Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki Hustler: Koncept z Tokia už se vyrábí

13 komentářů

jozephko
Vyzerá totiž podstatne lepšie ako krabica Suzuki Wagon R.
3_diamanty
a dokonca ma aj vacsiu svetlu vysku ako velka "terenna" honda CRV 😉 , sikovne auticko :yes: ,
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ja Prvni 123
no - a právě proto si myslím, že Fiat 500L je lepší volba. Pro Evropana je tohle přece jen trochu malé.
😉
Dokonce i ten malej dvouválec si můžu do 500L koupit taky.
Do centra ucpaného města je to pořád zbytečně velký a jako normální auto je to zase malý.
Líbí se mi to. Ale vlastnit bych to nechtěl...
Sleeper
Já bych si ho šel koupit hned.... 😄
Nadzvukovy
Čo na to Playboy ? 😄
nebezpecnavosa
Opravdu, jenom ho ze všech stran splácli do krabicova, trošku přizvedli (pokud to nebyl Scout) a dali jiná světla.
Didido
Tomu moc nerozumím. Z té hrůzy Roomsteru se nic takového vytvořit nedá. Jediná podobnost je ta, že je to taky čtyřmístný .
nebezpecnavosa
A tohle není "hrůza" ? Vytvořit se to dá tak jak jsem psal, stačí troška představivosti.
peter_ko
stále ma dokážu prekvapiť slaboduchí jedinci, ktorí dokážu zakomponovať ich obľúbenú značku do akejkoľvek diskusie... v tomto prípade sa k tomu pridalo aj zrakové postihnutie...
Klaudius
Tak ďalšia praktická krabica, o ktorú nepraktickí zákazníci nebudú mať veľký záujem, lebo vyzerá voči konfekcii divne, rozumej inak. Ďalší Cube.
Blue Sun
V Evropě by se to nejspíše nechytilo, ale Japonci je budou brát útokem. Jejich mentalita a vnímání designu jsou jiné, než u zastaralé Evropy.
Klaudius
Presne ako píšeš. :yes: