Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

MG 6: Rover pomalu vstává z popela

15 komentářů

tomm123
Čo tým vlastne myslíš?
Veď Rover skrachoval bez čínskych pazúrov.
euro89
Nechápu, jak může redakce napsat do titulku "Rover pomalu vstává z popela"... :-! Rover byla britská klasika, aristokrat, nádherný auto s duší a moje po Lancii 2. nejoblíbenější značka... Ale tohle??? prachsprostá čínská rádoby napodobenina slavný značky... :no: :no: jsem rád, že aspoň číňani nevlastní práva na značku Rover a tak se tyhle * budou jmenovat Roewe a nebudou kazit pověst britský klasiky, která navždy zůstane v srdcích skutečných milovníků aut... bohatě stačí, že maj práva na MG😒 :no: :-!
Klaudius
Čas zahojí každú ranu. :-!
delphino
jj ta MG7 je dost otřesná, ale článek tu byl hlavně na MG6 tak jsme komentoval ji.
chrysler zlepeny s roverom.
twistedTSD
mne se to hodne libi :yes:
Nevypadá to špatně. :yes:
element5
Spr...zkazili zadek, jinak je to pouze mírná evoluce pofaceliftové pětasedmdesátky.
element5
Mě se také líbí. A pokud k tomu budou, třeba i za mírný příplatek, dodávat tu tajnou agentku, mohlo by se MG6 stát žhavým kandidátem při koupi nového vozu. 😉

PS: Ženě ani muk. >😁
Mno tak já musím říct, že mě se to taky celkem líbí. Ještě jsem zvědavej na cenovou politiku atd... Ale zrovna těmhle číňanum fandim, narozdíl od většiny ostatních číňanů... 😉
QuinGaller
Volant je (téměř) naprosto stejnej jako u staré dobré 75. Jinak 75 před faceliftem je stejně nej.
Pierro
Mě se celkem líbí ta MG6. Zato MG7 (coby klon Rovera a Audiny) vypadá dost hrozně... 😐
delphino
mě se to taky líbí. co se týče designu tak se může směle srovnávat s konkurencí z Korey, Japonska, EU i USA. nechci říct že by je nějak předčil, ale nemusí se stydět a lákat zákazníky jen na super nízkou cenu...
pandan
Kdo to auto vytvářel (design vnějšku a vnitřku)? Kde se to bude vyrábět? Co je na tom čínského, co evropského?
freeman
Otras a katastrofa. Takto dopadne každá automobilka ktorá sa dostane do Čínskych pazúrov. Nech je to veľká výstraha a ponaučenie pre Volvo, Opel alebo Sabb. 😒