Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Golf GTE doplňuje GTD a GTI

25 komentářů

white label
Hlavně je to na hybrid typu Insight/Prius hrozně málo škaredé, takže se to možná fakt nechytne. :😉 >😁

P.S. Pro "ekopozéry" to totiž opticky příliš splyne s nehybridní produkcí. 😉
white label
Dokonce "hezký", jo? >😁
Když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. Tatra uměla udělat aerodynamická a krásná auta zároveň, což se ovšem o Priusu/insight říct bohužel nedá. 😉
Mig_35
Mně se to auto normálně líbí.
MANETTINO
tuhle trojici písmen mám spojenou s Opelem. Kadett, Manta. Ale Golf? 8-s
Proč nepoužíjí GTH? jako hybrid....
iudex
Tak mnohí to máme tak, že do práce dochádzame len pár km a reálne nepotrebujeme tak veľké/výkonné autá. Z tohto pohľadu ten hybrid má zmysel, poskakovačky po meste by mohol zvládnuť na baterky a na dlhšie jazdy je tu plnohodnotný benzín. Rozhodne skôr vidím cestu pri hybridoch, než pri čistých elektromobiloch.
topten
do kanclu to mam 10 km, to se motor ani nestaci ohrat takze nejvic trpi, a stezi se vejdu do 8 litru.
u tohodle auta bych 1/3 všech ujetych km bych zvladnul v ciste elektrickym provozu
ted to je cenove asi dost mimo, ale za 5 let to bude bezna realita
white label
Psal jsem, že zraješ pomalu..., takže lepšího potvrzení jsem od tebe ani dočkat nemohl. 😉

P.S. A neboj, jsou tam hned dva motory.
white label
No vidíš, je vidět, že ještě zraješ. Pomalu, ale jistě! 😉
white label
A myslíš si, že je to normální? 😲 >😒]
Choochoo
No, hlavni bude cena, nekde na 700tis by to mohlo byt prodejne nebo malo pres

Vzhled muze byt nekdy plus, Prius/Insight jsou zajimavy, rekl bych i hezky, ale na sportaky to moc nevypada. Takze tady je sance 😉 Ikdyz je divne. kdyz sportak a jeste k tomu hybrid ma horsi Cx nez konkurencni bezna produkce 😉

Co je na aerodynamickem aute skarede? Jestli pak si to rikali i lide v dobe Tatry 77? 😉
Choochoo
A to bylo porad reci, nemylsim to obecne, ze hybridy jsou nesmysl a najednou vsichni vime ze je to vlastne idealni vozitko >😁
Ta cena je opravdu hodne mimo, asi to u vw nechtej moc prodavat. Jsem zvedav kdy to ztahnou z nabidky, stejne tak e-Golfa, za ty penize 8-s
Mino21
Tak to je samozřejmě subjektivní, protože mi se třeba Insight líbil opravdu dost a uvažoval jsem o jeho koupi.
Mig_35
Pro půlku auta určitě 😄
_MT_
Funguje. I když nemusí fungovat úplně stejně. Čistě z definice je rozdíl v tom, že plug-in můžeš nabít ze zásuvky, kdežto full hybrid ne.
MariAchi
Ne, jenom půlku, ale to by mohlo stačit, ne?
Mig_35
A dávají do toho V8?
MariAchi
Počkej, ať si ujasním pojmy😒br /> U plug-in hybridu nefunguje dobíjení za jízdy, tak jako u ne-plug-in hybridu?
Mig_35
Mně samotného to dost překvapuje. Golf se mi nelíbil ani v letech, kdy se obvykle klukům Golf líbívá. Po šest generací mně nechával úplně chladným. Teď bych se mu ani nijak extra nebránil.
_MT_
Modrá je teď rezervovaná pro "ekologické" verze. 😄
_MT_
V dnešní době považuji za lepší normální hybridy. Plug-in s sebou táhne stejné problémy jako elektromobil s výjimkou dojezdu. Pokud by mi šlo čistě o studené starty a neměl bych garáž, tak koupím nezávislé topení a je po problému.
topten
presne tak
a když potrebujes nekoho na okresce rychle predjet, tak mas v zaloze dalších okamžitých 100koni, takze nemusíš ani podrazovat...
MariAchi
Možná proto, že Kadetty a Manty si pamatuje už jen opravdu málo lidí, jež by mohli mít zájem o hybridního Golfa 😄
MariAchi
Ano a zejména u plug-in hybridů.
Osobně se mi to líbí - z parkování se vymotám a město proskáču na elektriku a na dálnici to rozjedu se 150 koníky v benzínu. A na další zastávce zase zaparkuju na elektriku.
Ideál, jen ta cena 😒
white label
Tahle modrá linka by se hodila spíš na Golf R (nedávno jsem to, shodou okolností, nadhodil v diskusi s nickem MT), navázalo by se tak na nejrychlejší Golf II. g., na GTE by se hodila spíš zelená.
[odkaz]
[odkaz]

Jinak přední nárazník je zajímavým hybridem mezi GR a GTI/GTD, zadní je převzatý z GTD.
Střelec
Jsem zvědav na cenu v USA, kde je již konkurence. Tam bude takováto cena totálně mimo.