Novinky
pussykontrol
5
a čože by si nekúpil chlapec z poctivo nakradnutých peňazí ...
Mig_35
24
Podívej se na to takhle. Aby ta automobillka existovala, musí její auta někdo kupovat. No a ty to zdá se nebudeš, takže to tenhle pán vzal i za tebe.
twistedTSD
2
Já se o zdroji jeho financí v článku nic nedočetl...
vrkuboy
8
To že je někdo schopný vydělat víc než ty neznamená, že je hned zloděj. Chybu hledej u sebe. 😉
MariAchi
3
Jak víš, že jsou nakradené?
webpaja
5
Hašek? Tejc? Nebo jak se jmenuješ? 😄
novice
6
Kalousek 😉
MariAchi
1
S tím nickem bych to spíš tipnul na sexymozek >😁
Anonym
0
václav klaus >😁
Je to SOHC s trojventilovou technikou a dvomi sviečkami na valec. Na hanbu také bludy v článku uviesť.
... taky bych se (mít já těch pár eur) nemohl rozhodnout mezi těmi barvami >😁 :-! :yes:
... v Real Racing 3. >😁 :-!
Já Huayru ještě nemám odemknutou. 😒
Přiznám se, že já taky ne, ale už mám oba McLareny a šetřím na Zondu. A to mě to nestálo ani Euro. Včera jsem postoupil do levelu 75. Někdy udělám recenzi do blogu. 😄
ja si tisknu na 3D tiskarne postupne Pandura, tak as skoncim, tak si vytisknu i Huayru, a klidne hned 3 >😁
>😒] >😒] >😒] Kam se chystáš, možná by sis mohl Pandurem rovnou pro tu Fuyaru dojet.
To ja bych si radsi vytisknul jitrnici, kterou svet nevidel.....a pak bych spokojene umrel na zlucnikovej zachvat >😁
tak vis co, všichni si ted tisknou ty pistole a samopaly, tak sem si rek ze nebudu troskarit a vytisknu si rovnou Pandura, bo plany na Abramse me nechteli kuci z US army poslat, prej něco okolo narodni bezpecnosti a tak
Rodinný rozpočet bežného občana silno pocíti, že si rodina kúpila nové auto. Tento miliardár však finančne nepocíti nič - keďže za deň možno zarobí toľko, čo stoja obe autá. Dá sa to povedať aj inak - má síce 100 000 krát väčší majetok ako priemerní ľudia, ale autá si kupuje len 100 krát drahšie. Alebo ešte inak - keby nové auto stálo 400 kačiek, nekúpili by ste si hneď dve?
A aj tie 2 autá môžu dávať zmysel - na jednom bude jazdiť a druhé si odloží do garáže len ako muzeálny e😜onát. Jeho cena bude rásť a o pár rokov toto auto bude mať väčšiu cenu ako bola nákupná cena oboch áut.
A aj tie 2 autá môžu dávať zmysel - na jednom bude jazdiť a druhé si odloží do garáže len ako muzeálny e😜onát. Jeho cena bude rásť a o pár rokov toto auto bude mať väčšiu cenu ako bola nákupná cena oboch áut.
Cituji: "...sedmistupňová sekvenční převodovka Xtrac dozadu. Zatímco ona sama váží 96 kg a je umístěna napříč před motorem,"
Takže v autě je nejdříve převodovka napříč, pak motor podélně a nakonec poháněná náprava?
Opravdu? 😲
Takže v autě je nejdříve převodovka napříč, pak motor podélně a nakonec poháněná náprava?
Opravdu? 😲
Je to divny, ale je to tak (prevodovka napric) 😄
Ale rekl bych, ze je nejdrive motor, pak prevodovka a pak naprava.
Ale rekl bych, ze je nejdrive motor, pak prevodovka a pak naprava.
a ted tu puvodni, bylo nejdriv vejce, nebo slepice? >😁
kde obě krásný auta zaregistroval. Možná by někdo chtěl výtvor od Pagani vidět v cz, ale buďme při zemi. Co s takovým nadherným autem zde v tom bordelu, kde si skoro všichni závidí, kradou a silnice jsou strašný?? Dobře udělal kluk Ruský. Výron od VW je hnus :no: i když ho možná má >😁
Každý se nějak bavíme, někdo sbíral céčka, jiný známky, třetí angličáky. Pán když je finančně o x řádů jinde zase toto, no co, nic na tom není. I já, prosťáček z luhů a hájů českých třeba osobně znám člověka, co má ve svém skleněném "mrakodrapu" zaparkovaný Horch, Gaz 13, bílý Rolls, Mercedesů atd nepočítaně. Ale co mě dostalo, jak všem kouskům detailně opravdu rozumí. Já se finančně nudit, tak bych zase zaplatil dotažení Bugatti Galibier do sériové produkce :-!
Tak to by ses musel hodně finančně nudit, neb to bude zcela jistě ztrátovka jako Veyron. Ale - za nápad :yes:
Auta ( a ženy) nebudou finančně rentabilní nikdy >😁 přesto je tolik milujeme a děláme kvůli nim možné i nemožné. Finančně nudit = neviděl jsi záběry po smrti Pabla Escobara? To byly šatní skříně narvané penězi, kubíky a kubíky stodolarových bankovek 😄