Novinky
Pierro
0
Kylie, myslím že tobě, elegantní a krásné ženě by slušela California jak v červené, tak i černé. Máš pravdu, že červených bude jezdit asi ponejvíce, a pokud pokukuješ po jiné barvě, pak bych na tvém místě jednoznačně šel do černé. Je to barva noblesní i elegantní zároveň a na Californii se hodí. Navíc ti bude ladit i k prádélku a ostatním svrškům... 😉
Přejít do diskuze
Tak to je jasne, Ferrari dle meho musi byt v cervene. Ferrari a cervena proste patri k sobe. :yes:
No "klasika" ČERVENÁ sice "něco" do sebe má, ale ... co myslíte/říkáte na ČERNÉ Ferrari California? 😉
PS: Já totiž NEJvíce oblečení mám v ČERNÉ (tak abychom "ladili" - a "snazší" je (při)koupit vůz ve "správné" barvě, než všechny ty boty šaty kostýmy bundy a kabáty ... tak PROTO je zatím FAVORITem Č-E-R-N-Á!
(všem kdož "zúčastnili se") Pěkný den 😄
PS: Já totiž NEJvíce oblečení mám v ČERNÉ (tak abychom "ladili" - a "snazší" je (při)koupit vůz ve "správné" barvě, než všechny ty boty šaty kostýmy bundy a kabáty ... tak PROTO je zatím FAVORITem Č-E-R-N-Á!
(všem kdož "zúčastnili se") Pěkný den 😄
Nu "kalifornské" já ráda červené (bílé "mohu" ale také 😉 ), ale Ferrari California bych asi raději v nějaké JINÉ barvě - nicméně VŠEM děkuji (i když "tipů" a "doporučení" bylo "mál👋maloučko" ;-\
Pěkný den 😄
Pěkný den 😄
To (asi) PRAVDU máte, citrony já totiž "ráda" a "vyhovují" mi 😉
PS: Ale krom botiček PRADA mám i nějaké ty Nike ... tak asi TAK 😄
PS: Ale krom botiček PRADA mám i nějaké ty Nike ... tak asi TAK 😄
Kto ma zaujem, nech sa paci perfektny test od panov jazdcov, ak ste ho nahodou este nevideli... co je lepsie/horsie je na vas...Tiff nejak nemal svoj den...
Jasnona rad nemam, ale tu ukazal aky je majster...klobuk dole tie otocky v slalome su famozne...
[odkaz]
PS: za toto im este platia!!! :-!
Jasnona rad nemam, ale tu ukazal aky je majster...klobuk dole tie otocky v slalome su famozne...
[odkaz]
PS: za toto im este platia!!! :-!
No u Californie by to zas nemuselo byt tak zhave >😁 Ale Kylie, Vy byste chtela opustit Ferrari California? 😲
s tím Scaglietti bych souhlasil. Tam se mi asi nejvíce zamlouvala stříbrná anebo tmavá modrá příp. černá.
Podle Mitsubishi jde o podobnost čistě náhodnou. Zdroj obeznámený se situací ale hovoří o barevném provedení přímo vyžádaném skalními zákazníky značky. Bohužel se v překladu ztratilo, zda jde o zákazníky Subaru nebo Mitsubishi. >😁 >😁 >😁
Jasně. U 456 se ani světlejší nedělala, to jsem špatně formuloval. Ta byla myslim až na 355 v kabriu. Nicméně ta červená 456 vyloženě nesedí a to samý si myslim třeba i o Scaglieti.
Tuhle barvu měla 456 i na úplně prvních firemních fotkách z podzimu 92 a abych pravdu řekl, docela jí sluší... Akorát mi tedy nepřijde světlá, ta na Californii je mnohem víc... 😄
No, zrovna Californii a především starou dobrou 456 bych přežil v tý světle modrý metle.
[odkaz]
[odkaz]
Drahá Kylie, záleží na tom, kterou Californii máte na mysli, zda tu od Ferrari, či od VW? 😄)) Na tu první patří samozřejmě červená a žádná jiná, žluté Ferrari je svatokrádež! Možná ještě černou, ale tím bych asi skončil. U VW je to celkem jedno 😄
ta citronova nie je farba, ale Kylie to urcite pochopila.
Keby som mal povedat zodpovedne, tak suhlasim, jedine cervena.
Keby som mal povedat zodpovedne, tak suhlasim, jedine cervena.
Žlutou bych raději na lambu či Porsche 911 než na kalirornyji. Tam patří jedině červená klaika, maximálně pak tmavá modrá anebo černá. 😄
... ale ani na jednom obráku není verze Evolution, dokonce ani Ralliart ale japonská verze evropského Lanceru - Galant Fortis. >😁
NEbude dnes APRíL? 😄
PS: A když už je ten "apríl" PORAĎTE mi, JAKou barvu si mám objednat na California? NEmohu se ROZHODNOUT!
Děkuji za "rady a porady"
Pěkný den 😉
PS: A když už je ten "apríl" PORAĎTE mi, JAKou barvu si mám objednat na California? NEmohu se ROZHODNOUT!
Děkuji za "rady a porady"
Pěkný den 😉