Novinky
Diesel taky nemám rád , ale tobě snad musí TESLA za tu příspěvky platit >😁 dá se někde podat přihláška abych mohl být Teslou placený Azny ANTIDIESEL ? >😁
Dik za ten prvy link! Uz som cital o dieseloch vselijake blbosti, ale toto este nie. To je skutocny unikat! 😄
Ten blb, co pisal o miliontine metra mal, aby to bolo dramatickejsie, napisat miliardina km! >😁
Vyzera to tak, ze ten ich slavny Skyactive sice nepotrebuje SCR filter, ale motor je treba naladit tak, ze bud vobec "nejede" alebo "zere".
"Celou situaci vysvětluje tak, že už si sice ověřila, že její motory mohou vyhovět americkým emisním limitům bez nutnosti dodatečné likvidace oxidů dusíku, ale padlo rozhodnutí pokračovat ve vývoji do doby, než u motorů "bude nalezena správná rovnováha mezi spotřebou paliva a jízdními výkony hodnými značky Mazda"."
"Celou situaci vysvětluje tak, že už si sice ověřila, že její motory mohou vyhovět americkým emisním limitům bez nutnosti dodatečné likvidace oxidů dusíku, ale padlo rozhodnutí pokračovat ve vývoji do doby, než u motorů "bude nalezena správná rovnováha mezi spotřebou paliva a jízdními výkony hodnými značky Mazda"."
Co si budem nalhávat , VW prostě až na výjimky motory neumí a důkazů je až až....
Vzpomeňte si na 2.5TDI 110KW
na PD průser
na řetězy u TSI
vačky u 1.9TDI 77KW
na problémy 2.0 TDI
atd. atd. atd.
Já v podstatě v okolí neznám nikoho kdo by neměl s VW a naftou problém
Jediný TDI co za něco stál byl 1.9TDI 66 a 81 kw
a teď do mě
>😒]
Vzpomeňte si na 2.5TDI 110KW
na PD průser
na řetězy u TSI
vačky u 1.9TDI 77KW
na problémy 2.0 TDI
atd. atd. atd.
Já v podstatě v okolí neznám nikoho kdo by neměl s VW a naftou problém
Jediný TDI co za něco stál byl 1.9TDI 66 a 81 kw
a teď do mě
>😒]
Bezny American potrebuje bezudrzbovy automobil = atmosfericky benzin, inak pod jeho pouzivanim sa strhne lavina sudnych sporov a samozrejme, ze vsetko vyhra obcan, nie firma.
MAZDA ať už jde s těma svýma dokonale smradlavýma turbodieselama [odkaz] DOHÁJE a radši zkusí něco novýho [odkaz] 😄
PS: vídíte tam v tom motoru tolik těch zbytečných blbůstek co se můžou porouchat? to je k zblití v roce 2014 >😁
PS: vídíte tam v tom motoru tolik těch zbytečných blbůstek co se můžou porouchat? to je k zblití v roce 2014 >😁
Dvouhmotové setrvačníky se mění jen u těch aut, jejichž řidičky neumí jezdit. EGR ventil se nemění, jen je vhodné ho jednou za 100 tis km vyčistit.
BTW: kamarád má 1,8TSI a během prvních 100 tis km mu měnili motor už dvakrát... To u TDI nikdo nezná.
BTW: kamarád má 1,8TSI a během prvních 100 tis km mu měnili motor už dvakrát... To u TDI nikdo nezná.
Takže vlastně jsou všichni američtí autoopraváři chudáci protože nemají co dělat, motory se nese-ou, potřebují jen olej ............
Blahoslavení budiž chudí duchem .........
Blahoslavení budiž chudí duchem .........
Jsi mily clovek. To je jako kdyby Ti nekdo pral aby si Tvuj sef dal co nejvice na cas se zvysenim Tveho platu >😁 >😁 >😁
A nesel bys za par piv ke mne? Vic nemohu nabidnout ale ta osoba ti neda ani nic ani tech par piv. Stav se placenym provokaterem a propaguj CISTE diesely >😁 >😁 >😁
Ty stranky musel vytvorit clovek s nejakou poruchou, protoze v tyhle "uprave" se to ani neda cist i kdyby bylo tak nejako co cist....
Další dobrá zpráva, týkající se Mazdy. Držím jí palce, ať ten ropák ladí, jak jen to nejdéle půjde. :yes:
To jsou kecy. Obycejny olej je za 20$, high mileage (pro auta s vic jak 75000 milema) cca 35$ full synth cca 45$, vse vc. prace, filtru, zbezne kontroly a doliti ostatnich provoznich kapalin (krome prevodovkovych a rozvodovkovych naplni nebo chladiva AC).
Chudi nie su, jedna vymena oleja bezne vyjde na 138dolarov (2.0i) :-! samozrejme, ze menia bzdovky, chladiacu, brzdy, tlmice, vyfuk, tesnenie na hlave,... co su ale bezne veci, ziadne turba, (dvojhmoty, egr - aj ked ich maju, na benzine neodchadzaju tak casto), vstrekovace,...
Přesně ten samý pocit z toho mám i já. Na kom to asi pro ty Amíky testují? Na Evropanech? A také na zákaznících doma v Japonsku, kteří ze Sky-D podle tvrzení místních naftomilů učůrávají blahem? :-! A napadá mě i rouhačcská myšlenka, že snad evropské diesely nejsou tak čisté, jak se nám snaží všichni tvrdit, nebo co...
Tahle bota Mazdy mě opravdu mrzí - to nemohu říci. >😁
Tahle bota Mazdy mě opravdu mrzí - to nemohu říci. >😁
Proč si kazit reputaci, když mohou prodávat relativně jednoduché a spolehlivé 2.0 a 2.5 benzíny...