Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
wakantanka
1
V tej modrej veľmi pekné, ale ten nezmysel pod predným nárazníkom si mohli odpustiť.
PTS
Nedávno, i když možná vlastně už dávno, jsem četl o tom, jak Škoda by mohla, v hierarchii VW, být konkurencí právě pro Volvo. Nic ve zlém, ale dokážete si vedle tohoto představit třeba Octavii III RS? Už jen designem je Volvo vzdálené na míle daleko...
PS: Vím, že je V60 konkurentem spíše pro Superb a nebojte, jsem si vědom i cenového rozdílu 😉
PS: Vím, že je V60 konkurentem spíše pro Superb a nebojte, jsem si vědom i cenového rozdílu 😉
Rojin
Pěkný to je, motor, exteriér vozu.. paráda, ale proboha co to tam šupli za volant? To je volant z "náklaďáku"?? No to je panečku solidní humus [odkaz]
To vidíš Volvo prvně? Tento design volantu mají u Volva pomalu všechny modely, jen S80 má ten volant trochu jinak 😉 Mimochodem, Volvo dává do náklaďáků toto [odkaz] >😁
Na té fotce vypadá nepřirozeně velký, skutečnost je mnohem hezčí a padne dobře do ruky. Zvlášť ty dvě rozšíření na desítce a dvojce (ciferník hodin) jsou efektní i pohodlné pro prsty.
nehodnoť z fotek, jdi k dealerovi a sedni si do toho auta. Poznáš, že je ten volant tak akorát a nebudeš už nikdy chtít jiný.