Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Policisté z Pardubického kraje začali vážit kamiony

8 komentářů

Iv8
a větší kapky. Vybrané peníze obratem na opravy silnic.
offf
Panebože to už nemají autoři alespoň základní vzdělání. "Lion" může napsat fakt jenom ..... :no: :no: (příště napište Pařýž 😉 )
Pepa_007
Co na tom autě stojí 3,3 milionu korun????? Dodávka a obyčejná mobilní kalibrovaná váha.
Uživatel_5340709
Až na ty poslední dvě slova to určitě půjde.
Hugo_lo
Já bych se klidně nechal zvážit. Kamion nikdy nemám přetížený. Něco jiného je, když jezdíte s firemním autem, nebo máte auto vlastní. Já jsem si koupil kamion od https😐/www.tircentrum.cz/ a nebyla to zrovna nízká investice, takže si nehodlám svůj kamion hned zničit. To radši vydělám trochu míň peněz, ale nezničím si vůz a nezaplatím pokutu za přetížení.
Iv8
Máš pravdu, úroveň gramotnosti je zoufalá. Ale napadlo mne dát tam ještě jedno i a pomlčku (li-ion) když už se zde objevil i článek o hořícím telefonu. 😄 Na serveru o autech.
mrazik
Zajimalo by me, jak se postupuje v pripade, ze je rozkol mezi merenim na teto vaze a vaze v kabine ridice - vetsina modernich kamionu + naves maji vahy a vidi je ridic v kabine. Dost casto se pak ukaze, ze policie mela spatne nastavene vahy, nepostupovali podle navodu atd.
Pretezovani kamionu je problem hlavne vnitrostatni prepravy, mezinarodni se defacto netyka.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.