Novinky
tak na mě ten rozhovor působí.... :😉
A dokonce jeli 300, no ty krávo.... 😲
důležité je, aby si to přečetlo co nejvíc mladých frajírků, třeba jako byli tihle: [odkaz]
A dokonce jeli 300, no ty krávo.... 😲
důležité je, aby si to přečetlo co nejvíc mladých frajírků, třeba jako byli tihle: [odkaz]
ach joooo... vetsina kluku, kterym je 20 roku jsou frajirci a staci jim k tomu i blba Felicia. Proc ste vsichni zaujati proti sportovcum?
.... kdyby tak "inteligentní" rozhovor pro Svět motorů dal student střední školy, napsal bych to samé.... Bohužel rozhovory se holt dělají se sportovcema, tak komentuju výroky sportovců....
Jinak klobouk dolů před Světem motorů i Auto.cz - klidně by udělali i rozsáhlý rozhovor s Trpišovským a otiskly jeho bláboly, hlavně když z toho bude dost prokliků.... Ať žije bulvár :yes:
Jinak klobouk dolů před Světem motorů i Auto.cz - klidně by udělali i rozsáhlý rozhovor s Trpišovským a otiskly jeho bláboly, hlavně když z toho bude dost prokliků.... Ať žije bulvár :yes:
No musím uznat, že ani mě tento rozhovor nějak extra neoslovil a člověk se toho zas tolik nedozvěděl.
Jenže na co se chceš zeptat profi sportovce? Auto používá jako každý jiný, jenom má většinou prémiové vozy. Jako mladý si zablbnul... ale jinak neřekli nic tak extra pohoršujícího.
Jenže na co se chceš zeptat profi sportovce? Auto používá jako každý jiný, jenom má většinou prémiové vozy. Jako mladý si zablbnul... ale jinak neřekli nic tak extra pohoršujícího.
Mě teda narozdíl od valný většiny závistivejch blbečků v diskuzi spíš mrzí že při tý snaze tam udělat nějaký bodový shrnutí faktů nebyli schopný napsat co maj pánové za káry. Resp co maj v těch bavorácích za motory. Tip je X5 4.0d a ten modrák by mohl bejt i M5 ale kdo ví 😊
Ale když už vás rolníci a otroci na každým kusu značkovýho hadru i botě sponzorují, abyste si mohli vozit v spalovacích popelnicích typu Bayerische Motorových Werků - co takhle jít ostatním příkladem a alespoň když už neděláte společnosti nic prospěšnýho si vozit v LUXUSNÍM ELEKTROMOBILU [odkaz] a alespoň nesmrdět hen?
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
ta teprve přijde bez obav
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D