Testy
Plautus
0
nepchaj nám tu svoj etalón s chlpatou kožušinkou na volante a tigrovanými poťahmi >😒] my doopravdy radšej trojkolkový vietor vo vlasoch >😒]
Přejít do diskuze
ešte viac nezrelý ako som myslel. Malé jahňa. Etalónom útulnosti naprieč triedami je len jedno auto. Škodylak. Poctivý stodvaciášok. Ak toto nevieš, tak radšej driftuj na trojkolke... 😉 >😒]
Je vidieť že si ešte názorovo príli nezrelý. My starší a zkúsenejší vieme, že etalón útulnosti je len jeden. Dám ti šancu a nechám ťa hádať či vieš o akú ikonu sa jedná... >😒] 😉
Kylie, interiér C5 je síce fajn a dá sa naň použiť prívlastok moderný, ale mne príde príliš "preplastovaný", taký mŕtvy a tak trochu neútulný, osobne sa lepšie cítim v interiéri AR 159 😉
ANO - jsem "potěšena" že tu někdo interiér C5 zmiňuje, on totiž NEJ- interiérem vyhlášen byl ... což jistě "fandy" měkčených plastů a "pečlivého" slícování ZABOLELO/zabolí - mne to "těší", ale ještě VÍCE se mi "líbí" podvozek C5 a V6 2.7 HDi motůrek a MASÁŽNí sedačka! Tak TA mi "radost" opravdu (u)dělá 😄
Pěkný den 😉
Pěkný den 😉
navíc řekl bych, že kromě medvědů je to spolu s C5 auto s nejlepším interiérem. A jelikož v něm strávím 99% času, tak mě to móóóc zajímá. Když to stovnám třeba s kvalitním, ale nudným audi/vw nebo tržnicovým fordem...jak si to ty lidi můžou koupit
tak to přidám já, konečně někomu došlo, že by to chtělo světla i pod kufr
[odkaz]
a taky se mi moc líbí ty mohutný prahy a sloupky, konečně pořádnej bytelnej kchár, kde se na bezpečnosti nešetřilo
[odkaz]
BRAVO OPEL
[odkaz]
a taky se mi moc líbí ty mohutný prahy a sloupky, konečně pořádnej bytelnej kchár, kde se na bezpečnosti nešetřilo
[odkaz]
BRAVO OPEL
Má ukrajinská služebná se jmenuje GGGalina TTTatjana iiivanovna (před rozvodem, než její ex-manžel odešel "Nakoukavat do ameríckej kultůry" BORATovova).
Ona tento týden VOLNO má ... a na (jejích příspěvcích to JE vidět 😄
PS: S tím psaním NEvím/NEvím ... mne to TAKhle "baví" a já tu NEpíši jako "reklamní agentka" za 10€ měsíčně jak Galina, ale pro ZÁBAVU
Pěkný den 😉
Ona tento týden VOLNO má ... a na (jejích příspěvcích to JE vidět 😄
PS: S tím psaním NEvím/NEvím ... mne to TAKhle "baví" a já tu NEpíši jako "reklamní agentka" za 10€ měsíčně jak Galina, ale pro ZÁBAVU
Pěkný den 😉
Nové autí zatím není uplně aktuální, takže jak ho nazvu nevím. Moc an ty přezdívky nejsem, svému vozu občas říkám chrochta, místní kolegové mi ho přejmenovali na Exeo. 😒 Tak ti nevím... 😉
Moožná ... rozhodně Citroën C5 JE (nadějný) "adept" na vítězství ... :yes:
JAK se bude jmenovat? NEvím/NEtuším - vy víte jak se bude jmenovat vaše "děťátko", co ještě ani ve "výrobním procesu" NEní?
Jméno k němu musí "pasovat", "odpovídat" ... takže ho pojmenujeme až PO vyzvednutí z porodnice ... na Brumlu jméno (skoroperfect) "sedí" - u nástupce - prostě "uvidím" 😄
JAK se bude jmenovat? NEvím/NEtuším - vy víte jak se bude jmenovat vaše "děťátko", co ještě ani ve "výrobním procesu" NEní?
Jméno k němu musí "pasovat", "odpovídat" ... takže ho pojmenujeme až PO vyzvednutí z porodnice ... na Brumlu jméno (skoroperfect) "sedí" - u nástupce - prostě "uvidím" 😄
Já se vždy hlásím, že "nudně" pravdomluvná jsem (na takovýchto fórech spíše - jedna z mála/menšiny) a když ... to někdo "zpochybňuje" ... to ráda NEmám 😉
Pěkný den 😄
Pěkný den 😄
s maličkým sa nemáme moc o čom baviť...i keď práve takí riťolezovia môžu o chuti kakancov niečo vedieť, ale to nie je téma pre mňa 😉
dík...tiež dúfam, že to Opel ustojí, ich počiny mi ani zďaleka neprídu neživotaschopné...a myslieť si tak ako Kylie, že pre zamestnancov Opla by bolo osožnejšie zametať ulice (to síce priamo nenapísala, ale vyplýva to z toho) je nemiestne...
no neviem, kto trepe chujoviny, podľa mňa hlavne ten, kto tie kakance ochutnával...na názor takého človeka by som ja nedal >😒]
ja som počul o tom že plasty v oploch chutnajů ako kakance a už v salóne odpadávajú ako tie v brave. takže trepeš chujoviny ty jedno malé bábo s plienkou!!! >😒]
"ty tupec tupý", čo máš už v hlave namiesto mozgu granulát? >😒] >😒]
inak v pohode, na ich výrobu použili taký istý granulát ako VW, to že pomer ďalších prísad sa mierne líšil, nijak vážne neohrozovalo ich kvalitu...
inak v pohode, na ich výrobu použili taký istý granulát ako VW, to že pomer ďalších prísad sa mierne líšil, nijak vážne neohrozovalo ich kvalitu...
Tam to bol neutrál. Veľké a trochu ťažké, ale ten umiernený krotký výraz robil z auta veľmi nenápadnú obludku... >😁
To by ma zaujímalo, kto Ťa to už len naučil písať touto skomoleninou písanej češtiny. Opýtaj sa Tamary Ivanovny, ako sa má písať, radšej nech menej pulíruje a viac vyučuje, privítali by sme to viacerí.
Konečně tady někdo napsal něco co má hlavu a patu. :yes: Rádoby ekonomické plky Kylie a některé názory "fauvéfila" GTI se opravdu nedají číst. :no: :no: Doufám, že to Opel ustojí, protože jeho pád by vzal práci velkému množství lidí a mě auta, která mě vždy sloužila k plné spokojenosti.
Ona má ukrajinská služebná G-alina T-atjana i-vanovna má tenhle týden VOLNO (jsem v "druhém" bytě), takže místo aby "pulírovala" dům - bvwubosti vwymýšlí (to je celá ona - jak je BEZ dozoru ...)
Jinak Insignia NEpůsobí "špatně", ale i přes MASIVNí Opel(ovskou) ANTIreklamu: "ZAPOMEŇTE na Vectru, je tu Insignia" - nevím/nevím ... já bych možná zvolila spíše ten Accord (i když jsem slyšela, že u opel opravdu "o život" bojují a prý do Insignia i 2turbo motor nějaký snad dorazí a ... ale těch 100 miliard kč co by nyní celkem "akutně" potřebovali ... to je HODNĚ peněz a ... nu jsem zvědava JAK si s "churavým" Opel Angela "poradí" - já osobně bych do automobilek peníze ze společné kasy NEsypala
Pěkný den 😉
Jinak Insignia NEpůsobí "špatně", ale i přes MASIVNí Opel(ovskou) ANTIreklamu: "ZAPOMEŇTE na Vectru, je tu Insignia" - nevím/nevím ... já bych možná zvolila spíše ten Accord (i když jsem slyšela, že u opel opravdu "o život" bojují a prý do Insignia i 2turbo motor nějaký snad dorazí a ... ale těch 100 miliard kč co by nyní celkem "akutně" potřebovali ... to je HODNĚ peněz a ... nu jsem zvědava JAK si s "churavým" Opel Angela "poradí" - já osobně bych do automobilek peníze ze společné kasy NEsypala
Pěkný den 😉
GTI tu totiz zase zacal koncernom, pritom na tom zadku je jedna vec, ktora je z audi, ale to sa musi otvorit kufor aby si to clovek vsimol... Insignia kombi ma proste zadok Accordu, akurat trosku zaoblenejsi, ale tie zakladne tvary so tie iste...
Vy se mnou OPRAVDU chcete v EKONOMICE "válčit"? 😄
To je skoro BEZVA (i když obor "klasická hudba" by mi JEŠTĚ VĚTŠí radost udělal :yes: )
PS: "Hele a vy?" (já mám 2 dcery) - když budete HODNÝ - možná i FOTO ukáži 😉
To je skoro BEZVA (i když obor "klasická hudba" by mi JEŠTĚ VĚTŠí radost udělal :yes: )
PS: "Hele a vy?" (já mám 2 dcery) - když budete HODNÝ - možná i FOTO ukáži 😉
Nu, to se skoro NEDÁ komentovat ;-\ (novinky.cz znám - v nouzi "budiž, i když zrovna VČERA jsem tu "diskutoval" iHNed.cz - to je maličko "lepší" zdroj informací - i tam mám nick Kylie, tak asi TAK; Blesk jsem do ruky NIKDY NEvzala ... a asi na 99,99% ni NEvezmu!)
"Honit peříčka" si umíte sice PĚKNĚ, ale tady jste NEtrefil, ale když vy TAKový ODBORNíK: Co říkáte na výzvu Financial Times jak oslovil 50 (nej-) významných světových bankéřů, politiků, managerů a ekonomických teoretiků a vyzval k diskuzi (článkům) na téma CO s krizí, resp. PO krizi (JAK dál?)
Já osobně bych se "shodla" s Gillian Tett - co vy 😄
Pěkný den (ale popravdě NEJ-přehled/znalosti mám asi v klasické hudbě, kdybyste chtěl zase "mudrlovat" a poCHLAPEČKOVSKU si "penisová pouzdra přeměřovat") 😉
"Honit peříčka" si umíte sice PĚKNĚ, ale tady jste NEtrefil, ale když vy TAKový ODBORNíK: Co říkáte na výzvu Financial Times jak oslovil 50 (nej-) významných světových bankéřů, politiků, managerů a ekonomických teoretiků a vyzval k diskuzi (článkům) na téma CO s krizí, resp. PO krizi (JAK dál?)
Já osobně bych se "shodla" s Gillian Tett - co vy 😄
Pěkný den (ale popravdě NEJ-přehled/znalosti mám asi v klasické hudbě, kdybyste chtěl zase "mudrlovat" a poCHLAPEČKOVSKU si "penisová pouzdra přeměřovat") 😉
Povolanim ekonomka, hele ucetni neni ekonom, jen abysme si to uajsnili, podle toho co tu tlachas, tak cerpas info z Novinky.cz, pripadne z Blesku a dalsich pribuznych periodik, protoze ty o soucasne ekonomicke situaci nemas vubec sajn... :-!
Momentalne se jako prodelecnej podnik tvari kazda druha vetsi spolecnost ty telatko 😊.Hele mas deti?
kľudne sa stavím, že naživo bude Insignia Sports Tourer vyzerať lepšie ako Passat Variant >😁 😉
Insignia, tentokrát v znamení kombi alebo ak chceme Sports Tourer prichádza s rozmermi väčšími ako mala stávajúca a vlastne už odchádzajúca Vectra Caravan. Napriek tomu, že páni z Rüsselsheimu zjavne radi posilňujú, tak Insignia vo verzii sedan, či liftback na mňa pri osobnom stretnutí pôsobila atletickejšie ako predošlá, dizajnovo ťažkopádnejšia a "suchšia", Vectra. Preto by som, naproti mnohým z Vás, zatiaľ neodsudzoval toto nabublané kombi a počkal by som si opäť na živý kontakt...síce rozmerovo veľké až prerastené, ale to od kombi práve očakávam, dá sa polemizovať o ataku vyššej triedy, ale tam práve Opel absentuje a preto nemám dôvod mať ďalej s rozmermi tohto auta problém...kto bude chcieť menšie kombi od Opla, kúpi si Astru Caravan...osobne sa mi práve pri kombi páči riešenie otvárania zadných dvier umožňujúce vytvorenie čo najväčšieho vstupného otvoru, hoc je prevzaté od Audi Q5/Q7...ale taktiež spaľovací motor niekto vymyslel a ostatní ho prevzali a tiež ďalej vyvíjali, takže v tomto taktiež problém nevidím a podľa mňa to vcelku dobre k dizajnu auta zakomponovali, dizajn ako vždy vec subjektívna, no isto s týmto trafili stred terča zase o niečo bližšie v porovnaní s predošlou Vectrou...pre mňa ďalšie zaujímavé kombi, ktoré stojí za vyskúšanie a snáď i za kúpu :yes:
Nu já zpočátku trochu "předpojatě" na Insignii se VŮBEC NEdívala, pak jsem "mrkla" a špatné to NENí, ale OpelPROBLÉM je trochu JINDE, on "jméno" až tak dobré NEmá a trochu LEVNĚJi prodávat musí a "výdělečnost" je nízká (asi možná hlavě vlastní MOTORy mu chybí)
PS: A "Monsieur la Brum(la)" je jen JEDEN - nástupec se JINAK bude jmenovat a i když proti Insignia NIC NEmám, tak to "pojmenování" k ní NEpatří! 😄
Pěkný den 😉
PS: A "Monsieur la Brum(la)" je jen JEDEN - nástupec se JINAK bude jmenovat a i když proti Insignia NIC NEmám, tak to "pojmenování" k ní NEpatří! 😄
Pěkný den 😉
"Slecna" je už docela hoóóódně dlouho paní 😉 a navíc povoláním ekonom(ka), takže celkem TUŠí (co a jak) 😄
Šéfstvo GM jsem tu již párkrát kritizovala, ale Opel kdysi sám málem "zkrachoval" a JEN finanční injekce z USA ho před zkázou spasila - to jen tak "mimochodem" ..
Já myslím (z náznaků v tisku), že Angela NEchce Opel pomoci protože VÍ co a JAK a byť se Opel v poslední době (letech) ZLEPŠIL, ZISKovost z prodaného vozu je asi moc MALÁ (a technika/platformy jsou dnes už "globální", tedy GM - "sám" Opel se na nohy asi NEpostaví; o Saab NEmluvě) :no:
Třeba se PLETU, ale budoucnost těchto automobilek VELMi "jinak" než je dnes vidím. Myslím že "přežijí" (u Saab je to otázka s odpovědí: SPÍŠe NE!") jen v případě NAPROSTO ZÁSADNÍCH změn ve fungování!
Ono to možná na první pohled NEvypadá, ale CO má Opel "vlastního" ZAJÍMAVÉHO co PLNĚ konkurenční je? Naftové motory jsou fiat, podvozkové platformy patří GM (je to trochu "bublina" na vodě - já být Angela tak ROZHODNĚ dnes do Opel státní peníze NEsypu!)
PS: Bude to BOLET, ale to "špatné/NEdobré" musí PRYČ (je-li to i Opel ... či jeho část ... NEoddalovala bych to, to NIC NE"vyřeší")
Pěkný den 😄
Šéfstvo GM jsem tu již párkrát kritizovala, ale Opel kdysi sám málem "zkrachoval" a JEN finanční injekce z USA ho před zkázou spasila - to jen tak "mimochodem" ..
Já myslím (z náznaků v tisku), že Angela NEchce Opel pomoci protože VÍ co a JAK a byť se Opel v poslední době (letech) ZLEPŠIL, ZISKovost z prodaného vozu je asi moc MALÁ (a technika/platformy jsou dnes už "globální", tedy GM - "sám" Opel se na nohy asi NEpostaví; o Saab NEmluvě) :no:
Třeba se PLETU, ale budoucnost těchto automobilek VELMi "jinak" než je dnes vidím. Myslím že "přežijí" (u Saab je to otázka s odpovědí: SPÍŠe NE!") jen v případě NAPROSTO ZÁSADNÍCH změn ve fungování!
Ono to možná na první pohled NEvypadá, ale CO má Opel "vlastního" ZAJÍMAVÉHO co PLNĚ konkurenční je? Naftové motory jsou fiat, podvozkové platformy patří GM (je to trochu "bublina" na vodě - já být Angela tak ROZHODNĚ dnes do Opel státní peníze NEsypu!)
PS: Bude to BOLET, ale to "špatné/NEdobré" musí PRYČ (je-li to i Opel ... či jeho část ... NEoddalovala bych to, to NIC NE"vyřeší")
Pěkný den 😄
Myslím že zůstane krásná jako vždy (až na nešťastné obdodí řad 996). Jsem zvědavý jak kucí z orsche umí brousit diamanty... 😉 😄
jj, hlavně díky šrotovnému. Nejvíce z toho těží Agila a Corsa. I Insignie má slušné prodeje (zatím nad očekávání Oplu). Na motor-talku jsem se dočetl, že dokonce v Řecku to bylo za únor nejprodávanější auto ve své třídě. Co šlo dolů jsou prodeje Astry, která už by měla být nahrazena tento rok, pokud bude vše OK. Tak uvidíme, jak to dopadne.
A z těma pěnezma se není čemu divit, vždyt dost jejich peněz odešlo do GM.
A z těma pěnezma se není čemu divit, vždyt dost jejich peněz odešlo do GM.
Kylie, snažně Tě prosím, přestaň psát některá slova verzálkami. Tahá to za oči víc než když někdo píše permanentně se zapnutým capslockem. Myslím že mi levé dokonce teď začalo slabě krvácet. Ty se asi ráda posloucháš a nahrazuješ si tím gesta, intonanci a dokonce máš možná pocit jak tím svůj psaný projev vyšperkováváš. Bohužel se mýlíš a dle reakcí dalších činíš pravý opak.
...a klasicka, celkovy tvar mi pripada protazenejsi a stihlejsi. Dal bych si rict 😉
[odkaz]
[odkaz]
Počkej... nějak se mi to nezdá. Na konci mi chybí BRAVO OPEL. Co se stalo? Tohle je první příspěvek kde jsem to nečetl.
Já bych netvrdil že nemoc oplu pochází z něho samého. Naopak kdyby se Opel vymanil už dříve z područí GM nemusel dnes řešit existenční problémy. Holt pan Vagonář hospodařil tak až dohospodařil a poustu peněz prohospodařil. Za problémy Oplu hledej pány z USA... :-!
Je potreba se na problem podivat zesiroka a ne jen slepe tvrdit prodelava... Vis snad kolik musi Opel sypat do cerne diry GM US? Astra dlouhodobe mezi nejlepsimi hatchi, Corsa dtto, Vectra pravda potrebovala nastupce jako sul, ale pak je tu protihodnotou veleuspesna Zafira... A to se nebavime o poslednich mesicich. Bez znalosti interniho ucetnictvi Opelu tezko muze nekdo tvrdit, nakolik je spolecnost zdrava, nebo mrtva na spodek.
Opravdu? Nu, možná - tak KDE je (dle vás) ta CHYBA, že dlouhodobě PROBLÉM má ... a týden poté co ocenění pro Insignia "Car of the Year" dostal - o VELIKOU finanční pomoc vládu požádal?
To přeci NEní problém "týdnů či měsíců" - to je důsledek DLOUHODOBÝ(ch chyb), nebo (JAK to je)?
PS: Jak jsem tady VÝŠe napsala, v posledních letech nastala (v kvalitě) jasná ZLEPŠENí, ale .... podnik je PRODĚLEČNÝ!
Vyrobit DOBRÝ konkurence(skoro)SCHOPNÝ rohlík je "prima", ale když se na něm PRODĚLÁVÁ :no:
To přeci NEní problém "týdnů či měsíců" - to je důsledek DLOUHODOBÝ(ch chyb), nebo (JAK to je)?
PS: Jak jsem tady VÝŠe napsala, v posledních letech nastala (v kvalitě) jasná ZLEPŠENí, ale .... podnik je PRODĚLEČNÝ!
Vyrobit DOBRÝ konkurence(skoro)SCHOPNÝ rohlík je "prima", ale když se na něm PRODĚLÁVÁ :no:
Hned po PSA, na blbou otazku, blba odpoved. Zrovna Opel nema vubec spatnou modelovou politiku.
Tak potom už len odhad a pevné nervy, alebo ženu či priatelku, čo vylezie von a bude ti vravieť či ešte môžeš.... >😁
To áno, ale čo bez nich, nie každý si kúpi auto s takou výbavou, nemyslím, že ich má Insignia v základe.
Keď sa pozerám na dlhý pretiahnutý zadok tohto auta, tak ma napadla len jedna praktická otázka, ako zacúvať s takýmto hebedom k stene. Na Mondeu Combi som jazdil tri mesiace, ale nenaučil som sa to odhadnúť, no toto je ešte dlhšie a zadné okno šikmejšie.
Každý sme iný. Napríklad mne sa posledný Avensis celkom páči. Napriek tomu, že má tiež pár optických kíl nadváhu, ale sú tvarované inak.
No, ve vyšší střední to začíná být opravdu zajímavé. Sedan a liftback Insignia mě tvarem moc nezaujaly, ale kombi vypadá na fotkách výborně. Sice v mých očích nemá na mého designového favorita třídy (bezkonkurenčně Citroën C5), ale určitě je zajímavou alternativou. Bodují také hned dva zajímavé benzínové čtyřválce s turbem a možnost pohonu 4x4.
Takže tu máme obrovské Mondeo se senzačním podvozkem, nádhernou a stylovou individualitu C5, univerzálního všeuměla Insignii, cenově bezkonkurenční Lagunu a zajímavý komfortní crossover v podobě Cromy. Co víc si přát?
Takže tu máme obrovské Mondeo se senzačním podvozkem, nádhernou a stylovou individualitu C5, univerzálního všeuměla Insignii, cenově bezkonkurenční Lagunu a zajímavý komfortní crossover v podobě Cromy. Co víc si přát?
boze to je tak strasny text, ze sem nemel ani silu to docist do konce. seduň měla být asi dětská sedmička viď ? nebo radsi ne, delej ze si zadnou otazku neslysela protoze ten tvuj úpravovej průjem číst nechci.
Ach, milý acALIENe, já ještě nezmínila své PRAVÉ jméno: Marty, Emilia Marty - těší(lo) mne 😉
Sice NErozumím tomu: "...ale ty nejsi ani uspesna" ale KDYŽ už, tak já říkám že je mi "seduň" (to ale POCHOPÍTE, až asi tak DVAKRÁT starší budete 😉 )
Tak se mými písmenky NEtrapte a kdyby jste ZÁJEM měl o autíčkách si "pokecat" můžem ...
PS: Suzuki "intruder" - to NEznám, to je nějaká motorka, či tak něco?
Ford Cougar - to NEmáte špatný vkus (ten znáček na "čumáčku" se mi LÍBí(l) - a vůz to NEbyl špatný, snad jen MOTOR NEvím jaký, tedy "teoreticky" V6, ale prý s ním bývaly "problémy" (typu "neoleju-li" "nezkontroluji-li" olej každých pár km - když BLIKne kontrolka, je to už v "pu***"?). Pamatuji si to dobře?
Pěkný den 😄
Tak se mými písmenky NEtrapte a kdyby jste ZÁJEM měl o autíčkách si "pokecat" můžem ...
PS: Suzuki "intruder" - to NEznám, to je nějaká motorka, či tak něco?
Ford Cougar - to NEmáte špatný vkus (ten znáček na "čumáčku" se mi LÍBí(l) - a vůz to NEbyl špatný, snad jen MOTOR NEvím jaký, tedy "teoreticky" V6, ale prý s ním bývaly "problémy" (typu "neoleju-li" "nezkontroluji-li" olej každých pár km - když BLIKne kontrolka, je to už v "pu***"?). Pamatuji si to dobře?
Pěkný den 😄
PLNĚ a NAPROSTO, s vámi milý skejpo, SOUHLASím :no: - tam bych GM poslala, neb u něj jde o "krizi" trvající ... 25 let?
Prostě "zadělávali" si na "to" již DLOUHO a TEĎ se to během pár týdnů/měsíců (ani let) NEvyřeší. Pár modelů bude škoda, ale DOTOVAT výrobu automobilů (proti konkurenci) - to je vážně NEsmysl (možná snad by vyšlo LEVNĚJi ty zaměstnance JINAK/JINDE "uměle" ale "smysluplně" zaměstnat, než TAKová auta vyrábět).
Jsem docela zvědava JAK to dopadne, JAK se politici rozhodnou - já bych je "odřízla" a NIC (žádné penízky) jim NEdala!
Pěkný den (škoda že s nimi je saab 😉 - ten BÝVAL "zajímavý")
Prostě "zadělávali" si na "to" již DLOUHO a TEĎ se to během pár týdnů/měsíců (ani let) NEvyřeší. Pár modelů bude škoda, ale DOTOVAT výrobu automobilů (proti konkurenci) - to je vážně NEsmysl (možná snad by vyšlo LEVNĚJi ty zaměstnance JINAK/JINDE "uměle" ale "smysluplně" zaměstnat, než TAKová auta vyrábět).
Jsem docela zvědava JAK to dopadne, JAK se politici rozhodnou - já bych je "odřízla" a NIC (žádné penízky) jim NEdala!
Pěkný den (škoda že s nimi je saab 😉 - ten BÝVAL "zajímavý")
Podivej se, zvlastni lide byvaji alespon uspeni a tvrdi, ze normalni byt nechteji, ale ty nejsi ani uspesna, tak si prosim odstran z klavesnice tlacitko ,,Shift" nebo nepis.Projevujes se jak 13ti leta 😉.
GM jako takove bych zavrel. bohuzel je tam i opel a toho by mi bylo jedineho lito...
Spravne to napsal nekdo ve speedu. panuje nejaky prirozeny mechanizmus a kdyz si jejich auta nikdo nekupuje, tak to asi neni dobry podnik, nedelaji dobra auta a meli by skoncit. to je jak kdyby tady zadalo o pomoc tesco, ze se jim blbe prodavaj rohliky zatimco ostatnim to jakz takz jde ale nikdo by uz neresil, ze ty rohliky sou hnusny...
jak rikam. skoda ze s nima je opel...
Spravne to napsal nekdo ve speedu. panuje nejaky prirozeny mechanizmus a kdyz si jejich auta nikdo nekupuje, tak to asi neni dobry podnik, nedelaji dobra auta a meli by skoncit. to je jak kdyby tady zadalo o pomoc tesco, ze se jim blbe prodavaj rohliky zatimco ostatnim to jakz takz jde ale nikdo by uz neresil, ze ty rohliky sou hnusny...
jak rikam. skoda ze s nima je opel...
60%? To je teď díky "Abwrackprämie"?
Pokud vím stále POŽADUJí po německé vládě 3,300.000.000 € - jen tak "na výpomoc" - JÁ bych je NEdala (a teta Angela snad TAKÉ NEdá!).
PS: I když uznávám že v poslední době se Opel HODNĚ zlepšil
Pěkný den 😉
Pokud vím stále POŽADUJí po německé vládě 3,300.000.000 € - jen tak "na výpomoc" - JÁ bych je NEdala (a teta Angela snad TAKÉ NEdá!).
PS: I když uznávám že v poslední době se Opel HODNĚ zlepšil
Pěkný den 😉
No ale já NEjsem "normální" (a ani bych NEchtěla být) 😉
Tak se, milý skejpo, prosím NEzlobte (já jsem prostě TAKová) a přeji VÁM
Pěkný den 😄
Tak se, milý skejpo, prosím NEzlobte (já jsem prostě TAKová) a přeji VÁM
Pěkný den 😄
heh, tak AUDI A4 sa zrovna ten zadok nepodaril ani trochu... Fakt dobry mala tak mozno rpedchadzajuca A6... a vlastne aj A4.
C5 TOURER je nahodou OK, Insignia ale hruza. Uznavana EUROPSKA dizajnerzska sutaz RET DOT DESIGN AWARD minuly rok jasne vyzdvihla v triede transportation najporadenejsie kombi - ACCORD TOURER >😒] Kedze od vtedy sa na ziadne KOMBI neda pozerat, tento rok vyhralo Z4 😄 :-!
C5 TOURER je nahodou OK, Insignia ale hruza. Uznavana EUROPSKA dizajnerzska sutaz RET DOT DESIGN AWARD minuly rok jasne vyzdvihla v triede transportation najporadenejsie kombi - ACCORD TOURER >😒] Kedze od vtedy sa na ziadne KOMBI neda pozerat, tento rok vyhralo Z4 😄 :-!
proti gustu. nemuzem mit kazdej stejny vkus, kam by sme to dosli. ale rekl bych, ze vetsine lidi se ten design libi (aspon sedan). ne nadarmo to vyhralo auto roku nebo co to bylo ne ? 😄
Mám na to stejný názor. Sedan opravdu povedený auto, určitě jedno z nejhezčích ve třídě, né-li nejhezčí. Zadek kombiku ale neshledávám moc pohledným. Inu stále je tu na výběr ten sedan, že?
Prosím vás, nevíte, kdy konečně Kylie začne psát jako normální člověk ? Tahle změt velkých a malých písmenek se nedá číst !
Insignia jako taková není tvarově špatná ani v případě tohoto kombíku. Nijak neurazí ale ani nenadchne. Souhlasím s tím, že páté dveře a záď celkově jsou trochu překombinované, co mi však vadí nejvíce jsou až obludné rozměry tohoto auta. Děsím se, že střední třída bude mít za chvíli 5 metrů... Užjsem tu jednou mluvil o páté generaci Oktávky, která bude velikostí atakovat S-klassu... :-!
Zatím jen podle fotek, ale ten zadek mě hodně překvapil a nemůžu si na něj zvyknout, přílišnej převis, zvláštní až komplikované "napasování" pátých dveří, celkově jakoby to tam vzhledem k celku nějak neštymovalo, honba za co největšími vnějšími rozměry má svoje hranice.
Ja som kdesi (tusim aw?) cital clanok v tom zmysle, ze americka vlada podmienuje pomoc GM tym, ze Wagoner rezignuje. Nie je pre nich dostatocnou zarukou ze GM sa vyhrabe z problemov....
Suhlas. Kombik som nazivo nevidel, ale v sedane som uz sedel, a mam z toho auta rozpacity pocit. Ten dizajn je skratka divny. Ked vyslo nove Mondeo, obcas som cital ze je to taka prerostla krava, ale Insignia je v tomto este dalej. Insignia ohuri dlzkou a sirkou, ale nie pritazlivym dizajnom. Ja ju radim do tej istej kategorie, ako Avensis: mozu to byt technicky dokonale auta, ale ich dizajn nemozem akosi stravit...
Já doufám, že nikdy. Prodeje má více než dobré (nárůst 60% oproti minulému roku). Tak snad to nějak dopadne dobře.
Na mňa pôsobí dojmom príliš bacuľatégo medvedíka, neviem si pomôcť. Nevidím tam svaly, skôr sadlo.
Podľa môjho názoru je dizajn napríklad C5 ďaleko ďaleko sympatickejší a vyváženejší.
Podľa môjho názoru je dizajn napríklad C5 ďaleko ďaleko sympatickejší a vyváženejší.
Tak kdo tam nevídí ten hodně nepovedený pokus dostat tam něco
z Q7 a Q5 (5.dveře-návaznost na zadní světla), tak musí být slepý, stačí se třeba podívat zezadu při otevřených 5. dveřích...
Stejně jako sedan z profilu jednoznačně evokuje současné BMW5...
z Q7 a Q5 (5.dveře-návaznost na zadní světla), tak musí být slepý, stačí se třeba podívat zezadu při otevřených 5. dveřích...
Stejně jako sedan z profilu jednoznačně evokuje současné BMW5...
Tak tomu (s dvermi a plakatem) já asi NE-rozumět ;-\
PS: A KDY tedy KONEČNĚ ten Opel "zkrachuje" 8-s
Ale jinak: Pěkný den (a dobrou noc) 😉
PS: A KDY tedy KONEČNĚ ten Opel "zkrachuje" 8-s
Ale jinak: Pěkný den (a dobrou noc) 😉
Take mam pocit, ze Insignia Tourer kopiruje Audi a pri pohledu z profilu nema nic spolecneho s privlastkem "sports". Mozna tak stehovak. Velka kombi od Opelu vzdy nabizela enormni kufr a jak je videt, tato tradice stale zije.
Ano, na toho nejlepsiho, nejpohlednejsiho ztraci. Proste 159ka Sportwagon je jenom jedna, neopakovatelna krasavice.
Ano, na toho nejlepsiho, nejpohlednejsiho ztraci. Proste 159ka Sportwagon je jenom jedna, neopakovatelna krasavice.
Mně jako ROZUMné a SPRÁVNÉ se to "jeví", možná sice NEradostné, ale PROČ "podporovat" pekárnu co dělá "chnusné" ještě v den upečení zastaralé/tvrdé pečivo?
Pěkný den 😉
Pěkný den 😉
"Bohužel jsme dospěli k závěru, že žádný z plánů obou podniků nepředstavuje životaschopnost, takže neopravňuje další velké investice, které požadují" Opel Insignia Sports Tourer: První moje dojmy ...
[odkaz]
[odkaz]
... to designéři Opelu dostali pozdě výplatu, že se takhle na kombajnu pomstili?... ;-\
Sedan považuji za podstatně zdařilejší, než kombík, jehož záď absolutně postrádá harmonii. Boční tvar víka zavazadelníku je ve stylu Audi Q7 (to jsem jen připomněl snad notoricky známý fakt), tvary jsou nesourodé. Korunu tomu nasadí lišta, která působí jako pěst na oko... 8-s
Takže další kombík, který svou značku nemusí tajit. Kombi od Opelu jsou rozpoznatelné na sto kilometrů dopředu... >😁
...
Jako designově nejzdařilejší mainstreamový německý kombík vidím Mondeo. I přes jisté pouťové detaily se stále jedná o ladný a dynamický vůz. Passat je sice vyvážený, nicméně na nováčky nestíhá, no a Opel... co dodat :-!
Sedan považuji za podstatně zdařilejší, než kombík, jehož záď absolutně postrádá harmonii. Boční tvar víka zavazadelníku je ve stylu Audi Q7 (to jsem jen připomněl snad notoricky známý fakt), tvary jsou nesourodé. Korunu tomu nasadí lišta, která působí jako pěst na oko... 8-s
Takže další kombík, který svou značku nemusí tajit. Kombi od Opelu jsou rozpoznatelné na sto kilometrů dopředu... >😁
...
Jako designově nejzdařilejší mainstreamový německý kombík vidím Mondeo. I přes jisté pouťové detaily se stále jedná o ladný a dynamický vůz. Passat je sice vyvážený, nicméně na nováčky nestíhá, no a Opel... co dodat :-!
AUDISMUS? Nejak som to nechopil. Hádam nechceš povedať, že ten mito zadok sa snaží dotiahnúť na Audi. Je to najväčší hnus, ak kedy Opel vyrobil.
:-! ty jsi dneska sjetej, nebo jsi si koupil nove trenky s Golfem a nasadil jsi si je na hlavu, cimz jsi se dostal do takove extaze, ze nejsi schopen porozumet textu? 😄
Aha, tak Golf je nejlepsi kompakt >😒] , tak jsi to ty 😉 .Dal to rozvadet nemusime, rozhodl jsi se moje psani nechapat, takze je ztarta casu, neco se ti snazit vysvetlit. :-! 😉
já viděl sedan v reálu na pořádných kolech a vypadal fakt suprovně dynamicky a svalnatě.. :yes: ale ten kombík je fakt trochu těžký ;-\
uvidíme co na to řekne avantime jakožto odborník na design >😁
uvidíme co na to řekne avantime jakožto odborník na design >😁
a tak v určitém směru máš pravdu.. zezadu mi opravdu připomíná trochu A6ku, takže bych to na inspiraci tipoval... jinak mi příjde opticky docela těžká na zadek.. ;-\
spíš se divím, že jsi nekomentoval tu svažující se střechu, jak u meganu >😁 :yes:
spíš se divím, že jsi nekomentoval tu svažující se střechu, jak u meganu >😁 :yes:
Toto je proste jedno z áut, ktoré ma absolútne neoslovili. Ako limuzína, tak aj tento kombík. Najmä druhý spomenutý voz na mňa pôsobí ťažko-preťažko, nech sa naň pozerám z hociktorej strany. Neviezol som sa, neskúsil som, takže iné hľadisko hodnotiť nemôžem, ale vzhľad ma rozhodne nijak nenadchol.
Nerozumím těm třem nickům a dotazem jestli jsem originální pisálek? Co to píšeš za bláboly? ;-\
Co se týká Golfu, tohle není diskuze o kompaktech, ale chceš-li, já nemám žádnou utkvělou představu, jen vím, co nevíš ty, že GOLF je nejlepším kompaktem. Tak jako vím, že Porsche 911 Carrera je nejlepším getečkem. To je vše. Co kdo vidí mě vůbec nezajímá, nejde o pohledy, jde o fakta.
Co se týká tvého pojednání o outsignii, nasvědčuje to jen o jednom, o tvém úzkém průzoru. Pokud na svět aut nahlížíš holovětou omezeností o kopírování, pak já na tohle nahlížím zásadně složitěji.
Co se týká Golfu, tohle není diskuze o kompaktech, ale chceš-li, já nemám žádnou utkvělou představu, jen vím, co nevíš ty, že GOLF je nejlepším kompaktem. Tak jako vím, že Porsche 911 Carrera je nejlepším getečkem. To je vše. Co kdo vidí mě vůbec nezajímá, nejde o pohledy, jde o fakta.
Co se týká tvého pojednání o outsignii, nasvědčuje to jen o jednom, o tvém úzkém průzoru. Pokud na svět aut nahlížíš holovětou omezeností o kopírování, pak já na tohle nahlížím zásadně složitěji.
jo, na tom neco bude.Je to urcite + bezpecnosti...Podle mne rozhodne opodstatnenejsi, nez body za stret s chodcem 😊.
Nevim, jestli jsi originalni pisalek GTi/GTl/GTI , protoze jinak by jsi pochopil ze jsem anrazel na tvou zarputilou predstavu, ze Golf je to nej atd atd..Nepoucuju te, jen si tak rikam, ze plno lidi, vidi v kazdem aute jine auto, kolikrat jim model A pripomina vic model B, nez samotny model A a to uz je celkem problem 😄 .Nemyslim si, ze nekdo nekoho kopiruje, stejne tak BMW nekopiruje Superba s twindorem u sveho noveho konceptu, jen proste vyuziva neco, co lidem vyhovuje.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tvoje chutě jsou tu obecně známé, ty tu jsou už evergreenem - Indulona Rolls alias finskej kajak, finské pokuty a CLS, co neumí vracet volant. Všechna auta kupuješ na Západě jen manželce jsi koupil Forestera (sic) v Česku, jezdíte, jak jsi psal, na chatu brodem (nepoplet sis to s Kanadou?) a tak jsi chtěl něco nepotopitelného. Jo, a taky bylo dobrý to, jak jsi tu znuděně líčil své prodeje poruchového Range Rovera... Tenkrát tu u toho z druhý klávesnice brečel i tvůj přemek >😁 :yes:
No vidis. Kolik lidi, tolik chuti. Vzhled automobilu, libivost je absolutne subjektivni zalezitosti.
Opel dokazal vytvorit velice povedeny kombik. Z nemeckeho mainstreamu jde podle meho soudu o nejpovenejsi vuz v dane tride. Vzhledove bych Tourer postavil mezi tak povedene kombiky jako M6, Avensis, nebo C5.
Insigna prisla pro Opel v pravy cas. Prodava se vyborne a na silnicich je jiz videt. Uvidime jak si povede na ceskem trhu. Neni duvodu neverit, ze se ustali v prvni trojce ve sve tride.
Insigna prisla pro Opel v pravy cas. Prodava se vyborne a na silnicich je jiz videt. Uvidime jak si povede na ceskem trhu. Neni duvodu neverit, ze se ustali v prvni trojce ve sve tride.
Děkuju za istruktáž módní policie. Jen bych si dovolil tě lehce korigovat. Golf je kompakt, Insignia střední třída. Taková prkotina, viď...
P.S. Pokud je módním směrem horní outsignie, pak mám co dohánět 8-s 😄 😉
P.S. Pokud je módním směrem horní outsignie, pak mám co dohánět 8-s 😄 😉
Až jsem se těch snímků lek´. Přesně jak píšeš, zatěžkaný, zadní okno komplikované, nezapadá do auta. Jo, sedan sedí.
To, ze je nekdo trendy, neznamena, ze je libivy. Taky si radsi pockam na zive dojmy. Vel Satis byl i cool a bylo to k nicemu.
Jojo, trochu to pripomina Q7. Autobusoidni je to taky dost... Sedan je nadhernej, combi az nazivo.
Kdyby to byl Golf, tak by Audi urcite ukradla jeho nakresy vid 😉 .Rika ti neco modni trend a podobne?Ty se za par dni vyrovnas i nasemu sqelemu cislu 507 a budete tvorit zajimavou automobilovou kombinaci.
..ten zadek mi trochu pripomina micru cc :no: ..ale uvidime nazivo..napriklad takova c5 kombi nazivo me prekvapila v porovnani s fotkou..tim originalnim resenim si myslel napriklad cromu? 😉
No, je vidět, že na zadky kombíků je tu především AUDI. Přitom by se mohlo zdát, že udělat pořadné kombi není taková fuška jako udělat pořádný sedan. Jak je vidět, je to fuška. Mám obavu, aby už zítra netrpěla insignie onemocněním zvaným audismus. Jak citroen C5 tak insignia prostě nemohou ze své podstaty překročit stín toho nejlepšího. Jenže potom to chce volit jinou, svou a tedy především originální cestu. Jen ji najít... Pro mne - rozpaky kvartálu 😲 Zatím tedy odtušuji ze snímků, jakýpak bude asi živý pohled?