Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai i20 WRC čeká premiéra na Rallye Monte Carlo

14 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nerez
Co to má společného s tureckým autem ty chytrolíne? To, že se obyčejná i20 dělá v Turecku neznamená, že tohle taky 8-s
Podívej se, kterej závodní tým tohle postavil a servisuje to, pak se podívej ze které země pochází, kde sídlí a pak běž za roh a naliskej si...
michalpneu
Mně se vždycky líbí, jakou mají zdejší diskuze úroveň. Ono nelze diskutovat slušně a hned je potřeba někoho pro jiný názor urážet....jojo, typické české chování, slušnost na bodě 0.
petrumr
IPace
UAZ?
petrumr
Gilgit
petrumr
Gilgit
michalpneu
Čím více značek bude v seriálu WRC, tím lépe a bude to o to zajímavější závodění, takže já vstup hjondé vítám, stejně jako loni vstoupilo Polo WRC. Podle mě je to dobrá cesta a určitě to úroveň rally posune dál, takže je dobře, že to auto tam dali. Bylo by fajn, aby ještě více automobilek se do závodů pustilo.
pogo26
Hlavně by bylo fajn, pokud by k marketingově zajímavé WRC přidaly i nějaké juniorské a místní série pro širší motoveřejnost. Doufám, že to tak nějak VW a Hyundai dělají a nezobou jen třešničky na dortu. Třeba mě někdo zasvěcený poučí.
M1chal
kde jsou ty časy kdy tam byly imprezy, lencry evo .... 😒
petrumr
mischelin
Ty časy jsou bohužel pryč. Ale byly to fajn časy 206tky, Imprezy, Fábky atd. atd.