Novinky
Kdo to auto vytvářel (design vnějšku a vnitřku)? Kde se to bude vyrábět? Co je na tom čínského, co evropského?
mě se to taky líbí. co se týče designu tak se může směle srovnávat s konkurencí z Korey, Japonska, EU i USA. nechci říct že by je nějak předčil, ale nemusí se stydět a lákat zákazníky jen na super nízkou cenu...
Mě se celkem líbí ta MG6. Zato MG7 (coby klon Rovera a Audiny) vypadá dost hrozně... 😐
Volant je (téměř) naprosto stejnej jako u staré dobré 75. Jinak 75 před faceliftem je stejně nej.
Nechápu, jak může redakce napsat do titulku "Rover pomalu vstává z popela"... :-! Rover byla britská klasika, aristokrat, nádherný auto s duší a moje po Lancii 2. nejoblíbenější značka... Ale tohle??? prachsprostá čínská rádoby napodobenina slavný značky... :no: :no: jsem rád, že aspoň číňani nevlastní práva na značku Rover a tak se tyhle * budou jmenovat Roewe a nebudou kazit pověst britský klasiky, která navždy zůstane v srdcích skutečných milovníků aut... bohatě stačí, že maj práva na MG😒 :no: :-!
Veď Rover skrachoval bez čínskych pazúrov.