Videa
... že ta S3 byla po erzetě nějak moc čistá? >😁 Tak či tak je to krásná reklama a vidět babičku jet oblakem prachu je nádherná podívaná :yes:
To Sport quattro je tak neuvěřitelně nádherný auto...
"Muset" vybírat mezi tímhle a o deset let mladší Integrálou, asi by mě ranila mrtvice. >😁
"Muset" vybírat mezi tímhle a o deset let mladší Integrálou, asi by mě ranila mrtvice. >😁
Copak by Horch mohl byť jen připustit že ani po třech desetiletích náskoku díky technice nedokáže postavit auto které by překonalo jejich mistrovské dílo SportQuattro
Je to jen o tom, co automobilka postavit chce a co si postavit dovolí. Quattro bylo ve své době vrcholem produkce Audi. Dnes máš vrchol R8 V10.
>😁 Ovšem rád bych tento duel viděl na "ostro" a za volantem starýho Waltra :yes: Nedrží Quattro stále rekord Pikes Peak???????? Když jsem před dávnými časy byl svezen v Quattru, tak zážitek na zbytek života!! Jedinný a poslední Audi co mělo něco nadpozemskýho ...
A co první generace S a RS modelů?
RS2 a Ur-S4/S6 byly také úžasné. V RS2 jsem samozřejmě nejel, S6 s pětiválem mě ale dost bavilo. Jízda sice připomíná plavbu výletním parníkem, ale v přímce je to s lehce upraveným motorem nehorázná raketa.
RS2 a Ur-S4/S6 byly také úžasné. V RS2 jsem samozřejmě nejel, S6 s pětiválem mě ale dost bavilo. Jízda sice připomíná plavbu výletním parníkem, ale v přímce je to s lehce upraveným motorem nehorázná raketa.
rekord pikes peak už nedrží asi 100 let 😄
...mohlo to být i lepší. Prostě to tak nějak uplynulo, aniž by to zanechalo jakýkoliv dojem hlubší než 1 minutu... 😄
Až ti do docvakne, dej vědět.
Pokud ho mermomocí chceš vypnout úplně, mělo by fungovat odpojení senzorů jako u jiných aut. Přijdeš tím i o ABS, to je ale pro "skutečného" řidiče určitě plus. 😄
Jde to i čistěji, změnou nastavení řídící jednotky. Některá auta mají proti tomu ochranu, ale i pak to jde, jen to není tak snadné. Některé "autoškoly" mají takhle upravená auta, právě aby sis vyzkoušel rozdíl.
Pokud ti jde o vylepšení silničního auta, tak u některých je to skutečně otázka jen změny jedné položky a je hotovo. V servisu by si toho ani neměli všimnout. Ale jak jsem napsal, některá auta mají ochranu. I když to půjde nastavit, tak se to nemusí projevit, nebo to po dalším startu bude zpět na původní hodnotě. Tam to chce větší zásah a už to nemusí být tak snadné utajit před autorizovaným servisem. Je dobré také myslet na důsledky. Když to bude něco zásadnějšího a nebudeš na to mít patřičné papíry, tak se na tebe také pojišťovna může vykašlat. ESP je nutné pro to, aby auto získalo homologaci.
S tím odpojením senzorů je hloupý, že právě přijdeš i o to ABS ;-\