Novinky
do kanclu to mam 10 km, to se motor ani nestaci ohrat takze nejvic trpi, a stezi se vejdu do 8 litru.
u tohodle auta bych 1/3 všech ujetych km bych zvladnul v ciste elektrickym provozu
ted to je cenove asi dost mimo, ale za 5 let to bude bezna realita
u tohodle auta bych 1/3 všech ujetych km bych zvladnul v ciste elektrickym provozu
ted to je cenove asi dost mimo, ale za 5 let to bude bezna realita
Tak mnohí to máme tak, že do práce dochádzame len pár km a reálne nepotrebujeme tak veľké/výkonné autá. Z tohto pohľadu ten hybrid má zmysel, poskakovačky po meste by mohol zvládnuť na baterky a na dlhšie jazdy je tu plnohodnotný benzín. Rozhodne skôr vidím cestu pri hybridoch, než pri čistých elektromobiloch.
Ano a zejména u plug-in hybridů.
Osobně se mi to líbí - z parkování se vymotám a město proskáču na elektriku a na dálnici to rozjedu se 150 koníky v benzínu. A na další zastávce zase zaparkuju na elektriku.
Ideál, jen ta cena 😒
Osobně se mi to líbí - z parkování se vymotám a město proskáču na elektriku a na dálnici to rozjedu se 150 koníky v benzínu. A na další zastávce zase zaparkuju na elektriku.
Ideál, jen ta cena 😒
presne tak
a když potrebujes nekoho na okresce rychle predjet, tak mas v zaloze dalších okamžitých 100koni, takze nemusíš ani podrazovat...
a když potrebujes nekoho na okresce rychle predjet, tak mas v zaloze dalších okamžitých 100koni, takze nemusíš ani podrazovat...
V dnešní době považuji za lepší normální hybridy. Plug-in s sebou táhne stejné problémy jako elektromobil s výjimkou dojezdu. Pokud by mi šlo čistě o studené starty a neměl bych garáž, tak koupím nezávislé topení a je po problému.
A to bylo porad reci, nemylsim to obecne, ze hybridy jsou nesmysl a najednou vsichni vime ze je to vlastne idealni vozitko >😁
Ta cena je opravdu hodne mimo, asi to u vw nechtej moc prodavat. Jsem zvedav kdy to ztahnou z nabidky, stejne tak e-Golfa, za ty penize 8-s
Ta cena je opravdu hodne mimo, asi to u vw nechtej moc prodavat. Jsem zvedav kdy to ztahnou z nabidky, stejne tak e-Golfa, za ty penize 8-s
Hlavně je to na hybrid typu Insight/Prius hrozně málo škaredé, takže se to možná fakt nechytne. :😉 >😁
P.S. Pro "ekopozéry" to totiž opticky příliš splyne s nehybridní produkcí. 😉
P.S. Pro "ekopozéry" to totiž opticky příliš splyne s nehybridní produkcí. 😉
No, hlavni bude cena, nekde na 700tis by to mohlo byt prodejne nebo malo pres
Vzhled muze byt nekdy plus, Prius/Insight jsou zajimavy, rekl bych i hezky, ale na sportaky to moc nevypada. Takze tady je sance 😉 Ikdyz je divne. kdyz sportak a jeste k tomu hybrid ma horsi Cx nez konkurencni bezna produkce 😉
Co je na aerodynamickem aute skarede? Jestli pak si to rikali i lide v dobe Tatry 77? 😉
Vzhled muze byt nekdy plus, Prius/Insight jsou zajimavy, rekl bych i hezky, ale na sportaky to moc nevypada. Takze tady je sance 😉 Ikdyz je divne. kdyz sportak a jeste k tomu hybrid ma horsi Cx nez konkurencni bezna produkce 😉
Co je na aerodynamickem aute skarede? Jestli pak si to rikali i lide v dobe Tatry 77? 😉
Dokonce "hezký", jo? >😁
Když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. Tatra uměla udělat aerodynamická a krásná auta zároveň, což se ovšem o Priusu/insight říct bohužel nedá. 😉
Když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. Tatra uměla udělat aerodynamická a krásná auta zároveň, což se ovšem o Priusu/insight říct bohužel nedá. 😉
tuhle trojici písmen mám spojenou s Opelem. Kadett, Manta. Ale Golf? 8-s
Proč nepoužíjí GTH? jako hybrid....
Proč nepoužíjí GTH? jako hybrid....
Tahle modrá linka by se hodila spíš na Golf R (nedávno jsem to, shodou okolností, nadhodil v diskusi s nickem MT), navázalo by se tak na nejrychlejší Golf II. g., na GTE by se hodila spíš zelená.
[odkaz]
[odkaz]
Jinak přední nárazník je zajímavým hybridem mezi GR a GTI/GTD, zadní je převzatý z GTD.
[odkaz]
[odkaz]
Jinak přední nárazník je zajímavým hybridem mezi GR a GTI/GTD, zadní je převzatý z GTD.
P.S. A neboj, jsou tam hned dva motory.