Novinky
lamal
0
8-s
Už ráno jsem na jiném webu tento koncept detailně prohlížel se závěrem: moc se mi líbí! Jen mám obavy, aby sériová maxima nebyla příliš daleko od této studie: je patrné, že celková šířka auta je ovlivněna velmi širokými předními i zadními blatníky/podběhy. kabina je pak výrazně užší. Mně se to takhle opravdu líbí, ale dovedu si představit, jaký boj se může rozpoutat o tento výhradně designový prvek mezi designery a plánovači (účetními).
Musím ale Nissan pochválit za vývoj designu loni a letos, nový Qashqai, nový X-trail a tato maxima jsou opravdu skvostné. Snad jen nový Pathfinder je přespříliš usedlý a jakoby do nové rodiny nezapadal. Škoda...
Musím ale Nissan pochválit za vývoj designu loni a letos, nový Qashqai, nový X-trail a tato maxima jsou opravdu skvostné. Snad jen nový Pathfinder je přespříliš usedlý a jakoby do nové rodiny nezapadal. Škoda...
mi tie zadne partie aj tvar zadnych dveri a boky aj zadne stihle svetla pripominaju optimu, dokonca aj C stlpik nema daleko od vzhladu u toho na optime
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
AKo koncept naozaj dobré, interiér sa nebojím nazvať skvelým. Tvarovo aj farebne vyvážený, pritom jemne futuristický a nie nereálny. Bravo!
Zvonku je to na môj vkus divočina, ale ide predsa o štúdiu, ktorá má zaujať. Takže za mňa :yes: :yes:
Zvonku je to na môj vkus divočina, ale ide predsa o štúdiu, ktorá má zaujať. Takže za mňa :yes: :yes:
Konečne auto od NISANU na ktoré sa dá pozerať !! Posledných 10 rokov to je katastrofa, čo sa týka desingu !!! Nudné a drahé !!!