Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
ozawasan
toho, že když kupujete auto od kluků z Polska - proše pana, to jeste bardzo nowe..... tak se jedná minimálně o dva až tři vozy, v horším případě kupujete celou sbírku zaručeně kvalitních vozů, složenou právě v ten Váš vytoužený - a to vše za super cenu a s určitou šancí, že všechny díly vozu prošly koupelí a vysušením v nějakém tom lokálním hurikáníčku.... Prostě klucí jsou fakt šikovní......Kam se na ně hrabou naši amatéři s bořenkama a schopností Vám auto omladit.....
Vypadá to super! Zajímalo by mě jak to mají v polsku s pojistkama jestli tohle pojistí nebo ne. A kdyby to prodal do ciziny nevim jestli by s pojištěním měl někde úspěch možná krom ruska 😄
ja som kupoval zatial iba dve jazdenky v PL - jednou jazdi svagor a druhou svokrovci (Civic, Mazda 2) a nie su to ani skladacky ani utopene auta, oba maju plnu servisnu historiu (preverenu). nie su z nimi ziadne problemy.
staci nekupovat najlacnejsie sroty...
staci nekupovat najlacnejsie sroty...
a dostat to na znacky v Polsku me fakt nenapadlo 😄
Napiš o tom víc, protože o tohle mám celkem zájem.
To samý platí pro přestavby - UK je plný relativně dostupných Stageí a Skylinů...
Jak bylo řečeno v článku, tak této replice tleskám. Nemám rád takové ty "repliky" na podvozku obyčejného auta. Tohle je jiný level. Zajímalo by mě, jestli to těch 320km/h udělá se sériovým V12 se 240kw nebo na to sahal.
Teď končím školu, mám relativně dost času, na zahradě stojí pod plachtou 330i v perfektním stavu se špatným motorem - takže už zbývá jen sehnat bouranou M3 a pořádnou garáž a postavit 332i. O výsledek ani nejde, spíš o proces.
Jinak pro to nemám žádný zásadní důvod - E46 jsem měl rok a půl a to auto mě prostě chytlo. Baví mě víc než čipnutá E60 535d, víc než A6 biTDI i než Evo a myslím, že pokud bych si dal záležet, dalo by se to využívat i jako daily driver.
Ta replika je moc hezká, je vidět, že si na tom chlapík dal záležet.
Nedivím se ti, že tě stařičká E46 tolik baví, tehdy se ještě stavěly auta pro zábavu. Mám na to úplně stejný pohled. Vzpomnělo se mi na kamaráda, který si celý natěšený koupil A8 4.0TDI jak bude po cestě lítat, aby to auto po dvou měsících prodal, protože jsem ho načnul já svezením v mojem veteránu se zadním pohonem a ukázal mu jak vypadá zábava za volantem...
Jinak pokud do toho opravdu půjdeš, tak hodně štěstí. A co se stalo s původním motorem?
Já tak ortodoxní nejsem - takže pokud přijde možnost získat někde funkční M3 za rozumné peníze, bude se porcovat 😄 Stejně jich jezdí tolik, že se jedna ztratí a navíc nůžky mezi krásnými kousky za 30 tisíc euro a vránami za 9 tisíc se už definitivně rozevřely. Z těch laciných už nikdy slušná auta nebudou 😄
Jakmile rozvrtáš celý auto, utopíš v tom hromady peněz. Pořád to bude stará hujda a sběratelskou cenu to mít stejně nebude.
Na E90 M3 nejsou a vzhledem k cene bytu v Praze ani v dohledne dobe nebudou penize a navic ta E46, jak pises, je proste krasny auto. Slo mi spis o zabavu na vikendy. Na E61 a Fabine uz neni co vylepsovat.
Je to jen posahanej napad, Kazdopadne az jednou mozna zacnu, tak budu vsechny otravovat fotopribehem 😄
Tak snad popřeju jen hodně chutě, času, peněz a trpělivosti přítelkyně. 😉
PS: Výsledek možná bude skvěle vypadat, ale musím napsat, že za to nebude stát. >😒]
Znám více lidí co legálně provozují Fiata 126p s motorem z řady Fire 0,9 / 1,0 / 1,1. Znám i jednoho co má motor umístěný před zadní nápravou. Prostě v PL to jde.
Pokud jde o pravostrané řízení tak to nevím.
EDIT: beru zpět viz příspěvek od Atise