Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jeep Cherokee: Výroba v Číně po boku Fiatu Viaggio

18 komentářů

Ja Prvni 123
FIAT již je na takových prodejích přesto, že na trh vstoupil teprve na konci loňského roku.
A moudře postavil továrnu na výrobu Fiatů s dostatečnou kapacitou, takže teď může bez dalších investic přidat výrobu Jeepa Cherokee, který je pro čínký trh jako stvořený.
😉
Howgh.
Jaros71
:yes: Tak jest.. 😄
Jeep je světová značka , která by mohla u čínanů zabrat.
flyboyeda
😄
Ja Prvni 123
no dyť říkám, že je pro čínský trh jako stvořený!
>😁
flyboyeda
tak proč sním straší lidi v Evropě ?
sendador
A je to tady zase. Jinymi slovy: Jako spravny ucastnik diskuze na ACZ mam pouze ja spravny nazor, takze i vsem ostatnim musi byt z toho auta taky blivno.

Mne se auto celkem libi, ale nemam potrebu to vsem vnucovat. Jak bude model uspesny ukazi az prodeje.
flyboyeda
já mám obrovskou potřebu to všem říct , že se mi to nelíbí a také tak činím

jestli ti to vadí ,tak máš smůlu 😄
Anonym
Pokud je většině osazenstva blivno a mnešině se to líbí, pak asi udělal výrobce něco špatně, že. Stejně jako pokud 4x odkládá u vedení vozu na trh a neustále řeší problémy kdy mu něco nefunguje....
wolff
To něco je software v této třídě auta unikátní 9 st. převodovky... si zapomněl Mirku Dušíne dodat... 😉
Mr.Murphy
já se tady hlavně nasměju, až se tohle Číro bude prodávat po desetitisících a bude úspěšné, čemuž věřím....

bohužel fanklubu krabic, tuhých náprav a třístupňových automatů to těžko vysvětlíš.... 😉
Anonym
že u RangeRoveru nic takového neřešili. Zřjmě sou indové lepší e😜erti jak italové. Holt není I jako I >😁 >😁 >😁
jupo
podotýkam že nemeckej prevodovky ZF. Ani veľký cherokee to nemá s tou prevodovkou (8st) ľahké a mnoho kusov má problémy s trhaním či neustálym hľadaním vhodnej rýchlosti - sám som to zažil na jednom kuse s V6 motorom. V8 vraj také problémy nemajú, vyzerá to na to, že 8 válec tej prevodovke svedčí viac.
😄 Neviem či nieje 8 stupňov už trošku veľa, jazdil som na BMW 3 s touto prevodovkou a tiež to tam neustále radí až to nieje dôstojné na takéto auto. osobne si myslím že dobrá 6st. prevodovka je ideál.
Jaros71
Souhlas..
Konečně Jeep 21.století..! 😉
Za mne :yes:
PS : kdo má rád konzervativní design , není problém.
V koncernu VW , BMW i Mercedesu je SUV dost. 😄
Anonym
Kdo má rád konzervatvní design tak GMC Yukon/Chevrolet Tahoe/Suburban nebo Wrangler atd
Sumi2000
:yes:
Krabice už jsou minulostí..!
Za mne je nový Jeep fajn. 😄
Anonym
Krabice sou věčné >😁
Jaros71
Ale jo..mají taky něco do sebe.. >😁
Ale přeci jen se design posunul někam jinam..
U Jeepu zvláště.. 😄
Anonym
mimo tohle cherokee čéče nějak ne, Grandčíro je furt krabice ikdyž zaobelná a Wrangler to samý, patrito v podstatě taky, navíc ten má spolu s compassem brzy skončit...