Novinky
Bez diskuze velkej potlesk. Portfolio LR je moc pěkný a ke konci roku přijde novej Freelander, tam ještě nějakej přírůstek bude. RR a RRS se nestíhají vyrábět a Evoque teprve letos dokázal snížit dodací lhůty.
Jag si výrazně pomohl hlavně nabídkou 4x4 v NA. Přínos F-Type v celkových prodejích přijde až s nástupem kupé. Letos ale žádná novinka vyjma FL XJ…tudíž čekat podobnej růst by bylo lichý.
Zajímavej bude rok 2015 s XS a crossoverem a rok nato nový XF. Věřím obecně v novej infotainment a širší nabídku individualizace, pak to může klapat s víc než 100kks/ročně.
Jag si výrazně pomohl hlavně nabídkou 4x4 v NA. Přínos F-Type v celkových prodejích přijde až s nástupem kupé. Letos ale žádná novinka vyjma FL XJ…tudíž čekat podobnej růst by bylo lichý.
Zajímavej bude rok 2015 s XS a crossoverem a rok nato nový XF. Věřím obecně v novej infotainment a širší nabídku individualizace, pak to může klapat s víc než 100kks/ročně.
pokud bude mít Jag portfólio typu: XS, XF, XJ, SUV plus sporťáky, tak můj optimistický odhad je někde na 150t kusech ročně...
Přesně tak, 2014 potáhne RR a RRS, f-type v celk. prodejních číslech moc nepomůže, na to je přílišný okraj nabídky, takže posun k půlmilionu bude stát až na tom, jak se podaří nový XF, konkurent pro 3er a ten crossover. Vytřešinkovat to pak můžou novým XJ. Každopádně, jak říkáš, do 2015 nelze čekat výrazný růst prodejů, takový skok jako loni už letos nebude. 😉
Větší míra individualizace (a za smylsuplnější peníz než u D3), to je myslím dobrá cesta, po které by se Jag měl vydat.
gratulace do Anglie... necelý půl milion prodaných SUV a vozů prémiového segmentu neněmecké výroby je úspěch...bez diskuze
tento rok by mohol byt este lepsi, jednak jag rozsiruje svoje posobenie stale do viac zemi a jednak F-type je uz aj vo verzii kupe, RR tiez ma vsetky taziskove modely fakticky nove ( akurat treba nastupcu freelandera a disscovery ) a mozu dalej rast, nebol by som prekvapeny keby v r 2014 to bolo okolo 450 tisic na konci roka, je to skvele , velmi sa mi pacia tieto britske znacky , maju charizmu styl eleganciu. Su to auta z ktorych srdce plesa, dokonale zhmotnuju to co povazujem v automobilovom svete za umenie hodnotu charizmu a noblesu :yes:
O co víc zvýší F-T prodeje o to nižší bude prodej řady XJ, kde všichni budou čekat na FL, novou navigaci, HUD a další fičury co si dnes neoibjednáš.
to je mozne ale stejne som rad ze tie predaje su ake su, ono to podstatne zlepsenie predajov jaguarov pride az po rozbehu SUV a toho noveho jagu v strednej triede, je jasne ze s doterajsou ponukou uz jag nema velmi kam rast, chce to nove modely ale tie su uz na ceste a tak za neajke 3 roky verim tomu ze jag bude predavat dvojnasobok toho co dnes, teda bude uz kdesi na hodnote vyse 150 tisic aut , drzim palce, maju to perfektne nasliapnute
Viděno střízlivýma očima Land-rover ok a je super, že Jaguar roste. Ale dokud nebude dělat alespoň pětinnásobek aut v porovnání s dneškem, tak je to pořád adept na zavření. Uživit vývoj 3-4 řad při výrobě řádově desetitisíců aut asi nelze. Musí být někde k půlmilionu. To i porsche dělá dnes víc aut než Jaguar, a navíc má trochu jiný marže. Takhle Jaguaru hrozí cesta Lancie či alfy.
[odkaz]
este rozbehnut SUV od jaguara aj nieco mensie ako konkurenta BMW 3 a takisto mensi Landy od land roveru a daju za 3 roky aj dvojnasobok :yes😒br />
PS: nieco z historie tychto fantastickych znaciek [odkaz] [odkaz]
Pokaždé, když potkám v Praze Jaga XJ, XF, XKR-S a F-Type (olala) nebo Range a Evoque prostě si neodpustím nahlas si pro sebe ty skvělý auta pochválit a při průjezdu tuctových plechovek od Audi, BMW nebo VW se nezbývá nic jinýho než se jen pousmát... 😄
Jaguar a Land Rover (+Maserati) jsou ozdobou silnic oproti německým plechovkám, plné charakteru a reprezentativnosti s adekvátními zpěvnými motory a nejvyspělejším jízdním projevem v rámci třídy a jsem nesmírně rád, že se jim daří. :yes:
A vyjádření preferencí je snad něco špatného? Tohle čecháčské odsuzování druhých za názor se mi hnusí...
Ano, je to hnus, to čecháčkovské plácání, a hlavně "jasný názor" na něco, o čem nemáš evidentně potuchy, zpěvný motore. 😉 (asi jsi myslel třeba ten čtyřválcový dýzl v Evoque, který má lví podíl na nárůstu prodejů jag-LR, o kterém je tento článek)
edit: Jen dodám, že to srovnání Audin zepředu sem někdo před časem dával a osobně sem měl problém některé rozlišit 😊Proto on nemusí být hned náctiletej plakát, jako třeba ti teoretici, kteří tu jen plácají a nikdy v ničem neseděli.
A k těm předkům audin, jsi si stoprocentně jistý, že bys v zrcátku poznal, jesti za tebou jede XF nebo XJ? A co design rangeů, opravdu nelze pár vteřin znejistět při pohledu na evoque, že se nedíváš na sporta? Rozeznáš Ghibli od Qporte na drc? A jestli ano, pak se zeptej běžných lidí. 😉
Neztotožňuju se s tím, že se chci za každou cenu vymezit, nýbrž se mi v dané konkurenci čistě esteticky více zamlouvají jiné vozy a to ty neněmecké, protože mají jistý nádech exotičnosti, sportovnosti a podobně ( vyjímku tvoří pro mne BMW). To máš třeba i jako slavnej trojlístek Oktávka/Leon/Golf . přikloním se k vždy k Seatu, protože z nich má nejsportovnější náturu a dám jí přednost před elegancí. Stejně tak je to v případě třeba Quattroporte vs A8 😄
P.S. Exkluzivnější mi přijde i Phaeton oproti Audinám 😄 Škoda, že ho tu jezdí málo.
Jo a ty palce ti nedávám já, abys nemyslel 😁
Ono je to jak s ruskými válečnými filmy, tam taky ukazovali Němce jako tupé stádo zbabělců prchajících před mighty rudou armádou, než jim došlo, že pokud ukážou a docení kvality soupeře, význam jejich vítězství se tím ještě zvětší.
Jinými slovy, německá D3, která je pro Jag-LR největším soupeřem je špička, a pokud dokáže Jag-LR růst i na úkor těchto konkurentů, je to na potlesk o moc větší, než za předpokladu, že poráží nudné bezpohlavní a řidičsky nezáživné plechovky, bez adekvátně zpěvných motorů (ten výraz se mi extrémně líbí >😁 )
Komplex chodníkáře vyjadřují věty typu, "při průjezdu tuctových plechovek od Audi, BMW nebo VW se nezbývá nic jinýho než se jen pousmát..."
Pousmát se, to píšu, a to dělám, když tě čtu. 😄 😉
Já se zas směji tvé rádoby nezaujatosti a rádoby pokusům působit povýšeně, každý si najde něco 😉
"...při průjezdu tuctových plechovek od Audi, BMW nebo VW se nezbývá nic jinýho než se jen pousmát..."
Plus ten druhý odstavec hloupé povýšenosti, tohle bláboly o auře neuhraješ.
Jinak tohle obracení výrazů proti druhému je typickým znakem komunikace náctiletého jedince, jen tak mimochodem >😁 Nad koho jsem se tu povyšoval konkrétně? Napsal jsem můj postoj a pak jsi přišel ty se svým povýšeným příspěvkem, to že mi to obratem vrátíš opravdu vypovídá o tom, že potrefená husa se vždycky ozve.