Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Galerie: Moderní formule v klasickém designu 80tých let

13 komentářů

Huben
to zbarvení do Martini racing je prostě pecka 😄
wolff
Nejenom to. Všechny ty auta vypadají mazec a je na nich videt, ze svet byl lepsi...
Martini, Sergio Techini, Olivetti...

Bylo líp, už bude jenom hůř...

Je to hezké na Nový rok, jen pro mne osobně poměrně depresivní...
Kanibal
Hrozny řeči. V čem přesně je svět horší?
Jaros71
Některá vypadají vážně skvěle..
Třeba Tyrell nebo Alfa Romeo...a mnoho dalších!
jozephko
Neviem prečo, ale práve táto kamufláž sa mi vtedy veľmi páčila.
Nepoznám súčasných jazdcov, ale tých z 80. rokov si pamätám doteraz😒br /> Elio de Cesaris, Elio de Angelis, Mario Andretti, Keke Rosberg, Niki Lauda, Alain Prost, Ricardo Patrese, Didier Pironi, Fittipaldi (ale ten bol asi v 70.rokoch) neskôr Nigel Mansel a Ayrton Senna.
V motoristických časopisov bývala vždy na vnútornej dvojstrane farebná fotka buď nejakej formule alebo biku. To by som uvítal aj dnes.
LEGOPARK
Ty si cely Elio de Cesaris. :no: 😄
Katikakus
Andrea de Cesaris. Jinak mými favority byli vždycky Keke a Nigel. 😄
vrkuboy
Kolik toho pane Vaverko víte o historii F1? Já jen, že na snímcích je i barevné provedení Williams 1998 (Winfield), Williams 2000 (Compaq), Arrows 2000 (Orange), Steward 1997 a mnoho dalších které rozhodně nejsou z osmdesátých let.
Kanibal
Tak ono by bylo asi moc pracny dat dohromady popisky... Nasypeme galerku, přidáme dva řídký odstavce a tadaaaaaa.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pekelná Micinka
Mě se asi nejvíc líbí Martini, a ten první Wiliams - foto 22/43.
fan.mj
počkať, počkať...nemalo by to byť takto? >😁 [odkaz]
kema killer
kolik krásných barevných kombinací...za mne nej jsou 1, 2, 3, 5 😄 Letošní Mclaren mi přijde taky hodně retro v té oranžové...

díky, hezká práce. :yes: