Novinky
interier sa zasekol v minulem stoleti?
podla mna je tento elegantne uhladeny interier [odkaz] velmi pekny prakticky a vyzera solidne, neviem v com vidi autor problem ;-\
ma snad octavia alebo rapid lepsi interier? myslim ze nie, trosku objektivity by nezaskodilo
no ale co cakat od skodovackeho serveru
podla mna je tento elegantne uhladeny interier [odkaz] velmi pekny prakticky a vyzera solidne, neviem v com vidi autor problem ;-\
ma snad octavia alebo rapid lepsi interier? myslim ze nie, trosku objektivity by nezaskodilo
no ale co cakat od skodovackeho serveru
Trochu nechápem😒br />
"Ovšem zatímco zevnějšek působí velmi současně, interiér se zasekl někde v Asii konce minulého století."
Poprvé, toto by si novinár, ktorý auto ani nevidel naživo nemal dovoliť napísať.
A ako podľa vás pôsobí toto: [odkaz] ? To je potom z doby kamennej!
Neviem čo na tom interiéri na vás pôsobí ako z Ázie z minulého storočia, ale na mňa pôsobí o dosť lepšie než interiér vynikajúcej Oktávie.
Presne toto je dôvod, prečo som z tohto webu odišiel a už sem skoro nechodím. Prestým to bol u mňa najnavštevovanejší web, teraz sa mi už ani nezobrazuje medzi oblúbenými stránkami. Reklama, reklama, reklama, VW, Škoda, subjektivita, absolútne opovrhovanie čitateľmi... Dovi. :no:
Poprvé, toto by si novinár, ktorý auto ani nevidel naživo nemal dovoliť napísať.
A ako podľa vás pôsobí toto: [odkaz] ? To je potom z doby kamennej!
Neviem čo na tom interiéri na vás pôsobí ako z Ázie z minulého storočia, ale na mňa pôsobí o dosť lepšie než interiér vynikajúcej Oktávie.
Presne toto je dôvod, prečo som z tohto webu odišiel a už sem skoro nechodím. Prestým to bol u mňa najnavštevovanejší web, teraz sa mi už ani nezobrazuje medzi oblúbenými stránkami. Reklama, reklama, reklama, VW, Škoda, subjektivita, absolútne opovrhovanie čitateľmi... Dovi. :no:
nedavno sme sa tu bavili po nejakom "nevydarenom" teste kvoli comu tu vlastne chodime a viaceri sme sa zhodli ze je to len kvoli diskusii a ked si mozes vsimnut ja som tu tiez len kvoli tomu, dobre sa mi tu pise ak je o com a s kym, ale clanky a testy niekedy skutocne za vela nestoja co je skoda, vytratila sa objektivita a nahradila ju akasi zmes reklamy a zmes podivnych subjektivnych nazorov istych osob,
Ok beriem, interier Mistry nie je mozno na urovni mazdy 6 alebo bmw 3ky ale nemyslim si ze je z minuleho storocia, vyzera velmi elegantne a dost prakticky a zaroven v jednoduchosti je sila, taketo interiery sa raz este vratia do mody, ale to by musel pan redaktor pozerat aj trosku do buducnosti a nie ohanat sa s minulostou
Ok beriem, interier Mistry nie je mozno na urovni mazdy 6 alebo bmw 3ky ale nemyslim si ze je z minuleho storocia, vyzera velmi elegantne a dost prakticky a zaroven v jednoduchosti je sila, taketo interiery sa raz este vratia do mody, ale to by musel pan redaktor pozerat aj trosku do buducnosti a nie ohanat sa s minulostou
Gilgit
Fokt se nám zasekl, co tak ho spolecnými silami vysekat?
Gilgit
Fokte, nevím kde se zasekl interiér cínského vozu Hyundai Mistra, ale relativne presne se dá ríct kde se zasekl tvuj intelekt. Není skoro zádného clánku od tebe, kde by nebyla bud zásadní chyba, nebo nejaká zcela nekvalifikovaná poznámka. Divím se, ze slovo Fokt jeste není mezi dobrými novinári nadávkou. Ale mozná ze je.
... 8-s
[odkaz]
+
toto ponuka vw v Cine...
[odkaz]
:no: :no: :no: