Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rivalita Impreza vs. Lancer: Modrý lak a zlatá kola nově v nabídce Mitsubishi

34 komentářů

boze, dnes je asi najpouzivanejsou aplikaciu fotošop ... Len mi nejde do hlavicky, preco sa zamodril a zazlatil iba sportsedan a sportback ... aby to malo riadnu stavu, bolo treba namalovat Evicku ...
Hammunasakra
NEbude dnes APRíL? 😄
PS: A když už je ten "apríl" PORAĎTE mi, JAKou barvu si mám objednat na California? NEmohu se ROZHODNOUT!
Děkuji za "rady a porady"
Pěkný den 😉
No ja by som si kupil Vasu oblubenu citronovu. 😉
Hammunasakra
Vy NEvíte co se říká o ŽLUTÉM autě? 😄
Že vás NIKDY NEopustí? ... = je NEprodejné? 😄
Pierro
Žlutou bych raději na lambu či Porsche 911 než na kalirornyji. Tam patří jedině červená klaika, maximálně pak tmavá modrá anebo černá. 😄
ta citronova nie je farba, ale Kylie to urcite pochopila.
Keby som mal povedat zodpovedne, tak suhlasim, jedine cervena.
no ved Citrony Vy nikdy neopustite. 😄
Hammunasakra
To (asi) PRAVDU máte, citrony já totiž "ráda" a "vyhovují" mi 😉
PS: Ale krom botiček PRADA mám i nějaké ty Nike ... tak asi TAK 😄
Vi King
No u Californie by to zas nemuselo byt tak zhave >😁 Ale Kylie, Vy byste chtela opustit Ferrari California? 😲
Hammunasakra
Nu "kalifornské" já ráda červené (bílé "mohu" ale také 😉 ), ale Ferrari California bych asi raději v nějaké JINÉ barvě - nicméně VŠEM děkuji (i když "tipů" a "doporučení" bylo "mál👋maloučko" ;-\
Pěkný den 😄
Vi King
Tak to je jasne, Ferrari dle meho musi byt v cervene. Ferrari a cervena proste patri k sobe. :yes:
Hammunasakra
No "právě" (to bude mít KAŽDÝ) - ale stejně DĚKUJi 😄
Pěkný den (dobrou noc)
Pierro
Kylie, co bys řekla na fialovou LILA??? >😁
Hammunasakra
Tak ta by se mi JISTO-JISTĚ NElíbila :no: 8-s
Pierro
tak co takhle temně rudou, stejně svůdnou jak tvé rty??? 😉
Hammunasakra
No "klasika" ČERVENÁ sice "něco" do sebe má, ale ... co myslíte/říkáte na ČERNÉ Ferrari California? 😉
PS: Já totiž NEJvíce oblečení mám v ČERNÉ (tak abychom "ladili" - a "snazší" je (při)koupit vůz ve "správné" barvě, než všechny ty boty šaty kostýmy bundy a kabáty ... tak PROTO je zatím FAVORITem Č-E-R-N-Á!
(všem kdož "zúčastnili se") Pěkný den 😄
Pierro
Kylie, myslím že tobě, elegantní a krásné ženě by slušela California jak v červené, tak i černé. Máš pravdu, že červených bude jezdit asi ponejvíce, a pokud pokukuješ po jiné barvě, pak bych na tvém místě jednoznačně šel do černé. Je to barva noblesní i elegantní zároveň a na Californii se hodí. Navíc ti bude ladit i k prádélku a ostatním svrškům... 😉
Sleeper
Drahá Kylie, záleží na tom, kterou Californii máte na mysli, zda tu od Ferrari, či od VW? 😄)) Na tu první patří samozřejmě červená a žádná jiná, žluté Ferrari je svatokrádež! Možná ještě černou, ale tím bych asi skončil. U VW je to celkem jedno 😄
Navtech
No, zrovna Californii a především starou dobrou 456 bych přežil v tý světle modrý metle.

[odkaz]
Sleeper
Tuhle barvu měla 456 i na úplně prvních firemních fotkách z podzimu 92 a abych pravdu řekl, docela jí sluší... Akorát mi tedy nepřijde světlá, ta na Californii je mnohem víc... 😄
Navtech
Jasně. U 456 se ani světlejší nedělala, to jsem špatně formuloval. Ta byla myslim až na 355 v kabriu. Nicméně ta červená 456 vyloženě nesedí a to samý si myslim třeba i o Scaglieti.
Pierro
s tím Scaglietti bych souhlasil. Tam se mi asi nejvíce zamlouvala stříbrná anebo tmavá modrá příp. černá.
... ale ani na jednom obráku není verze Evolution, dokonce ani Ralliart ale japonská verze evropského Lanceru - Galant Fortis. >😁
Pierro
aprííííl >😁
Navtech
Středáááááááá >😁
jazva
kolobežkááááááá >😁
Pierro
matelkoooooooooooooo >😁
Shadik
a vubec ...
jazva
Ah(n)ooooooooj!!!!!! >😁
dnes 3.apríl 😉
Pjenkava
Podle Mitsubishi jde o podobnost čistě náhodnou. Zdroj obeznámený se situací ale hovoří o barevném provedení přímo vyžádaném skalními zákazníky značky. Bohužel se v překladu ztratilo, zda jde o zákazníky Subaru nebo Mitsubishi. >😁 >😁 >😁
gld
redakcii :yes: za dobrý nápad
kolmar
Kto ma zaujem, nech sa paci perfektny test od panov jazdcov, ak ste ho nahodou este nevideli... co je lepsie/horsie je na vas...Tiff nejak nemal svoj den...

Jasnona rad nemam, ale tu ukazal aky je majster...klobuk dole tie otocky v slalome su famozne...

[odkaz]

PS: za toto im este platia!!! :-!
pe3k
na prvy april dobry zart 😊)))