Novinky
Nechci být hnusnej, ale jen slovo "samozřejmě" je tu pětkrát, nelíbí se mi to.
Ale jinak děkuju za článek 😄
Ale jinak děkuju za článek 😄
Uznávám, že jsem to se "samozřejmě" trochu přehnal a při kontrole mě to překvapivě neuhodilo do očí. Tak jsem provedl ještě drobný facelift 😄) Díky za upozornění a omlouvám se.
Exterier je zamaskovaný dobre, teraz pripomína jedného z tých amerických netvorov (dodge,chevy). Dúfam ,že aj exterier bude rovnako elegantný ako interiér. Bola by to škoda keby mercedes prišiel o svoju eleganciu a vydal sa tou americkou cestou.
Teda....mě hlavně dostalo že v rychlosti 243 to jede na 5-ku. Tak si řikám, kdy to asi přeřazuje na tu 7 😄 😄
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Všechna čest; má to jiskru, originalitu, a zároveň úroveň a kvalitu (estetickou, to je ta jediná, kterou lze hodnotit z fotek). U mě tenhle interiér strká do kapsy cokoli, co se momentálně prohání po silnici. Žhavý konkurent se ovšem rýsuje v A7 a potažmo budoucí A6. :yes:
Sedačky skvelé,podarilo sa.Ale vnútorná kľučka mi tvarom pripomína terajšie Porsche a 350Z.
Som zvedavý na výsledný celok,môže to byť interesting...I hope. :-!
PS: SLS docela "líbí" se mi, ale to "tabu/stará roky DODRŽOVANÁ dohoda o maximální rychlosti na 250 km/h" co Audi "porušilo" - myslím docela SMYSL mělo ... stav dálnic NENí na 300 km/h a více "připraven" (moc velký provoz i "slabší" stav povrchu dálnic) - v praxi je těch "elektronicky omezených" dost a dost.
Hezké Velikonoce 😉
TEdy "sázet" se NEchci a jsem si jistá "jen" na 99%, ale původně samostatného tuner(a) AMG Mercedes před pár lety "pohltil/koupil" (skoro jistojistě se NEpletu) a PROTO (poté) také začal AMGéovat vlastně VŠECHNY modely a prý se chystá i na diesly (to jsou alespoň informace z německého tisku, co mám kdesi HLUBOKO/DALEKO na svém poněkud "zaneseném" HDD, co už jak "za mlada" NEfunguje, tak proto jsem si jistá "jen" na těch 99😖 😄
K těm 300 km/h - tedy na okruhu to (dle mne 😉 ) je skoro NÁROČNĚJŠí než na dálnici (já na to mám jednu "oblíbenou" :yes: ), ale jinak mně se ta stará "dohoda" o omezovačích ve 250 km/h líbila, neb mi ROZUMNÁ přišla. NEvím zdali máte s nějakou takovouto vyšší rychlostí zkušenost(i), ale i těch 250 je PEKELNÁ rychlost (a stav dálnic v Deutschland se v posledních 10ti - 15ti letech dost ZHORŠIL, jednak kvalitou povrchů = opravovaly se spíše silnice/infrastruktura v bývalých východních zemích; druhak - VÝRAZNĚ ZVÝŠENÝM provozem). Osobně bych zavedla pro rychlosti PŘES 250 km/h další POVINNÉ "školení" či "prodloužený víkend na okruhu - v autoškole" - opravdu POVINNĚ! Já mám zkušenost, že snad až VĚTŠINA lidí to (i jako spolujezdci) skoro NE"zvládá" - zkuste si to "přepočítat" na metry za sekundu (třeba "jen" 280 km/h) 😉
PS: Ostatně na takové rychlosti MUSí být vše "ok", tedy hlavně např. zkontrolované pneu - ostatně to mi u jednoho NEjmenovaného (maličko "rychlejšího" vozu) VYHOVUJE, že když tlak v pneu NEní zcela 100%ní, tak během zrychlování někde mezi 230 - 240 km/h napíše Ts-ts-ts (!) - ROZMYSLi se! - buď zastavíme a dohustíme, nebo rychleji NEjedu! (a ukáže kolik v které pneu je :yes: )
Prostě chtěla jsem tím říci, že 250 km/h je ok, výše už JEN pro (když ne přímo "profíky") proškolené.
Jinak se mi SLS docela "líbí", a "chápu" mercedes proč něco takového dělá (ostatně on se v praxi technicky až tak NEbude lišit od takového SL Black Series - a já ten "menší" motor 😄 V8, mám stejně RADĚJi, než ten starý V12), ale asi bych v případě "ultimativního" vozu dala přednost starému (dobrému) ferrari :yes: 😄
Hezké Velikonoce
PS: Proč myslíte že tachometr bude o 10%?? I můj "líný/přitloustlý" Brumla Citroën C5 se s navigací "rozchází" o .. no to není ani v "procentech" - i ve 220ti je "mimo" sotva o 2-3 km max.!
Hezké Velikonoce 😄
Ale na druhej strane nesúhlasím s tou siluetou a motorom ako argumenty na 350km/h.Vezmi si také Murcielágo LP640.640 koní,silueta nízka,váha tiež nie je vysoká a max dakde od 330-340km/h.A niekde v starších článkonch o SLS AMG bolo písané,že maximálka bude niekde od 310-325,presné číslo neviem ale dačo sa mi marí 8-s >😁