Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
M.A.T.O.
Podľa mňa ten vodič v honde nepatrí na cestu, keď sa nevie bezpečne zaradiť. Práve on(a) mal(a) vidieť v speťákoch najlepšie, či sa vojde a keď nie, tak predsa pridám a nie, že končí sa mi pruh, tak proste už vojdem pod kamión >😁 >😁
fahrenaufderautobahn
situace na videu nemá se zipem vůbec nic společného a autor textu má asi s legislativou problémy.
Ale toto je skor problem blbo nastavenych spatnych zrkadiel. Spravne ako by mali byt pocas jazdy je, aby si v spetaku nevidel svoje auto,ale maximalne zadnu klucku dveri. Tak vidis aj na 4prudovej dialnici vsetky pruhy. Nie ako vacsina ludi ma nastavene spetaky tak,ze vidi skoro len svoje auto 8-s . A az pri parkovani si ich stiahnem a vidim obrubniky atd..a ja nemam elektricke spetaky a viem sa nahnut a nastavit si svoj stale pri cuvani manualne, lebo nie som lenivy a dbam na svoju bezpecnost.. A dalsia vec s tym suvisiaca - kedze nevedel odhadnut vzdialenost pri blbo nastavenych spetakoch, nevedel ani odhadnut rychlost a zle si to vypocital, jeho smola - teda toho v honde civic.