Novinky
Pokud chci jet na školení do Holandska, kam obvykle jezdím svým vozem. Proč vyrábět a prodávat auta, když jejich provoz nebudeme schopni a ochotni zaplatit?
Ten scénář je zatím teoretický, ale brzo bude realizován, pokud si to Německo prosadí.
Chválím Švýcary. Nedali se zblbnout. Podobná opatření ničemu neprospívají a vůbec už ne svobodnému pohybu osob a zboží v EU.
Ten scénář je zatím teoretický, ale brzo bude realizován, pokud si to Německo prosadí.
Chválím Švýcary. Nedali se zblbnout. Podobná opatření ničemu neprospívají a vůbec už ne svobodnému pohybu osob a zboží v EU.
V praxi je to hezky vidět třeba v Brně (a asi i v Ově). Moudří úředníci zpoplatnili kus dálnice sloužící jako velký městský okruh a velká část opravy se převedla pod okna obyvatel přilehlých částí. Obyvatelé jsou určitě štěstím bez sebe...
Pripadá mi to ako v tom vtipe o záhorákoch, ktorí keď postavili novú šibenicu, dali pod ňu tabuľku: "enem pro nás a naše dítky" 😐
Nyní si představím sám sebe jak jedu do Holandska na školení😒br /> 1500 CZ + 3000 DE + 1500 BE + 1500 NL = až 7500 abych měl zakoupeno - toto mne spolehlivě vyžene do letadla, příspěvek ke snižování emisí.
A to občas jezdím i do Anglie, jenže stále se dala narýsovat cesta bez placení známek, stačilo mít českou. Toto je v podstatě zabíjení motorizmu zemi motorizmu zaslíbené.
Btw. v Nemecku ziju 😉
Ja to vidim presne naopak, dokud to nema stat Nemce nic z rozpoctu (vydela to na sebe samo + jeste neco navic) tak neudelat to tak urednici porusi povinnost spravovat statni majetek jak nejlepe jde. A ze je 900mil Euro "nic" mi prijde docela zvracene a uplne na hlavu postavene.