Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

MG 6: Rover pomalu vstává z popela

15 komentářů

freeman
Otras a katastrofa. Takto dopadne každá automobilka ktorá sa dostane do Čínskych pazúrov. Nech je to veľká výstraha a ponaučenie pre Volvo, Opel alebo Sabb. 😒
tomm123
Čo tým vlastne myslíš?
Veď Rover skrachoval bez čínskych pazúrov.
pandan
Kdo to auto vytvářel (design vnějšku a vnitřku)? Kde se to bude vyrábět? Co je na tom čínského, co evropského?
delphino
mě se to taky líbí. co se týče designu tak se může směle srovnávat s konkurencí z Korey, Japonska, EU i USA. nechci říct že by je nějak předčil, ale nemusí se stydět a lákat zákazníky jen na super nízkou cenu...
Pierro
Mě se celkem líbí ta MG6. Zato MG7 (coby klon Rovera a Audiny) vypadá dost hrozně... 😐
element5
Spr...zkazili zadek, jinak je to pouze mírná evoluce pofaceliftové pětasedmdesátky.
delphino
jj ta MG7 je dost otřesná, ale článek tu byl hlavně na MG6 tak jsme komentoval ji.
Mno tak já musím říct, že mě se to taky celkem líbí. Ještě jsem zvědavej na cenovou politiku atd... Ale zrovna těmhle číňanum fandim, narozdíl od většiny ostatních číňanů... 😉
element5
Mě se také líbí. A pokud k tomu budou, třeba i za mírný příplatek, dodávat tu tajnou agentku, mohlo by se MG6 stát žhavým kandidátem při koupi nového vozu. 😉

PS: Ženě ani muk. >😁
QuinGaller
Volant je (téměř) naprosto stejnej jako u staré dobré 75. Jinak 75 před faceliftem je stejně nej.
Nevypadá to špatně. :yes:
twistedTSD
mne se to hodne libi :yes:
chrysler zlepeny s roverom.
Klaudius
Čas zahojí každú ranu. :-!
euro89
Nechápu, jak může redakce napsat do titulku "Rover pomalu vstává z popela"... :-! Rover byla britská klasika, aristokrat, nádherný auto s duší a moje po Lancii 2. nejoblíbenější značka... Ale tohle??? prachsprostá čínská rádoby napodobenina slavný značky... :no: :no: jsem rád, že aspoň číňani nevlastní práva na značku Rover a tak se tyhle * budou jmenovat Roewe a nebudou kazit pověst britský klasiky, která navždy zůstane v srdcích skutečných milovníků aut... bohatě stačí, že maj práva na MG😒 :no: :-!