Novinky
Americký trh je jiný než evropský, dokonce i než ten pověstně vytříbený český, to je známá věc. Obliba neužitečných (=neužitkových) kupé a kupátek apod. pro dospívající mládež a nezávisláky k tomu patří. Holt mají v Americe málo sekáčových bavorů, že. A taky hodně drsný policajty. Navíc je docela zajímavé sledovat, že americký trh "v krizi" nakoupil letos např. víc (dosluhujícího) Hyundaie Tiburonu než loni a že Hyundai hlásí až nečekaně masivní nástup prodejů Genesis kupé - prý (čísla budou až po konci dubna) se prodává líp než sedan (a ten se prodává dost dobře). Pro Kiu jasný signál, že si má z toho koláče taky co nejrychleji jít kousnout. Zdá se sice, že US vnímají Kiu až jako "tu druhou značku po Hyundaii", ale zároveň jsou na ni čím dál příznivěji naladění. Velice slušný nástup prodejů Soulu se to zdá potvrzovat. Suma sumárum - Koup je správný krok.
Desing je oproti Forte zas o něco víc pročištěný, tak doufám už z něj evropské design centrum derivuje nový cee'd a Schreyer nad nimi práská bičem.
Desing je oproti Forte zas o něco víc pročištěný, tak doufám už z něj evropské design centrum derivuje nový cee'd a Schreyer nad nimi práská bičem.
Ahoj Patriku, hezky napsáno.
Trochu mě mrzí absence přeplňovaného dvoulitru, který poháněl studii Koup. Ne snad že bych čekal přemotorovanou bestii s výkonem přes 200 kW ve výrobě, ale absence tohoto motoru v Koupu staví do jiného světla zprávy o tom, že by se měla v Evropě objevit ostrá verze Ceeda právě s tímto motorem.
Co se týče naroubování nového Ceeda na tuto podobu - nevím. Že by Schreyer zasáhl do designu Ceedu až takhle výrazně? Možná ano, ba pravděpodobně ano - koukni se na faceliftovaný Magentis. Ale v Evropě by podle mě bylo prospěšnější jít spíše cestou designové evoluce než revoluce. Ne že by současný Ceed byl přehlídkou originálních designových řešení, ale měnit jej od základu podle mě není ono. Koukni na Golfa - ten je víceméně pořád stejnej (stejně jinej - jejda to je mluva 😄 ) a jak se prodává. Daleko více bych se u Ceeda soustředil na nápravu nedostatků uvnitř.
Trochu mě mrzí absence přeplňovaného dvoulitru, který poháněl studii Koup. Ne snad že bych čekal přemotorovanou bestii s výkonem přes 200 kW ve výrobě, ale absence tohoto motoru v Koupu staví do jiného světla zprávy o tom, že by se měla v Evropě objevit ostrá verze Ceeda právě s tímto motorem.
Co se týče naroubování nového Ceeda na tuto podobu - nevím. Že by Schreyer zasáhl do designu Ceedu až takhle výrazně? Možná ano, ba pravděpodobně ano - koukni se na faceliftovaný Magentis. Ale v Evropě by podle mě bylo prospěšnější jít spíše cestou designové evoluce než revoluce. Ne že by současný Ceed byl přehlídkou originálních designových řešení, ale měnit jej od základu podle mě není ono. Koukni na Golfa - ten je víceméně pořád stejnej (stejně jinej - jejda to je mluva 😄 ) a jak se prodává. Daleko více bych se u Ceeda soustředil na nápravu nedostatků uvnitř.
Ahoj, díky GTImu za palec a tobě z komentář. Imho: nemyslím, že by Kia chtěla Koup udělat nějak mimořádně horký nebo ostrý. Přecejen je to spíš študácké auto na chytání holek (v té Americe), tak aby ti puberťáci nemohli tolik bláznit 😄 Pak jsou tu ještě další důvody, pro Evropu asi ještě důležitější: podvozek cee'du (i30.. a nejspíš i Forte?) ještě zatím nevypadá dost zralý, jako třeba u Astry, Focusu/Mazdy3 nebo Golfu, aby už byl připravený na vážně míněnou ostrou úpravu. Aspoň já osobně bych tomu dal ještě chvíli čas, lepší než se blamovat. A konečně bych řekl, že Kia z taktických vnitroskupinových důvodů možná nebude chtít být zas tolik iniciativní, protože si na závodění bude chtít vytrucovat zadokolku z Genesis - a ne se spokojit jako chudý příbuzný s obyčejnou předokolkou. Co myslíš?
Se cee'dem je to otazník, jestli No.3 označuje "eurolook" značky nebo je to jen úlet povolený Schreyerem pro Guillauma. Ale v každém případě je dnes imho jasné, že Kia nemůže zůstat u bachraté etapy (cee'd, Carens, vlastně i Picanto) a kombinovat ji do stejného portfolia s jasně dynamizovanými liniemi No.3 a nové generace Sportage. Zvláště ne v Evropě, kde se stylová nejednotnost modelů dvakrát netoleruje. Uvidíme během léta a podzima - jak dopadne produkční verze No.3, jak spadnou hadry s předprodukční verze Sportage a co napoví facelift cee'du na podzim. Každopádně má cee'd ještě asi 2 roky do generační obměny, takže žádný stres. A říkali, že právě při letošním faceliftu chtějí přijít hlavně s technickými vylepšeními - tak třeba budeš ty (a já) zase o něco spokojenější.
Se cee'dem je to otazník, jestli No.3 označuje "eurolook" značky nebo je to jen úlet povolený Schreyerem pro Guillauma. Ale v každém případě je dnes imho jasné, že Kia nemůže zůstat u bachraté etapy (cee'd, Carens, vlastně i Picanto) a kombinovat ji do stejného portfolia s jasně dynamizovanými liniemi No.3 a nové generace Sportage. Zvláště ne v Evropě, kde se stylová nejednotnost modelů dvakrát netoleruje. Uvidíme během léta a podzima - jak dopadne produkční verze No.3, jak spadnou hadry s předprodukční verze Sportage a co napoví facelift cee'du na podzim. Každopádně má cee'd ještě asi 2 roky do generační obměny, takže žádný stres. A říkali, že právě při letošním faceliftu chtějí přijít hlavně s technickými vylepšeními - tak třeba budeš ty (a já) zase o něco spokojenější.
Ukradeny design u Fordu a Hondy. :no: :no: :no:
tentokrat sa s Tebou neda nic ine nez suhlasit. Aj ked skor od HONDY a FORDU 😄 Fakt slusna napodobneina CIVIC COUPE a spodok naraznikuu je cisto od Fordu :no:
No vy dvaja e😜erti ste sa dnes našli... >😁 😉
e😜ert si Klaudius mozno Ty, ale nie je co riesit, to je CIVIC COUPE ako vysity. KIA ma vacsinu modeloveho radu vysledok slusneho plagiatorstva :yes: Niekto sa obcas insiruje niecim uspesnym, to je mozne, ale toto je skor na hranici Ciny, ako Japonska...
Golf neurazí nikoho design má výborně vyvážený (tato kia ho má ryze sportovní a to každý nechce), a proto se bude lépe prodávat. 😉
PS: Nehledě na to, že toto mi připadá jako okopírovaný Accord Coupé.
PS: jinak vím má čeština je hrozná. Ale o tu tady nejde. 😉
Insiprace je zdřejmá. ROzhodně kopie Accordu než třeba šíro od VW. :-!
Pri tom maju aj zaujimave auto ako je SOUL, celkom originalne...
Nehádam sa s Tebou...