Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Ferrari 288 GTO v nepochopitelných jízdních situacích

30 komentářů

vrkuboy
Je toto motoristický web? >😁
Hammunasakra
Ne bohužel už neni. A to beze srandy >😒]
twistedTSD
Asi jsem divný, ale pro zázrak s dvakrát přeplňovaným osmiválcem 2,9 litru si přirozenější jízdní situace snad ani nedovedu představit. A právě "jízdní situace" ve stylu klimatizovaná garáž s přesně určenou vlhkostí vzduchu mi připadají 100x nepochopitelnější. 😄
vrkuboy
Konkrétně tady o nějaké huntování nejde 😉 To auto je na podobné blbnutí přímo určeno. Koukat na to v muzeu a těšit se z krásy toho vozu je tak trošku nuda... žijeme jen jednou. 😉 Bohužel doba současným mladším vozům této značky moc nepřeje... ze supersportů se stává pozlátko pozérů kteří neumí využít potenciál tohoto vozu a vlastně to ani nepotřebují. Po pěší zóně v Brně lze takových potkat celkem dost a věřím, že v centru Prahy také. Já dávám řidiči na videu :yes:
webpaja
Jasně...a zdi ve stodole jsou gumový atd... 😄
webpaja
Jistě...vypnout. Co dnešní generaci přijde všechno nezajímavý je vlastně zajímavý.
webpaja
Istý pol'nohospodár? Viděl bych to spíš na modrou krev a k tomu náležitý panství...nerad bych ti kazil iluze 😉
Karel6
Ferrari 288 GTO byl stvořen pro skupinu B , tedy pro rallye .
ryccardo
No tak já se ke svýmu auto takhle občas taky chovám. Sem tam mě chytne rapl tak si užije. Rozdíl je v tom že moje auto má hodnotu když hodně tak 100 000 a tohle možná to samý ale v dolarech. Tuším, že posledním kdo si tohle auto koupil byl Niki Lauda. Kdo ví jestli ho ještě má 😄
gld
Čo s tým má počet prezretí na youtube resp. nejaké počítačové hry mi totálne uchádza.

Podstata môjho príspevku je, že je rozdiel robiť psie kusy s fiestou alebo s ferarri gto.
MariAchi
Jo ták 😄

Mrknu na to.
Enthusiastic.driver
Já to vztahoval jen na TaxiTherich. F50, XJ220, Rolls imho lepší, rychlejší, provokativnější, líp natočené... 😜
Hammunasakra
A nebylo by lepší voboje současně? 😉
kexxik
"na nezaujímavých popolniciach. " >😁 no to bych zrovna netvrdil 😉

...gymkhana byla na začátku velký fenomén, což dokazuje počet zhlédnutí na Youtube, mimo jiné i Codemasters, kteří koupili licenci a udělali z toho pc závodní hru Dirt 3. Ta hra je založená na závodění s těma popelnicema, jak říkáš. A, že Codemasters nejsou žádný prvoplánový ořezávátka ví i tvoje máti.

[odkaz]
R32
Myslím, že veľa ľudí tu chodí skôr na fórum pokecať si ako za serióznymi informáciami... 8-s
Josef.D
Josef.D
Tady někdo prostě dělá machry !!!
https😐/www.facebook.com/pages/Vyhraj-
Josef.D
Nechápu to !!!!
beibej
Ferrari se to píše...
MariAchi
No...Ken Block to sice umí líp, ale zase ta jeho auta stojí za starou belu.
Tahle rudá, uřvaná, placka mi bude řvát pod víčky celou noc 😄
4bytelnýkola
ferari na dálnici?? >😁
CenturionCz
V ruce to mít musíš. To ale přece platí i pro rychlou jízdu na dálnici nebo na okruhu, kde už je Ferrari rozhodně více doma.
CenturionCz
že bych se ke svému autu takhle rozhodně nechoval, ale o nějaké vyloženě drsné použití zase nejde.

Trať je krásně rovná a bez výmolů, takže podvozek nedostal nijak extra zabrat. Trať je navíc řidiči známá, takže ji mohl předem připravit (odebráním kamenů, větví a jiných předmětů, které by poškodily lak) a samozřejmě také věděl, že k žádnému poškození nedojde. Vlastně je toto video svým způsobem trochu fake, protože si máme všichni myslet, že se jedná o nějakou vyloženě nevhodnou silnici pro supersport, ale přitom jde o rovinku s relativně rovným a pevným povrchem.

Pro opravdové trápení drahých aut doporučuji spíš díl Top Gearu, kde James May jel s Bentley Continental GT Speed etapu rally.
Huben
Vlastnit takové skvosty s kterýma se tenhle týpek předvádí, tak jsem na ně asi hodnější a neměl bych na to srdce a asi ani koule je takhle huntovat. Ale jak píšeš je to nádhera se na to dívat a díky chlapci za to. Jinak už takové auta vidíme jen na fotkách v garáži. Za mě :yes:
P4WLYK
vzhledem k tomu, že 288GTO bylo původně určeny pro závody skupiny B, je tohle použití právě tím použitím, na ktery auto bylo stavěny. To, že to s ním nikdo nedělá protože je to klenot, je věc druhá. I tak je to epická podívaná, na všechny jeho videa.
gld
Až na to že "gymkána" sa jazdí na nezaujímavých popolniciach.
kexxik
nevím, jak se píše ten název co tomu dal Ken Block, ale tohle byla klasická gymkhana...akorát bez Kena a bez jeho rally nádobíčka. Mě se to líbilo tak první minutu, pak už jsem to vypnul.
jozephko
ktorý nedávno preháňali po poľných cestách tiež nejaké Ferrari či Lamoborghini - už si presne nespomínam. A vtedy to bolo ešte oveľa drsnejšie.
Musím len konštatovať - komuže je lepšie než poľnohospodárom na Západe? Odbyt zaručený, cena tiež, veľkorysé dotácie sú bez diskusie. Keď sa veľa urodí, pomôže štát s predajom prebytkov, keď sa málo urodí, pomôže štát so stratou.
Asi pôjdem chovať býkov do Anglicka >😁 .
3_diamanty
[odkaz] , len to chce nejaky dobry kopec :yes:
Enthusiastic.driver
Tohle mi připadá jako zatím asi nejslabší video z "huntující" série.

Každopádně i tak mu patří :yes: