Novinky
Další dobrá zpráva, týkající se Mazdy. Držím jí palce, ať ten ropák ladí, jak jen to nejdéle půjde. :yes:
Vyzera to tak, ze ten ich slavny Skyactive sice nepotrebuje SCR filter, ale motor je treba naladit tak, ze bud vobec "nejede" alebo "zere".
"Celou situaci vysvětluje tak, že už si sice ověřila, že její motory mohou vyhovět americkým emisním limitům bez nutnosti dodatečné likvidace oxidů dusíku, ale padlo rozhodnutí pokračovat ve vývoji do doby, než u motorů "bude nalezena správná rovnováha mezi spotřebou paliva a jízdními výkony hodnými značky Mazda"."
"Celou situaci vysvětluje tak, že už si sice ověřila, že její motory mohou vyhovět americkým emisním limitům bez nutnosti dodatečné likvidace oxidů dusíku, ale padlo rozhodnutí pokračovat ve vývoji do doby, než u motorů "bude nalezena správná rovnováha mezi spotřebou paliva a jízdními výkony hodnými značky Mazda"."
Přesně ten samý pocit z toho mám i já. Na kom to asi pro ty Amíky testují? Na Evropanech? A také na zákaznících doma v Japonsku, kteří ze Sky-D podle tvrzení místních naftomilů učůrávají blahem? :-! A napadá mě i rouhačcská myšlenka, že snad evropské diesely nejsou tak čisté, jak se nám snaží všichni tvrdit, nebo co...
Tahle bota Mazdy mě opravdu mrzí - to nemohu říci. >😁
Tahle bota Mazdy mě opravdu mrzí - to nemohu říci. >😁
Spíš bych to viděl na to, že se Mazda USA obává toho, že s tím budou méně inteligentní klienti jezdit ***čky po městě a budou z toho jen problémy a reklamace DPF, což je ve spojení se sebevědomím Američanů a velikostí trhu docela vražedná kombinace. Ono se to projevuje už teď v Austrálii, kde klienti nepochopí, že kupovat si diesela do města je krajně nevhodné. Prodejci to tam mohou vysvětlovat donekonečna, ale klient vidí spotřebu 4 litry nafty (mimo město) a má vyvalené oči jako když Monty uvidí ementál. Ale že musí DPF taky někdy "vyvenčit", to jaksi odmítá pochopit.
Proč si kazit reputaci, když mohou prodávat relativně jednoduché a spolehlivé 2.0 a 2.5 benzíny...
Proč si kazit reputaci, když mohou prodávat relativně jednoduché a spolehlivé 2.0 a 2.5 benzíny...
Bezny American potrebuje bezudrzbovy automobil = atmosfericky benzin, inak pod jeho pouzivanim sa strhne lavina sudnych sporov a samozrejme, ze vsetko vyhra obcan, nie firma.
Bezny americky ridic meni olej a 10 000 km. Opravdu bezudrzbove benzinove motory.
10tisic mil a meni ho v hociktorom Mikie's garage a to je tak cela jeho udrzba.
Takže vlastně jsou všichni američtí autoopraváři chudáci protože nemají co dělat, motory se nese-ou, potřebují jen olej ............
Blahoslavení budiž chudí duchem .........
Blahoslavení budiž chudí duchem .........
Chudi nie su, jedna vymena oleja bezne vyjde na 138dolarov (2.0i) :-! samozrejme, ze menia bzdovky, chladiacu, brzdy, tlmice, vyfuk, tesnenie na hlave,... co su ale bezne veci, ziadne turba, (dvojhmoty, egr - aj ked ich maju, na benzine neodchadzaju tak casto), vstrekovace,...
Dvouhmotové setrvačníky se mění jen u těch aut, jejichž řidičky neumí jezdit. EGR ventil se nemění, jen je vhodné ho jednou za 100 tis km vyčistit.
BTW: kamarád má 1,8TSI a během prvních 100 tis km mu měnili motor už dvakrát... To u TDI nikdo nezná.
BTW: kamarád má 1,8TSI a během prvních 100 tis km mu měnili motor už dvakrát... To u TDI nikdo nezná.
Co si budem nalhávat , VW prostě až na výjimky motory neumí a důkazů je až až....
Vzpomeňte si na 2.5TDI 110KW
na PD průser
na řetězy u TSI
vačky u 1.9TDI 77KW
na problémy 2.0 TDI
atd. atd. atd.
Já v podstatě v okolí neznám nikoho kdo by neměl s VW a naftou problém
Jediný TDI co za něco stál byl 1.9TDI 66 a 81 kw
a teď do mě
>😒]
Vzpomeňte si na 2.5TDI 110KW
na PD průser
na řetězy u TSI
vačky u 1.9TDI 77KW
na problémy 2.0 TDI
atd. atd. atd.
Já v podstatě v okolí neznám nikoho kdo by neměl s VW a naftou problém
Jediný TDI co za něco stál byl 1.9TDI 66 a 81 kw
a teď do mě
>😒]
PS: vídíte tam v tom motoru tolik těch zbytečných blbůstek co se můžou porouchat? to je k zblití v roce 2014 >😁