Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Euro NCAP 2013: BMW i3 – Čtyři hvězdy za tradiční chyby

13 komentářů

www.skodaoctavia.cz
Koho zajímají chodci. Já je přejíždět nehodlám.
dans91
To je mi teda názor... K čemu je pasivní bezpečnost vozu? Já bourat nehodlám
Ham.
ochrana krční páteře nebo nohou na mezních hodnotách, to si mohli dát víc záležet. Kdejaký konvenční křáp za čtvrtinovou cenu je na tom lépe.
3_diamanty
nie je baworak ako baworak, casy sa menia, jedny idu dopredu a ini stagnuju vyrovnava sa to , nepochybne kdejaky sunt z korei by na tom bol v tejto oblasti lepsie to je pravda
_Teddy_
Mam ten pocit, ze i3 asi nebude zrovna model, na ktory by mnichovska automobilka bola extra hrda. Nie len, ze to auto ma (diplomaticky povedane) velmi kontroverzny dizajn, teraz mu este aj "upadla hviezda"...

O tych chybajucich "asistencnych systemoch" si myslim svoje, a nie je to veskrze nic lichotive. Pripomienkovac pasov je jedna otravnost ktora ma vie vystrasit v tej najnevhodnejsej chvili, ked sa pri prejazde malej nerovnosti rozblaci alarm len koli taske s tabletom na sedadle spolujazdca. A ze omezovac rychlosti je len za priplatok? Za to ma BMW pochvalu! Ja by som si naopak rad aj priplatil, aby som tam taku zbytocnu blbost nemal!

Vaznejsi je nedostatok v o chrane chodcov. Ale povedzme si uprimne: kto cakal nieco ine, pri tom podivne vysokom "cumaku" a hranatej apote? Nuz nech je ako chce, ani premiovy vyrobok este nezaruci pat hviezd. Ovsem, aky powyk by sa tu rozputal keby "len" 4* ziskal trebars Renault alebo Hyundai, o tom asi netreba pisat, vsak? 😉
3_diamanty
ta posledna veta to ma tiez hned napadlo 😉 :yes😒br />
aby som tu nepisal romany na pol strany tak z mojho pohladu vypisem par nedostatkov ktore mi na i3 vadia a ktore su dovodom preco to auto mi nedava zmysel😒br />
1. vysoka cena
2. maly dojazd
3. uzke kolesa ( budu zranitelne a spadnu do kazdej jamy )
4. absolutne podivny vzhlad exterieru aj interieru
5. chybajuce klasicke zadne dvere ( tie malicke su ok akurat pre deti )
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
dans91
Třeba museli snížit standart kvality, aby to zákazníkům korespondovalo s označením i3... >😒]
novice
Mohl bys mi vysvetlit, co ti vadi na tom, kdyz ma auto omezovac rychlosti? Nuti Te nekdo ho pouzivat? A co se tyce pripominani pasu, porid si lehci tablet >😁
Atila_
Ono to neni jenom o tech asistencnich systemech nebo ochrane chodcu, ani celni naraz neni uplne spickovy konkurence ho bezne zvlada dnes jiz bez oranzovych nozicek a zluteho telicka, whiplash daleko za konkurenci, zeleny bocni naraz je uz dnes spise standardem.
Je to holt asi dane snahou auto maximalne odlehcit, aby zbyl prostor na baterky a auto alespon nekam dojelo. Bohuzel elekromobil je takova nestastna slepa ulicka plna kompromisu.
novice
[odkaz] tak se schvalne koukni na vysledky poslednich testu, myslim, ze tam nenajdes auto, ktere by nemelo oranzovou nozicku nebo zlute telicko pripadne whiplash v barve pomerance ci citronu.
Aladeen
škoda že Adac , alebo EuroNcap nerobí test podobný IIHS ,kde sa robí aj nárazový test na 25% (small overlap test) tam väčšina áut pohorí
IPace
oni nekoho jako zajimaj hvezdicky kdyz si kupuje auto? me to teda nezajimalo nikdy, krom diskuzi, jo v tech se hvezdama hyri jedna basen, ..... heeeč a moje auto ma 7 hvezdiček z 5 a 4 kruhy k tomu >😁