Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ruská Lada pracuje na pěti nových modelech

38 komentářů

Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
vrkuboy
A ta Škodovka bude kvalitní ojetina od auto ESA a směr cesty bude určovat navigace TomTom kterou můžete zakoupit na alze nebo taky na czc... atd. >😁
Gilgit
vrkuboy
Vídeň Vídeň...dal bych si kafe 😄 rozhodně lepší kafe doma než cestovat do davu koupě chtivých vánočních maniaků >😁 Obecně považuju za nesmysl cestovat o svátcích do velkoměst. Stačí mě ten Blázinec v Brně.
Gilgit
vrkuboy
Po zásahu ČNB snad ani není o co stát. Včera jsem posílal "ojra" do zahraničí a z toho kurzu jsem šel do kolen >😁 Ale lidem z pohraničí se to vyplatit může. Spousta lidí z BA cestuje za nákupy do Rakouska pravidelně a dokonce spousta Slováků kteří pracují v Bratislavě žijí v Rakousku. Myslím, že v Kitsee už je pomalu víc slováků než rakušanů. Někde jsem o tom četl, budu googlit 😉
vrkuboy
Ale k tématu... když vynechám jméno člověka (nepodstatný údaj) který vypustil tuto tiskovou zprávu tak jde o zajimavou informaci. Úspěch Lady v EU neočekávám, ale na domácím trhu to bude mizet jak rohlíky :yes:
Lada by se měla designově najít podobně jako KIA a na tomuž se pak dá stavět. Zatím je to všechno bezpohlavní rykša za pár rublů. Není o co stát.
Gilgit
vrkuboy
Řekl bych že Lada se tu prodávat nebude, stejně jako Datsun. Lezli by do zelí Dacii 😉 Té Dacii která by se v Rusku prodávala jen velmi těžko a tak je nabízena jako Renault. Ale dá se očekávat že Datsuny a Lady budou na stejných platformách jako Dacia jen v jiném obalu. 😄
KubikCv
v Německu má Lada celkem dobré jméno a nejen tam (díky Nivě) stejně tak i ve Finsku...Dvojčata Hyundai/Kia taky působí na stejných trzích
Gilgit
pogo26
Na západě se Lada dřív prodávala lépe než Škodovka. Určitě by to měl Renault s Ladou jednodušší než s Dacií. Dneska už však pro Ladu není v Evropě prostor. Renault by ji musel postavit nad Dacii a soupeřit s ní proti Škodovce nebo Hyundai. Třeba se tak někdy i stane a já se toho třeba i dožiju.
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Díky za upozornění. Chyba vznikla překladem. Schválně si zkuste vygooglit jména Alexandr Šmygov a Alexandr Sniffing. Rozhodně nejsem jediný, kdo se takto upsal.
vrkuboy
Ono u fonetického přepisu jmen z azbuky je často problém. Stačí když čerpáte z anglického zdroje kde je jméno poangličtěno a je zaděláno na problém.
Gilgit
Katikakus
To je v auto.cz bežné, že při překladu článku překladatel přeloží i jména a tak mu ze Smygova vznikne Sniffing? Děláte si z nás srandu?
petrumr
Gilgit
vrkuboy
Viz můj příspěvek z 17😁0 😉
Snooob
Hovorí ti niečo takt?! 8-s
Mal by si sa trochu slušnejšie vyjadrovať! Nie ako v krčme so svojimi kumpánmi... :no:
Gilgit
vrkuboy
A pan Jungman bude psát jména jak uzná za vhodné a ne jak mu bude nějaký Gilgit předepisovat. 😄 Ber to s humorem... ale jistá podobnost tam je ne 😉
Gilgit
Dinar
Nejde o úroveň textů zdejších redaktorů, jde o úroveň reakcí, například oslovování osob, které zde (redaktoři) vystupují pod vlastním jménem a ne jako anonymní nick. To je nutno respektovat, může se nám líbit nelíbit, jak a co píší, můžeme kritizovat úroveň webu, ale měli bychom si zachovat úroveň. Agresivními větami a oslovováním typu, "Bureši", prezentuješ pouze své buranství. :-!
Gilgit
Dinar
Můžeš se tu z toho hodiny vypisovat, stejně se nemáš jak obhájit, chybí ti základní respekt, sám jsi navíc multinickový herec. Slaboch a buran, prostě mariánek.
Gilgit
Snooob
Aj menej vybavený jedinec pochopí, že to bola rada, nie príkaz.
Ale ty si jednoducho nevychovaný pako! :-!
Gilgit
beibej
v modelech Lada. Priora není malý sedan, to je Granta. Priora je nad ním. A když koukám na Xray (který je hezký) tak nevím jestli má nahradit Samaru nebo Nivu. Je to taknějak něco mezi a od každého nic. Jako všechny crossovery.
gld
A priora je nebodaj čo, vyššia stredná? Stále je to dosť malé auto, stačí pozrieť na rozvor náprav.
Gilgit
Anonym
Priora je střední třída, Kalina a Granta nižší střední.
Aladeen
Priora určite nepatrí do strednej triedy , ani ju tam Lada neradi ...

Priora= Nižšia stredná trieda
Kalina=Patrí ešte do segmentu B
Granta= low-end , náhrada za 2107
Anonym
Low end třída neexistuje.

Existují Minivozy, to není ani jeden z modelů lada.

Pak je nižší střední, pak je střední, pak vyšší střední, luxusní vozy, sportovní, terénní a mpv

Jiné třídy dělení aut v čr nejsou....

Tak Kam bys prioru zařadil? Do nižší střední s Kalinou???
Hmmm

Viděl si někdy Prioru kombík naživo?
Aladeen
Videl , aj sedel , ale neviem čo s to má spoločné s radením do tried .... áno , Priora pôsobí robustne , ale s dĺžkou 4300mm sa Priora kombi nemôže radiť do strednej triedy .

Dobre , priznávam že moje delenie je trochu chaotické , ale úprimne kam by si zaradil Grantu , najviac by zapadala medzi C-elysée a P301 to sú Low endy nižšej strednej triedy . Kalina je segment B , teda Nižšia trieda (nie nižšia stredná).

Našiel som tabuľku rozdelenia automobilov do tried
[odkaz]

PS. Nepleť si Kategóriu s triedou 😉
tramtadADAM "tydýt" Lej(No)vák
zatím mi to na první pohled připadalo jako KIA.
Ada je zase tady
... tvary jsou poněkud rendlíkovské :no: ale zase je pozitivem, že to netahá břicho po zemi :yes: