Novinky
Seatu gratulujem. Leon je velmi pozeratelne auto. Len tak dalej. Seat je na spravnej ceste, dufam, ze uz roky 2007...........2012 sa nebudu opakovat 😉
p.s.😒br />
Dufam, ze Leon bude robit iba radost.
p.s.😒br />
Dufam, ze Leon bude robit iba radost.
Proč se ta hezčí Škodovka z Mladé Boleslavi jmenuje stejně, jako kdysi vlajková loď Seatu mi pořád nejde do hlavy. Měla to když tak být Cordoba, i když na prodejích by to stejně nic nezměnilo. Průměrných 70 tisíc aut ročně jako měla první generace Toleda v devadesátých letech stejně nikdy nedá.
Problémem je jednoznačně design. I když je nové Toledo určitě hezčí než Rapid, ve srovnání se šmrcovní 1. a 2. generací od Giugiara je to pořád druhá liga. Chybí tomu ta klínovitá boční linie, u Rapidu/Toleda zadek směrem dozadu dokonce klesá, stejně jako ten stupínek za zadním oknem. A to je špatně 😒 A ten interiér s odkrytým mechanismem posunu předních sedaček řadu lidí taky odradí...
Souhlas, ta zadní část se nepovedla a nezachrání to ani dynamická zadní světla. Je vidět, že auto vznikalo ve Škodovce a ne v Italdesignu. Navíc tu je absence podvozku Golfu, který v Toledách vždy býval a jeho cena je srovnatelná a snad i o něco málo vyšší než u stejné motorizace Leonu, což je také špatně. Nechci ale říci, že současný liftback Toledo je špatné auto. Je to hezčí verze Rapidu s velkým zavazadelníkem, taková z nouze ctnost, ale Leon je jiná liga. ST je teď takové "pravé" Toledo kombi. 😄
Taky nerozumím té cenové politice když Toledo a Leon stojí +- stejně. U Rapidu a OIII by jsem si to ale nedokázal představit vůbec.
Výběr je alespoň snazší 😄 většina lidí raději sáhne po Leonu. U té druhé dvojky bych si to také dost těžko představoval, ale cena Octy je dost přestřelená.
Seatu sa jasne ukazuje, že keď robí normálne autá, a nie kočkopsy a marketingové kancelárske blbosti, môže uspieť. Nové Toledo je opäť príkladom blbého rozhodnutia kancelárie. Akoby chceli povedať, ak ste si nevšimli, že je to jazvečík, spomeňte si na prvé (poriadne) toledo a kúpte si radšej niečo iné. .
kazdopadne gratulacia celemu seatu, rok 2013 znamenal konecne zmrtvychvstanie :yes😒br />
velmi mi chyba nejake SUV , tie celkove pocty mohli byt teda kludne aj o 100 000 vyssie, to je skoda, takto sme stale na predajnych cislach spred par rokov pred krizou..... kazdopadne verim ze seat je za vodou a ide spravnym smerom :yes: na nejaku velku oslavu to vsak nie je..... takato automobilka by aspon tych 400-500 tisic aut mohla predavat uplne v pohode.... to SUV v portfoliu citelne chyba...
Novy Leon sa aj mne paci, exterier poriesili, este keby im povolili poriesit aj interier, tak by to bolo vynikajuce :yes:
Ten interiér by jsem nechal s menšími úpravami, USB z kastlíku spolujezdce na rádio a zásuvku zapalovače pod ovládání klimy. Jinak interiér vypadá super.