Novinky
... ale ani na jednom obráku není verze Evolution, dokonce ani Ralliart ale japonská verze evropského Lanceru - Galant Fortis. >😁
Podle Mitsubishi jde o podobnost čistě náhodnou. Zdroj obeznámený se situací ale hovoří o barevném provedení přímo vyžádaném skalními zákazníky značky. Bohužel se v překladu ztratilo, zda jde o zákazníky Subaru nebo Mitsubishi. >😁 >😁 >😁
Kto ma zaujem, nech sa paci perfektny test od panov jazdcov, ak ste ho nahodou este nevideli... co je lepsie/horsie je na vas...Tiff nejak nemal svoj den...
Jasnona rad nemam, ale tu ukazal aky je majster...klobuk dole tie otocky v slalome su famozne...
[odkaz]
PS: za toto im este platia!!! :-!
Jasnona rad nemam, ale tu ukazal aky je majster...klobuk dole tie otocky v slalome su famozne...
[odkaz]
PS: za toto im este platia!!! :-!
PS: A když už je ten "apríl" PORAĎTE mi, JAKou barvu si mám objednat na California? NEmohu se ROZHODNOUT!
Děkuji za "rady a porady"
Pěkný den 😉
Že vás NIKDY NEopustí? ... = je NEprodejné? 😄
Keby som mal povedat zodpovedne, tak suhlasim, jedine cervena.
PS: Ale krom botiček PRADA mám i nějaké ty Nike ... tak asi TAK 😄
Pěkný den 😄
Pěkný den (dobrou noc)
PS: Já totiž NEJvíce oblečení mám v ČERNÉ (tak abychom "ladili" - a "snazší" je (při)koupit vůz ve "správné" barvě, než všechny ty boty šaty kostýmy bundy a kabáty ... tak PROTO je zatím FAVORITem Č-E-R-N-Á!
(všem kdož "zúčastnili se") Pěkný den 😄
[odkaz]