Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
mne sa velmi pozdava ( ano viem nie je to ziadna pecka ale mne to nevadi ) a chvalim aj farebne prevedenie v tom luxusnom prevedeni, vyzera to skutocne luxusne a velmi elegantne, samozrejme spicka je dnes inde a kia na nu rozhodne este nema ale myslim ze hanbit sa za interier nemusi, myslim ze bude sa dat v tom interieri prezit
donPedro
Tak určitě ... auto vypadá hezky, vně i uvnitř. Ovšem byť se mistr Schreyer jistě snaží, chybí tomu přátelé punc originality, bohužel. Asi to ale možná bude zadáním KIA generality ...
Tak to by tady mělo být ale dobrý.Nebo se tady snad prodávají nejvíce originální auta?Nejvíce je konzerv,kde také není nic originálního a všechny designové prvky už jsme dávno viděli u jiných značek.Takže K900 dobrý :yes:
Philip1
Ano, Korejci se učí od Číny velmi rychle. Podobně jako Korejská společnost Samsung okopírovala Appel, tak Korejská Kia z koncernu Hyundai-Kia kopíruje vlajkovou loď BMW. Nebo to snad tak není? Vnější křivky až moc nápadně připomínají 7er. A hlavice řadící páky? To je vtip? Jen má trochu jiné rozměry. Však téměř stejnou najdete v každém BMW s automatem.
Za tohle u mě Kia klesla hodně hluboko... :no:
Za tohle u mě Kia klesla hodně hluboko... :no:
Bez nápadu!!! KIA ceed je asi top od kii.
Ale Topper onanuje tak je to ourajt >😁
Jinak u Hyundai stačilo už dávno říci jen VIN a dozvěděl jsi se o autě naprosto vše,včetně dílů (ročníkově se to nedá přesně určit).A nebo se zaregistrovat na Hamaservice a všechno si zjistil sám.
dokonale propracovaný.Jenže to byly dělaný ještě většinou v korei.
Možná prot je Hyundai braná jako značka postavená nad KIu,protože Hyundai už to měl skvěle propracované.Jak říkám spoustu věcí jsem si zjištoval sám přes US stránky hamaservice.Bez potřeby servisu.