Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Celosvětové prodeje: 1. Toyota, 2. Volkswagen, 3. General Motors

28 komentářů

mrs
Nejdřív Toyota prodala prý 9,9 mega, pak je tu článek jak poprve překonala 10 milionů... VW nakonec někde našel drobný a předstihl GM... >😁

Ty čísla všech tří jsou jistě velmi objektivní a pravdivá... >😁

Uvidíme tento rok, kam se jednotlivé koncerny dostanou, nyní je to v podstatě trojitá plichta...
3_diamanty
pocet vyrobenych aut nie je to iste co pocet predanych 😉

ak si si nevsimol toyota predala 9,98mil aut ale vyrobila cez 10 milionov,

dufam ze teraz ti uz je vsetko jasne 😉
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Choochoo
Docela bych se smal kdyby ted prislo GM ze dopresnilo svoje cisla 9,716 mil. aut >😁
Atlis
preco je v clanku logo vw, ked vyhrala toyota? cucame koncernu pero?
Xawier
:yes: >😁
Nerez
:yes: >😁
zlysoused
Musíš tu tabulku správně interpretovat.
miromen
Stači si ten članek ještě jednou přečist a možna pochopiš.
Ronault.
Tak já jsem si ten článek přečetl znovu a CELÝ, ne jako ty jen úvod článku, a stále nechápu, proč je logo VW u článku a článek začíná o VW.
miromen
V tomto članku je hlavně řeč tedy hlavni uloha pro VW. Jako posledni dodal vysledky na ktere se čekalo a změnil pořadi na "bedně". Vysledky zbyvajicich navic jsou už nějaky ten den zname.
Opravdu nevim kdo tu čte pouze nadpisy.
Ronault.
Já tedy tyto data, které píšeš v článku, který má 3 odstavce nečtu.
Katikakus
Koukám , že dělat tady ze sebe ***a bereš už jako normální věc.. 8-s :no:
miromen
No pravě jsi se zařadil k těm jak je nazyvaš. Ale chapu že zrovna u tohoto članku se to těžko chape.
Choochoo
Co ma pochopit? Ze si vw do roku 2018 nalze minimalne jednou vetsi cislo nez Toyota? Tak to samo >😁 To by bylo docela ostudny kdyby, kdyz se to tu tlaci v kazdem clanku.
Ze treti pozice se spatne skace na prvni , takze po presnem secteni nepresnych cisel preskocil o chlup GM 😉 Takze nezbyva jen poprat at se vw dari aspon statistika >😒]
WinNatural
GM 80 let prodával nejvíce aut a nikde se to nijak zvlášť neřešilo. Teď VW vychc.ně počkal na výsledky GM a "přepočítal" prodeje tak, aby to vyšlo alespoň na druhé místo a tady se bude bouchat šampus a slavit dalších 11 měsíců do dalších výsledků, ubohé :no: :no: :no: :no:
Ale je to ale zcela ve stylu nac.stické demagogie "musíme být největší, musíme být páni - alespoň - automobilového trhu", prostě je to stále v nich, je to silnější než "oni" >😁
John Doe
Som nevedel, že ambiciózne plány sú výsledkom "nac.stické demagogie" 8-s :no:
WinNatural
Nejsou "výsledkom", ale "ve stylu", přečti si to znovu ...
MariAchi
Chtěl bych vidět tebe, moulo, kdybys měl firmu, jestli bys ji taky dokázal vyhnat výsledkově tak vysoko, a jak byses pak tvářil, kdyby tě v souvislosti s tím někdo přirovnával k nacistům.
Ale to je typický projev debílka - jakmile se někomu daří, je to fašoun a basta. :no:
Gilgit
MariAchi
Marný boj, vždyť si to po něm přečti celé...
fOE
zname to 😄
Gilgit
Glaukos
:yes:
MariAchi
Jojo, to tlačení VW všude zde na ACZ už se mi pomalu začíná zajídat stejně jako vlezlé reklamy na hjondé v TV a v rádiu.
VáclavI
Zaměření článku je přeci jasné, je to evropský výrobce, který se chce dostat na 1. místo prodeje vozů, navíc koupil českou Škodu a vybudoval z ní dobrý podnik, a navíc zde určitě inzeruje více reklamy než Toyota, či GM. Tak nevím, že se divíte logu.

A až VW bude největším výrobcem na naší planetě, v naší galaxii, či celým vesmíru, pro mě to bude stejně hodnotná informace jako když je na 2 místě.

Klíďo píďo, ať si jakýkoliv výrobce upraví svoje výsledky podobně jako ADAC.
flyboyeda
a stejně jako Sheldon Cooper i já jsem na straně hvězdy smrti
MariAchi
Ty jsi maximálně tak "silně mimo" >😁