Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
Ozzman
Jak u kamionu >😁 Nevim nevim... taky se mi nelíbí, vypadá to jak nějakej US tahač 😄
na druhou stranu, třeba takovej Crafter má stejně masivní čumák ( i když bez toho chromu 😄 )
Za mne :no: , ale na druhou stranu, je to dodávka a tam je to fuk..
na druhou stranu, třeba takovej Crafter má stejně masivní čumák ( i když bez toho chromu 😄 )
Za mne :no: , ale na druhou stranu, je to dodávka a tam je to fuk..
Hmm mně masivní čumák vadí spíš u osobáku, třeba Audi. Dodávky bych fakt neřešil tam jde o práci, na montérkách vady taky nehledáš. Jsou to prostě montérky.
Čumák by asi opravdu neměl rozhodnout o tom, jestli je to auto k něčemu nebo ne. No ale když se přidají jisté hříchy páchané pod kapotou, nebo fakt, že někteří výrobci dodávají do zemí "východní Evropy" opravdu ošizené verze a to samé platí třeba pro Transity - v té odcházející generaci ...... mohli by o to výsadní postavení i přijít.
Čím ošizené jsou transity? >😁 Když opomenu rez, tak je to držák 😄 Ale je fakt, že mám zkušenosti jen s TDDi a níže...
Tuhle mi to někdo ze servisu Ford vysvětloval, bylo to myslím něco na podvozku, pro západní Evropu zdvojené, pro "východní" Evropu jednoduché, asi aby se dala požadovat levnější láce.
Nabídka Transitu byla vždycky velmi flexibilní ............ >😁
Nabídka Transitu byla vždycky velmi flexibilní ............ >😁
No držák, to jsi snad trochu přehnal. Ford Transit je na tom přesně stejně, jako konkurence, držáky už se nevyrábějí ............ ale přesto - prohlásit že je to držák je ........ úsměvné. Ale opakuji, ostatní jsou na tom stejně, od Fordu se žádné zázraky neočekávají..... Představme si takového hrdého majitele VW Transporter, když se mu začne sypat. 😄
offf
To opravdu davají elektricky ovládané zrcátka až do nejvyšší verze ? U dodávky to je naprostá nutnost (pokud tedy potřebujete couvat), takže bych to očekával ve všech verzích.
Naopak musím pochválit za ESP i v nejnižší verzi.
Naopak musím pochválit za ESP i v nejnižší verzi.
Focus poameričtěním docela zabili a teď to chtějí udělat i s Transitem. Jak ale říkám, můj pocit.
Navíc design u dodávek, hlavně těch větších jako je Transit (nikoli Transit Custom) není nijak zásadní, zde je důležitý poměr cena/výkon/kvalita/výdrž a tam Transit jasně vede nad konkurencí...nad tou německou dvojnásob!