Novinky
A na znění titulu přišel kdo? Prý terénní minivůz! Je to takové bulvární a nedůstojné Auto.cz. 8-s
neznatelně zvednout podvozek, na blatníky nasadit plastové lemy jako se dávaly na felicii když začla reznout a voilá, máme SUV. Taková zoufalost. Kdyby aspoň dali nějakou ochrannou lištu taky na dveře - k čemu mi je chráněná hrana blatníku, když mi vedle parkující po prudkém otevření dveří ty moje promáčkne?
Osobně Adam nechápu - to auto se proporcemi zdá malé, uvnitř skutečně malé je, ale na dělku měří snad 3,7 metru. Krásný příklad mizerně využitého vnitřního prostoru. Co se týká stylovosti, Adama asi brzo vyučí nové Twingo.
Osobně Adam nechápu - to auto se proporcemi zdá malé, uvnitř skutečně malé je, ale na dělku měří snad 3,7 metru. Krásný příklad mizerně využitého vnitřního prostoru. Co se týká stylovosti, Adama asi brzo vyučí nové Twingo.
ma to 3,7 metra dlzku... cize asi tolko ako polo z r 1996, dnes je to miniauto pred 20 rokmi by to bolo plnohodnotne male auto.... len skoda fakt ze je to len 3 dverak....
;-\
Ale späť k Adamovi, podľa mňa jedno z najlepšie spracovaných mini áut na trhu, navyše s obrovskými možnosťami individuálizácie, teoreticky nenatrafíš na dva rovnaké. 😄 Dizajn tiež podarený (oproti napr A1), možné výhrady môžu smerovať k technike (motory a prevodovky) kde je to zatiaľ skôr o starej dobrej (odskúšanej) technike, ale doba si pýta svoje. A tento akože cross look je len dizajnová možnosť maximálne na cestu k chate... no mne sa páči :yes:
inak s tymto suhlas.... ked mam ist do trojdverovej A1 ktora zvnutra az na volant vobec nevyzera ako skutocne audi tak to radsej adama :yes:
[odkaz]
[odkaz]
Zde je nové video s Adamem Rocks - vyšší světlá výška je při jízdě dobře patrná. [odkaz]