Novinky
vrkuboy
3
Kolik toho pane Vaverko víte o historii F1? Já jen, že na snímcích je i barevné provedení Williams 1998 (Winfield), Williams 2000 (Compaq), Arrows 2000 (Orange), Steward 1997 a mnoho dalších které rozhodně nejsou z osmdesátých let.
Přejít do diskuze
Tak ono by bylo asi moc pracny dat dohromady popisky... Nasypeme galerku, přidáme dva řídký odstavce a tadaaaaaa.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nejenom to. Všechny ty auta vypadají mazec a je na nich videt, ze svet byl lepsi...
Martini, Sergio Techini, Olivetti...
Bylo líp, už bude jenom hůř...
Je to hezké na Nový rok, jen pro mne osobně poměrně depresivní...
Martini, Sergio Techini, Olivetti...
Bylo líp, už bude jenom hůř...
Je to hezké na Nový rok, jen pro mne osobně poměrně depresivní...
kolik krásných barevných kombinací...za mne nej jsou 1, 2, 3, 5 😄 Letošní Mclaren mi přijde taky hodně retro v té oranžové...
díky, hezká práce. :yes:
díky, hezká práce. :yes:
Neviem prečo, ale práve táto kamufláž sa mi vtedy veľmi páčila.
Nepoznám súčasných jazdcov, ale tých z 80. rokov si pamätám doteraz😒br /> Elio de Cesaris, Elio de Angelis, Mario Andretti, Keke Rosberg, Niki Lauda, Alain Prost, Ricardo Patrese, Didier Pironi, Fittipaldi (ale ten bol asi v 70.rokoch) neskôr Nigel Mansel a Ayrton Senna.
V motoristických časopisov bývala vždy na vnútornej dvojstrane farebná fotka buď nejakej formule alebo biku. To by som uvítal aj dnes.
Nepoznám súčasných jazdcov, ale tých z 80. rokov si pamätám doteraz😒br /> Elio de Cesaris, Elio de Angelis, Mario Andretti, Keke Rosberg, Niki Lauda, Alain Prost, Ricardo Patrese, Didier Pironi, Fittipaldi (ale ten bol asi v 70.rokoch) neskôr Nigel Mansel a Ayrton Senna.
V motoristických časopisov bývala vždy na vnútornej dvojstrane farebná fotka buď nejakej formule alebo biku. To by som uvítal aj dnes.