Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz přidává směny, aby pokryl poptávku po nových modelech

13 komentářů

cubalibre 16V
To je správný krok, rychle reagujici znacka na poptavku trhu. Takova Alfa Romeo, ktera nedokaze zareagovat dnes jiz na nic, jde ke dnu. Namistotoho Mercedes- chcete sportovni auto, mate ho mit, chcete pseudo tereni, tady je. Alfa- chcete sedan, ne, ne, ted neni cas, dame vam sportak, chcete velky sedan, nene, dame vam kabrio, chcete kombi, to se me nezda, mozna v roce 2018... blabla.. Dobre ji tak. Pro MB :yes: a fandim novemu designovemu jazyku A, C, S ap.
Magister
Souhlasím. Schopnost reagovat na poptávku trhu je klíčová a Mercedes je na koni - modely i flexibilita. Vybere si každý. Nový design se mi taky líbí. Budu muset v blízké budoucnosti pouvažovat o aktualizaci modelu v garáži 😄
Ano, aziacia dizajnu v A, S, C a CLS Mercedesu vyrazne pomohla.
iudex
I bez irónie je to tak. Môže sa nám dvom nový dizajnový jazyk Mercedesu nepáčiť a pripadať nám trochu kórejský, kupujúci ale práve toto chcú a Mercedes sa pružne prispôsobuje dopytu. Ak by dodnes vyrábal konzervatívne krabice á la S-klasse Mamut, možno by bol na tom dnes ako Saab.
webpaja
Asi ano, jen si nemyslím, že by zrovna byl problém v exteriérech, spíš byl problém uvnitř. Teď to začíná bejt naopak.
Magister
A mi se zrovna Mercedesy líbí víc a více. Člověk je ani ve městě nepřehlédne. Třeba včera kousek od mé práce stálo černé CLA s načerno lakovanými disky v AMG paketu a to auto nešlo přehlédnout. Mezi těmi ostatními poutalo. Krása!
adamzprahy
souhlasím :yes: 😄
Ham.
[odkaz]
Johny.Rico
Haha, super 😃) Mám rád takové kočkování v rámci humoru, přesně jak Škoda a Hyundai s "nenechte si nic nakukat," to taky bylo parádní 😄 :yes:
Hammunasakra
:yes: >😁
GTI
>😁 :yes:
CommonUser
Tož a ja som myslel, že tu zúri celosvetová kríza. Asi skor krisa ...
jozephko
Houby kríza, len očistný proces. Dobrí sú ešte lepší, a tí zlí majú nakročené skončiť na smetisku dejín. Alebo inak - čo ťa nezabije, to ťa posilní.