Q7,což se(pevně doufám) aspoň za mého života nestane. >😁
faubléé
Italové naštěstí nejsou takoví stupidi jako skopčáci 😉
Atila_
No tech dieselovych 200kW moc srovnatelnych neni. Na luxusni tridu a specialne se sportovnimi ambicemi jake chce mit Maserati je dnes uz tech 200kW docela slabych. Nemecka sportovni konkurence at uz BMW nebo Audi dava do svych modelu motory s vykonem kolem 280kW coz je docela propastny rozdil nejakych 40%!!! To neni zrovna zanedbatelne. Srovnatelny je pouze Mercedes S, ktery si na sport moc nehraje a u ktereho asi neni nabidka motoru konecna s ohledem na nedavne uvedeni na trh.
xjara
Vzhledem k tomu, ze do sportovniho auta nepatri nafta je to vlastne jedno. U MB to chapou moc dobre a jak prohlasil sef divize AMG pujdou radsi cestou hybridu nez aby se snizili k nafte.