Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

V čele koncernu General Motors bude poprvé žena, Mary Barraová

11 komentářů

objekt21
ze sa mi podarilo predat moje auto - produkt GM :yes😒br />
A samozrejme,

uz NIKDY si NEKUPIM nieco tak * ako je vyrobok od GM :yes😒br />
Bola to sice draha skusenost - ale clovek je omylny.
Uz som sa vsak poucil a taku chybu ako je kupa auta od GM uz nebudem opakovat.
Ani nikto v mojom okoli :yes:
objekt21
oštinoha :yes: :yes:
Gilgit
No to jsi hrdina. Jak jiz jsem ti napsal v jiné diskuzi: Neznám tvoje problémy s konkrétním autem, je mozná ze byly velké, ale jinak tvoje kecy na téma GM jsou nesmysl. Jinak hlavne dávej hodne palcu, tím jen zvysujes své hrdinství.
objekt21
nie som hrdina. Keby som bol - idem a vypalim to hadi doupe 😄

Netreba vsak rezignovat. Co i len jedno otvorenie oci sposobia moje prispevky ohladom "Kvality" - budem spokojny :yes😒br />
PS: a ty si * :yes:
white label
...kterým žena vládne, viď Bariku. >😒] 😉
Gilgit
Jiste ze také nieco nedokázem pochopit, sám uznávám ze moudrému objektu21 nesahám ani po kotníky.

Ten muj argument není zverstvo, ale to zase nechápes ty.

Zajímavé ale je, jak tak inteligentní a osvícený clovek jako ty dokáze psát takové kecy o kvalite vozu GM.
objekt21
Tvoja reakcia na "politiku" len zvyraznuje slabost tvojho myslenia. Samozrejme, ze sa jednalo o hyperbolu, ale take nieco nedokazes pochopit.

V kazdom pripade ma tesi, ze chapes, ze argument, ktory si pouzil (maximus = optimus) je zverstvo a nezmysel (pokial sa nejedna o Stvoritela, ktory jediny moze byt oboje)
Gilgit
Vím, ze nebyl. Ale já to tak beru. >😁

Nejdrív k politice: Jsem sice puvodem Moravák, ale nevís kde ziju, takze s tím vetsina z vás si zvolila pozor. Já bych podle stejné logiky mohl napsat, ze vetsina z vás si zvolila Gasparovice a Fica, a taky není o co stát. A Rusnoka nikdo nevolil.

Jinak samozrejme, ze to, ze je GM nejvetsí, neznamená ze musí být nejlepsí. Ale kdyby to bylo tak, jak píses, tak by GM nemohl být po desetiletí nejvetsím výrobcem na svete. Krome toho, jak jsem napsal, existují ruzné objektivní metody hodnocení kvality.

Pokud si vsímás, tak tady na tomto webu jsou lidi co nadávají na GM, dalsí na Forda, potom na Skodovku, na Hyundai a Kia, na Fiat, na Citroen, Peugeot a Renault, nekterí nadávají na Japonce, jiní na výrobky koncernu Volkswagen. To je zcela normální jev, podle toho se nedají delat zádné závery. Podle mne je kazdý, který extrémne nadává a prská na nejakou znacku - jedno jakou - divný a neobjektivní.
objekt21
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
objekt21
Si zjavne rozumu mldleho - kompliment to fakt nebol :yes😒br />
GM moze byt velky - to neznamen, ze ja aj dobry.
Napokon - vacsina z vas si zvolila Zemana a toho typka, co nema cas ist na pohreb Mandelovi.

Z coho plynie logicky - vacsina ludstva su * (ked volia kryptokomunistov a kupuju GM kchary) :yes: :yes:
Gilgit
Díky, od tebe to beru jako kompliment.

Jinak, pokud ti to neuslo, GM je stále nejvetsí výrobce automobilu na svete, tesne následován Toyotou, takze neco o výrobe a prodeji aut mozná budou vedet.

A pokud tvoje auto od GM melo problémy, tak je mi to líto, a je i mozné, ze jsi se setkal s nekompetentní reakcí nekoho z GM, to je taky mozné, ale to se muze stát i u jiné znacky.

Na téma kvalita existují objektivní analýzy.

Takze oštinoha sedí spís na tebe.