Ekonomika
ze sa trochu inspirovali u hondy civic 😉
[odkaz] vs. [odkaz]
[odkaz] vs. [odkaz]
Ja myslim, ze toto nema prilis zmysel v dnesnej dobe riesit. Ked sa pozries na dnesne auta, uvidis tam tolko podobnych znakov, ze by sa skoro o kazdom beznom seriovom aute dalo povedat, ze sa v x znakoch podoba dalsim x autam. A popravde, ono nieje nic zle na tom sa inspirovat (pokial ale nerobim umyselne plagiaty ako niektore cinske znacky). To je moj na zor na vec 😉
už dnes směle konkurují technicky, materiálově i kvalitativně evropským a Ch Cruze je toho, stejně jako Kia ceed nebo Hyundai i30, zářným příkladem. Ale cenově poráží evropské automobilky na hlavu.
...to je původem američan, a je to ještě lepší deal :yes:
ještě 300 táců z ceny dolů a půjde nadračku.
Ale no tak, vzhledem k tomu, jak jdou na dracku Kie a Hyundaie, proc by se nemohl prodavat i Cruze? Jeden z mala krasnych sedanu, cena dobra, vybava taky, takze nevidim, proc by se kupovat nemel...protoze je to Chevy? Nebudem si nalhavat, ze to neni amik, ale korejec, nicmene i tam uz udelali kus dobre prace
No protože GM má pověst pod psa a může vyrábět třeba ve Švýcarsku a stejně jej většina potenciálních klientů bude vnímat jako zkrachovalce. Za půl roku se podíváme na prodeje a uvidíme, já odhaduji pár desítek kusů max. a to budou muset jěště hodně zlevnit.
Ja jim samozrejme fandim, pze GM a hlavne chevy jsou mi favoriti, netvrdim, ze cruze bude kasovni trhak, pouze bych si to pral, nebudu demagog, na to jsou tu jini odbornici 😄 Ale uprime mi to prijde jako krasny sedan za super penize, dle me by mohl mit uspech, dosud tu nejezdi moc chevyku, protoze jaksi nejsou moc atraktivni, vyjimku tvori pdle me captiva, hezke mini suv, ktere se docela uchytilo, na nem jde videt, ze kdyz ma chevy co nabidnout, prodava se.
No ono totiž Cruze se v ČR nebude prodávat skvěle, protože tu nejsou na něj tolik zákazníci(myslim většina) člověk co nechce dát tolik do auta, tak chce auto určitě praktický. a ty co chtěj sedan týhle velikosti tak si myslim že už nemaj problém sáhnout hlouběji do kapsy třeba pro audi A4. Všemi opěvovaný VW s jeho Jettou taky neslaví u nás mnoho úspěchu. Víc lidí se najde na západ od nás, ale i třeba v Maďarsku kde je Chevy docela oblíbenej a hlavně v Rusku. Ale přeju hodně zdaru a to auto je povedený. na obrázkách vph uvidíme reálně(kde se mi většina aut líbí víc)
Nicmene, at jsme u tematu, i kdyz se GM vubec nedari, dneska palec nahoru.
Nebo nekoho toto auto za tuto cenu nezaujalo?
Ale z fotiek zatiaľ :yes:
No, tohle je bezvadny pocit, uz se tesim, az ho uvidim no a hlavne doufam, ze si pro nej skocim brzo i ja, v te cervene je to dabel!
P.S. Jen takova otazka do diskuze - myslite, ze se toto auto opravdu svymi rozmery zaradit do nizsi stredni tridy? Je vetsi nez treba takove MB-C (i kdyz u premie se to trochu vic toleruje). Kdyz uz bych ho mel zaradit do nizsi stredni, rekl bych tedy, ze je na pomezi nizsi stredni a stredni. Ale asi bych se ani nedivil, kdyby nekdo napsal, ze jde o auto stredni tridy.