Design
Přihlásit pro přidání komentáře
PTS
... od predchudce. Sice je tez pro jednoduchy styl, ale mozna az moc. ;-\ No nic, zpet k Volvu. Volvo od Volva je hezci a hezci a jak tak koukam na tento koncept, vypada to, ze linie bude pokracovat.
PTS
cenim si toho, ze jsi zde nezminil to, ze autor tohoto konceptu pracoval u skodovky :yes: Konecne nekdo >😁 Jen tedy neberu za moudre to srovnani s Evoquem.
salamoon
akurat vcera som ju (xc70) videl v meste,v hnedej metalize,a vedla stojace bmw x6 ci mercedes M spravila neviditelnymi..... nadherne charizmaticke auto,je mi neskutocne smutno,ze si ho nemozem dovolit... 😒
preco to pisem? pretoze sucasna 60 a 40 linia sa mi az tak nepaci,snad tento novy smer bude hodnejsi mena volvo. :yes:
preco to pisem? pretoze sucasna 60 a 40 linia sa mi az tak nepaci,snad tento novy smer bude hodnejsi mena volvo. :yes:
Jakozto spokojeny majitel V70ky s tebou chci a musim souhlasit.
Jen bohuzel kdyz vlezes do ty X6ky & MLa tak zjistis, ze oblast, kde je treba fest zapracovat neni design aut, ale pouzite materialy uvnitr ...
Jen bohuzel kdyz vlezes do ty X6ky & MLa tak zjistis, ze oblast, kde je treba fest zapracovat neni design aut, ale pouzite materialy uvnitr ...
Pochopitelne, je to i diky penezum z Ciny, na druhou stranu, investovat bez duvery v kvalitu designeru, mechaniku, vyvojaru Volba, by samotne investice byly k nicemu.
Co u Fordu chybelo, penize, duvera, manazerske schopnosti?
Muzete rict, ze v pripade Astonu slo o nabusenou konkurenci, ve ktere je tezke uspet, ale pro Boha, Bond lital v Astonech desetileti a oni z toho nedokazali vytriskat minimum, Land Rovera s Jagem prodali, Volvo taky, a jak se zda dari se jim lip nez kdy pod Fordem... BraVolvo!
A žiadna roztržka tomu nepredchádzala, ale tak keď to niekomu spraví dobre, nech sa páči.
Dizajn Octavie II považujem za najlepší zo škodoviek za posledné desaťročie. Viem, že ešte je to masovka ktorú stretneš na každom rohu, ale čas ukáže jej kvality (to sa už ale netýka tragického faceliftu).