Ekonomika
porovnat tuto astricku s pro ceedom GT 😉
v zrychleni by dostala nemecka tucibomba paci paci na zadok :yes:
v zrychleni by dostala nemecka tucibomba paci paci na zadok :yes:
A sama by dostala poza uši od GTI aj od GT220, hoci to je kombík. Už si s tou kórejskou produkciou otravný. Však si to kúp!
Proste Astra je tlstá a ťažká. A ako mi to niektorí zazlievali, keď som ju nazval prerastenou koalou...
S touto motorizáciou mi pripomína zápasníka suma. Veľa sily, ktorej síce trvá, kým sa rozbehne, ale potom ide jak tank...
Každopádne, na trhu sú aj lepšie športové hračky.
S touto motorizáciou mi pripomína zápasníka suma. Veľa sily, ktorej síce trvá, kým sa rozbehne, ale potom ide jak tank...
Každopádne, na trhu sú aj lepšie športové hračky.
No len či aj lacnejšie. Keď som bol naposledy v ich predajniach, tak všade mi dávali 25% zľavu z cenníka. A s dodatkom, že to ešte nie je všetko a iné zľavy budú pri naozaj vážnom záujme. Takže by som to videl niekde okolo 30% dole z ceny a to už sa dá prepáčiť tá "horšia" dynamika... 😉
Svätá pravda, dobrá cena vie ospravedlniť mnohé nedostatky. A objektívne ich Astra veľa nemá, s niektorým z nových benzínov by som si ju stále dokázal predstaviť v garáži. Už pár rokov dozadu, keď som sa o ňu zaujímal, mi vedeli ponúknuť takú veľkú zľavu, ako nikde inde, pritom išlo o novinku (napísal som o jazde s Astrou i blog: [odkaz]
Ak hovoríš, že 25% je aj bez vyjednávania, tak pri vážnom záujme to musí byť neskutočná zľava.
Ak hovoríš, že 25% je aj bez vyjednávania, tak pri vážnom záujme to musí byť neskutočná zľava.
Ak lepší = lacnejší, tak možno aj nie, každopádne ide o kategóriu, kde cena nemusí byť najdôležitejším parametrom. Ak už robiť kompromis, tak skôr pri praktickom aute ako pri športovom deriváte.
Ale máš z části pravdu, tady na auto.cz dostane na zadnici i od Octavie 1.6TDi
Já osobně se těšim na vyzkoušení, jsem na ten motor dost zvědavý... :yes: