Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

ADAC Test letních pneumatik (1. díl): Rozměr 185/60 R14 H

29 komentářů

MazdaGE
koukni na [odkaz]
pandan
Záleží, co máš na mysli😒br /> Matador made in Russia,
Barum made in Romania,
Continental made in Barum?
P.S. Dobře dopadl tentokrát Semperit. Dělá se v Rakousku nebo jinde?
Ricardo
Nokian je pokračovatelem původního byznysu firmy Nokia - dřív dělali pneumatiky, holínky a další věci z gumy
Vašek M.
..moje chyba.
Navtech
Tak se podívej na odkazy pod článkem... je jich tam spousta
Hadraplan
A co takhle 225/60 R16. Jsem je na jejich stránkách nenašel 😢 😉
radsej si dam dobru sniclu 😄
Navtech
Tohle sem nepiš, nebo se pobleju! >😁 ;-\ 😒 😢 😲
:yes:
RS
Lovecký salám
Prodejce: Lidl
Výrobce: Pikok Česká Republika
Nadprůměrná kvalita výrobku, vyvážený poměr kostní moučky, sádla, vepřových kůží a ztužovadel.
Hodnocení: ***

Lovecký salám
Prodejce: Kaufland
Výrobce: Maszny Srasczky Polen
Podprůměrná kvalita výrobku, nevyvážený poměr kostní moučky, rybích šupin, umélé hmoty a barviv.
Hodnocení: -
to mas pravdu s tym lemom aj PIRELLI to maju a sluzbu to spravi.
Navtech
Na zimu jsou ty Conti OK, že maj ten lem přes ráfky a neodrbeš je. Bridge na léto už míň. Ale člověk si jen dá pozor na obrubníky narozdíl od ženský a je to OK. Manřelka to má na XC90 a ta odrbala ráfky i uprostřed, tam neni šance to ohlídat. Dunlopy jsou OK, ale spíš na sucho. Měl jsem jich několik asi 8000? starší modifikace... dobrá cena a služba.
tie dunlopy som si vsimol ze su oblubene u X5karov, hlavne ked daju vzadu tych 305, alebo 315 uz neviem presne, ale vyzeraju super.
Oproti rovnako sirokym gumam od inych vyrobcov vyzeraju o 2 cm sirsie.Ja ich roky pouzivam a som s nimi spokojny, ale teraz mam bridgestony a som velmi spokojny a vydrzia viac.
audis
, když má dílčí hodnocení ve všech kategoriích podobné těm se třemi hvězdami?
Navtech
No právě... Ale ty Dunlopy bych bral, nebo Grantreky. Ty znám. Taky je to cenová honička, jsou to pumelenice a to se ti kroutěj palce.
no na SUV je to dost specificke vyberat pneu a aj dost obtiazne, nakolko v tychto rozmeroch je pramalo testov a nie moc velky vyber.
Navtech
255/50 R19 Bridge Turanza ER30 z fabriky... jsou dokonalý, ale na vodě ztrácej s opotřebováním. Mam je totožný na dvou autech ve W. Tak do 15t jsou i na vodě bez problémů a pocitově bych řekl, že i lepší, než EagleF1 a podobný konstrukce. (při tý šířce)
kedze MB, tak predpokladam, ze max. mas 265, tak tam su spica tieto😒br /> Goodyear Eagle F1 Asymmetric
PIRELLI P ZERO ROSSO, a NERO
BRIDGESTONE POTENZA RE 050 A
CONTI SPORT II a III
DUNLOP SP SPORT MAXX , MAXX TT, GT
Jednoznacne totalna spicka na vode su PIRELLI, ale najmenej vydrzia.
BRIDGESTONY su vyvazene a najviac vydrzia.
Dunlop SP SPORT MAXX jednoznacne kvalitne a designovo a opticky najsirsie a najkrajsie
CONTI vyvazene, ale trosku tvrde aspon mne sa zdali
Navtech
To je možný, ty taky tenkrát nebyly a nakonec jsem klouzal na blbejch Conti.
jednoznacne najlepsie zimn.pneu su momentalne DUNLOP SP WINTER SPORT 3D
Navtech
No a přitom patřej stejně premiantům. To samý jsem slyšel, že i Nokian patří snad Goodu a tu firmu kdysi založili pro uměle vytvořenou konkurenci. V gumách je děsnej chaos.
Navtech
Pravda, že jsem to až tak nehledal, ale nad 225 jsem neviděl. To je furt málo >😁 Ale já mám naštěstí jasno a jsem spokojenej. Spíš mě trápí zimní.
vacsinou su na konci aj barum aj matador, teda v testoch kde su kvalitny vyrobcovia a nie cina.
ved je testov aj na salamy habakuk.
Navtech
Kdyby taky udělali test na pořádný salámy! Jak k tomu my traktoristi přijdem?!
RRAAFF1
Maloya je ale švýcarská firma, nikoliv čínská 😉
_Teddy_
kupi si to ten, kto jazdi len minimalne (do tych 5000km rocne). Tomu sa neoplati kupovat drahe a spickove pneumatiky, lebo mu zostarnu skor, ako ich zoderie...

Na druhej strane, ani nase Matadory a Barumy nie su zase ktovieaka spicka. Nastastie tentokrat v teste neboli, ale vacsinou sa umiestnuju pod polovicou...
GT'aime
na Fabiu mozes dat co chces, inac Nankang NS-II su dost slusne gumy, obzvlast drzanie na suchu je super.
Vašek M.
Wanli, Nankang, Maloya... to jsou perly. Nechápu, že si to někdo koupí, když rozdíl mezi sadou těch čínských náhražek a sadou průměrných pneumatik udělá na té Fabii něco kolem 1500 Kč. Což je úspora 5 haléřů na kilometr. (pokud by ty pneu vydržely 30 000km)