Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: EIB půjčí evropským automobilkám dalších 866 milionů eur

Evropská investiční banka (EIB) dnes schválila půjčku ve výši 866 milionů eur (asi 23 miliard Kč) evropským automobilkám. Úvěry by měly putovat na výrobu "zelených" aut s nižšími emisemi oxidu uhličitého. EIB o tom informovala v tiskovém prohlášení.
Zpět na článek
8. 4. 2009 09:32
Avatar - positivemind
7. 4. 2009 22:01
úvěr sedm miliard eur
Tyhle peníze si nikdo z nás nedokáže ani představit a oni je vesele přelívají do automobilek :-) jsou to obrovské sumy, někdo by si mohl říci jak je mají být schopny automobilky splatit - avšak v tomhle odvětví jde jakoby o půjčku sta tisíc korun pro obyčejné smrtelníky :-)
Rozbalit vlákno
1
7. 4. 2009 22:22
Re: úvěr sedm miliard eur
Představit si to dokážu celkem lehce, když si nastříhám noviny... Spíš by mě zajímalo, jak, nebo podle čeho se ty prachy rozdělujou, zda o to žádali ty automobilky, nebo to někde vycucal nějakej bruselskej Bursík. Taky jak a kdo bude kontrolovat ten "vývoj". Co má EU s indickym VW?
8. 4. 2009 09:32
no
"Půjčka se týká i závodu automobilky Volkswagen v Indii, uvedla banka."

Tak jestli je tohle pravda...pak... >:D >:D >:D >:D >:D

No do novin se občas dostanou kachny..., takže pevně i v zájmu VW a jejich fanatických příznivců věřím, že tohle je lež jako věž..., protože tohle by ani Goebless neuměl odargumentovat... Je to velmi vtipné v kontextu toho, jak VW řvalo proti půjčce pro Opel... a už tehdy sem upozorňoval na známé... Zloděj křičí, chyťte zloděje...
Rozbalit vlákno
0