Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Celosvětové prodeje: 1. Toyota, 2. Volkswagen, 3. General Motors

28 komentářů

Atlis
preco je v clanku logo vw, ked vyhrala toyota? cucame koncernu pero?
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gilgit
Ronault.
Tak já jsem si ten článek přečetl znovu a CELÝ, ne jako ty jen úvod článku, a stále nechápu, proč je logo VW u článku a článek začíná o VW.
VáclavI
Zaměření článku je přeci jasné, je to evropský výrobce, který se chce dostat na 1. místo prodeje vozů, navíc koupil českou Škodu a vybudoval z ní dobrý podnik, a navíc zde určitě inzeruje více reklamy než Toyota, či GM. Tak nevím, že se divíte logu.

A až VW bude největším výrobcem na naší planetě, v naší galaxii, či celým vesmíru, pro mě to bude stejně hodnotná informace jako když je na 2 místě.

Klíďo píďo, ať si jakýkoliv výrobce upraví svoje výsledky podobně jako ADAC.
Choochoo
Co ma pochopit? Ze si vw do roku 2018 nalze minimalne jednou vetsi cislo nez Toyota? Tak to samo >😁 To by bylo docela ostudny kdyby, kdyz se to tu tlaci v kazdem clanku.
Ze treti pozice se spatne skace na prvni , takze po presnem secteni nepresnych cisel preskocil o chlup GM 😉 Takze nezbyva jen poprat at se vw dari aspon statistika >😒]
miromen
Stači si ten članek ještě jednou přečist a možna pochopiš.
zlysoused
Musíš tu tabulku správně interpretovat.
miromen
V tomto članku je hlavně řeč tedy hlavni uloha pro VW. Jako posledni dodal vysledky na ktere se čekalo a změnil pořadi na "bedně". Vysledky zbyvajicich navic jsou už nějaky ten den zname.
Opravdu nevim kdo tu čte pouze nadpisy.
Nerez
:yes: >😁
Xawier
:yes: >😁
John Doe
Som nevedel, že ambiciózne plány sú výsledkom "nac.stické demagogie" 8-s :no:
Ronault.
Já tedy tyto data, které píšeš v článku, který má 3 odstavce nečtu.
WinNatural
Nejsou "výsledkom", ale "ve stylu", přečti si to znovu ...
mrs
Nejdřív Toyota prodala prý 9,9 mega, pak je tu článek jak poprve překonala 10 milionů... VW nakonec někde našel drobný a předstihl GM... >😁

Ty čísla všech tří jsou jistě velmi objektivní a pravdivá... >😁

Uvidíme tento rok, kam se jednotlivé koncerny dostanou, nyní je to v podstatě trojitá plichta...
WinNatural
GM 80 let prodával nejvíce aut a nikde se to nijak zvlášť neřešilo. Teď VW vychc.ně počkal na výsledky GM a "přepočítal" prodeje tak, aby to vyšlo alespoň na druhé místo a tady se bude bouchat šampus a slavit dalších 11 měsíců do dalších výsledků, ubohé :no: :no: :no: :no:
Ale je to ale zcela ve stylu nac.stické demagogie "musíme být největší, musíme být páni - alespoň - automobilového trhu", prostě je to stále v nich, je to silnější než "oni" >😁
miromen
No pravě jsi se zařadil k těm jak je nazyvaš. Ale chapu že zrovna u tohoto članku se to těžko chape.
3_diamanty
pocet vyrobenych aut nie je to iste co pocet predanych 😉

ak si si nevsimol toyota predala 9,98mil aut ale vyrobila cez 10 milionov,

dufam ze teraz ti uz je vsetko jasne 😉
Gilgit
Glaukos
:yes:
fOE
zname to 😄
Choochoo
Docela bych se smal kdyby ted prislo GM ze dopresnilo svoje cisla 9,716 mil. aut >😁
flyboyeda
a stejně jako Sheldon Cooper i já jsem na straně hvězdy smrti
MariAchi
Chtěl bych vidět tebe, moulo, kdybys měl firmu, jestli bys ji taky dokázal vyhnat výsledkově tak vysoko, a jak byses pak tvářil, kdyby tě v souvislosti s tím někdo přirovnával k nacistům.
Ale to je typický projev debílka - jakmile se někomu daří, je to fašoun a basta. :no:
MariAchi
Jojo, to tlačení VW všude zde na ACZ už se mi pomalu začíná zajídat stejně jako vlezlé reklamy na hjondé v TV a v rádiu.
MariAchi
Ty jsi maximálně tak "silně mimo" >😁
MariAchi
Marný boj, vždyť si to po něm přečti celé...
Katikakus
Koukám , že dělat tady ze sebe ***a bereš už jako normální věc.. 8-s :no: