Novinky
dobře mu tak, když haní R8 a říká že F-typ je lepší
Nová R8 bude dělo jako hrom a nějaký F-type jí nebude sahat ani po kotníky
Už se těším až se R8 předvede v plné síle a kráse
Nová R8 bude dělo jako hrom a nějaký F-type jí nebude sahat ani po kotníky
Už se těším až se R8 předvede v plné síle a kráse
Tobě chápat psaný písmenka moc nejde viď? >😒]
Citoval sem. Jestli to chceš zakazovat tak zkus Severní Koreu, tam tyhle móresy určitě eště frčej. Tady snad už ne, my tu na to měli před 25 sametovou revoluci. Nikdo včetně tebe neví jaká bude příští R8. Co víme je tak že jeden z motorů nestíhá už dneska a zrovna ten F-Type je jedno z aut na který nestačil. Taky se docela těšim a sem zvědavej, i když kdyby byl v nabídce motor 4.0 TFSI těšil bych se eště víc 😉
Ty bys mi to moh vysvětlit: Proč tolik z vás chce aby příští R8 měla nekonkurenceschopnej motor?
Citoval sem. Jestli to chceš zakazovat tak zkus Severní Koreu, tam tyhle móresy určitě eště frčej. Tady snad už ne, my tu na to měli před 25 sametovou revoluci. Nikdo včetně tebe neví jaká bude příští R8. Co víme je tak že jeden z motorů nestíhá už dneska a zrovna ten F-Type je jedno z aut na který nestačil. Taky se docela těšim a sem zvědavej, i když kdyby byl v nabídce motor 4.0 TFSI těšil bych se eště víc 😉
Ty bys mi to moh vysvětlit: Proč tolik z vás chce aby příští R8 měla nekonkurenceschopnej motor?
Nechápeš jednu věc ,výkon není všechno,jsou důležité i ty ostatní věci, já jsem F-typu na reklamu s holywoodskýma hvězdama neskočil, F-type je marketingový hit, předražený průměrný auto,
konkurent F-type je Cayman,Boxster a i ten ho porazí
R8 je jiná liga a i ta stím nejslabším motorem F-type na okruhu porazí
R8 je supersport, F-type je přemotorovaný Jaguár,muscle car s motorem ve předu
Nová R8 bude famózní, bude lepší jak ta současná, která je taky výborná
konkurent F-type je Cayman,Boxster a i ten ho porazí
R8 je jiná liga a i ta stím nejslabším motorem F-type na okruhu porazí
R8 je supersport, F-type je přemotorovaný Jaguár,muscle car s motorem ve předu
Nová R8 bude famózní, bude lepší jak ta současná, která je taky výborná
Já samozřejmě autum nerozumim jako ty, na tom se teda shodneme >😒] Proto si furt myslim že výkon a naměřený parametry sou zrovna u sportovních aut a supersportů fakt zvlášť důležitý!
Jestli se už může citovat tak to vo předraženym autě nenapsali ani vo 911 ani vo F-Type V8 ale člověče zrovna vo R8 4.2. Boxster mám rád, na tom se shodneme. Supr auto :yes:
Taky bych R8 řadil spíš k supersportum, ale během diskuze mi to dost vymlouvali, tak nevim. Co vim že 4.0 TFSi by mu padlo líp než stará atmosféra 4.2, tu si podá i takovej brak jako je F-Type V8 😉
Vzhledem k tomu že motory převodovky a asi i design zůstaly stejný bych nějakej převratnej posun nečekal. Snad kdyby nasadili nějakou vostřejší verzi motoru 4.0 TFSI :yes: >😒]
Jestli se už může citovat tak to vo předraženym autě nenapsali ani vo 911 ani vo F-Type V8 ale člověče zrovna vo R8 4.2. Boxster mám rád, na tom se shodneme. Supr auto :yes:
Taky bych R8 řadil spíš k supersportum, ale během diskuze mi to dost vymlouvali, tak nevim. Co vim že 4.0 TFSi by mu padlo líp než stará atmosféra 4.2, tu si podá i takovej brak jako je F-Type V8 😉
Vzhledem k tomu že motory převodovky a asi i design zůstaly stejný bych nějakej převratnej posun nečekal. Snad kdyby nasadili nějakou vostřejší verzi motoru 4.0 TFSI :yes: >😒]
Výkon není všechno, například Veyron je toho důkazem,kterého na okruhu porazily výkonově slabší auta,takže výkon je důležitý,ale né nejdůležitější
R8 je supersport a nikdo mi to nevymluví, nová Generace , to jenom potvrdí
F-type je předražený a nekoupil bych si ho ani náhodou.
R8 je supersport a nikdo mi to nevymluví, nová Generace , to jenom potvrdí
F-type je předražený a nekoupil bych si ho ani náhodou.
Nejsem zrovna moc fanda Veyronu. Možná na to má vliv že zrovna nemám volnejch 150 mega [odkaz] A taky si myslim že R8 je spíš supersport, takže mě vo tom přesvědčovat nemusíš! F-Type je drahej, R8 je dražší. To první byl víceméně muj souhlas, to po čárce citát ze srovnávačky s kterym ale taky souhlasim. Výkon sice neni všechno ale proč do budoucího modelu nasazovat motor kterej porazí i něco jako F-Type žejo? >😒]
projeď se v R8 s V8 a potom mi řekni jestli se ti ten výkon zdá malý
projeď se v F-type a budeš si říkat,že na takové auto je to až mocvelká porce výkonu
Do R8 se dá dát větší motor V10, ale F-type jen tak nezvětšíš
teď jsem se mrkl na net a nejdražší F-type je za 3 mega a za stejnou cenu, dokonce i nižší seženeš R8 V8, F-type jsou vyhozený prachy, R8 je rozhodně lepší volba
projeď se v F-type a budeš si říkat,že na takové auto je to až mocvelká porce výkonu
Do R8 se dá dát větší motor V10, ale F-type jen tak nezvětšíš
teď jsem se mrkl na net a nejdražší F-type je za 3 mega a za stejnou cenu, dokonce i nižší seženeš R8 V8, F-type jsou vyhozený prachy, R8 je rozhodně lepší volba
Při projížďce? Ne. Problém je když potkáš někoho soutěživýho třeba v F-Typu a bohužel i mnoha dalších autech. A během dalších let se to asi zlepšovat nebude žejo? >😒] Proč ty vlastně nechceš aby v autě jako je R8 byl lepší víc konkurenceschopnej motor?
F-Type zvládá svoje V8 a 495 koní naprosto v pohodě. Myslim že přijde i silnější verze, tam uvidíme.
R8 V10 je fajn, R8 V8 4.2 jen tak tak. Chtělo by to R8 4.0 TFSI :yes:
Ty bys ten test kde F-Type V8 porazí R8 V8 asi radši neměl číst. Udělali srovnávací test, R8 skončí poslední a eště vo ní píšou že je předražená. Prostě přesnej vopak než ty ve svejch teoriích. Myslíš že bys změnil názor kdybys těma autama taky jezdil? 😉
Jo a jak se ti líbí F-Type Shooting Brake?
Jo a ty myslíš že R8 bude lepší a hezčí než [odkaz]
F-Type zvládá svoje V8 a 495 koní naprosto v pohodě. Myslim že přijde i silnější verze, tam uvidíme.
R8 V10 je fajn, R8 V8 4.2 jen tak tak. Chtělo by to R8 4.0 TFSI :yes:
Ty bys ten test kde F-Type V8 porazí R8 V8 asi radši neměl číst. Udělali srovnávací test, R8 skončí poslední a eště vo ní píšou že je předražená. Prostě přesnej vopak než ty ve svejch teoriích. Myslíš že bys změnil názor kdybys těma autama taky jezdil? 😉
Jo a jak se ti líbí F-Type Shooting Brake?
Jo a ty myslíš že R8 bude lepší a hezčí než [odkaz]
víš mám rád testy kde srovnávají jablka s jablkama a né jablka s pomerančem
dát proti sobě nejostřejší verzi s nejsilnějším motorem F-type, proti nejslabší R8 , může udělat jenom někdo kdo od Jaguáru dostal tučný šek
Jaguár dal totiž víc peněz za Lobbing a reklamy, než do auta samotného
U R8 je to přesně naopak
hlupák není ten kdo udělal ten test, hlupák je ten, kdo ten test považuje za objektivní
dát proti sobě nejostřejší verzi s nejsilnějším motorem F-type, proti nejslabší R8 , může udělat jenom někdo kdo od Jaguáru dostal tučný šek
Jaguár dal totiž víc peněz za Lobbing a reklamy, než do auta samotného
U R8 je to přesně naopak
hlupák není ten kdo udělal ten test, hlupák je ten, kdo ten test považuje za objektivní
Nebo taky ten kdo to bere auta do testu podle pořizovací ceny. To tě nenapadlo? 😉
A kdo je jabko a kdo pomeranč a proč?
Víš že to neni jedinej test kde R8 nezvítězilo, žejo?
A kdo je jabko a kdo pomeranč a proč?
Víš že to neni jedinej test kde R8 nezvítězilo, žejo?
k tvé poslední otázce😒br />
nevím, ale z R8 je lepší výhled jak z Gallarda a nová R8 bude prý o 10 cm delší než Huracán, jestli to je pravda, tak bude nová R8 stabilnější jak Huracán
tak nebo tak to jsou a budou skvělá auta a srovnávat tyto auta s nějakým F-typem je nesmysl
nevím, ale z R8 je lepší výhled jak z Gallarda a nová R8 bude prý o 10 cm delší než Huracán, jestli to je pravda, tak bude nová R8 stabilnější jak Huracán
tak nebo tak to jsou a budou skvělá auta a srovnávat tyto auta s nějakým F-typem je nesmysl
Zkus si mezi prstama co to je 10 cm, z toho bych závěry fakt nedělal
Nech už toho s tim F-Typem, je to stejně ujetý jako to s FF. Možná se ti nelíběj ale na světě je mnohem víc horších aut, naopak lepších až zas tolik neni
A co ta předposlední otázka?
Nech už toho s tim F-Typem, je to stejně ujetý jako to s FF. Možná se ti nelíběj ale na světě je mnohem víc horších aut, naopak lepších až zas tolik neni
A co ta předposlední otázka?
tak stím F-typem si začal ty, sice né semnou,ale začal
10 centimetrů rozdíl je dost, není to ale ověřený údaj, tak bych se o to neopíral ,ať nespadneš, třeba nová 911 oproti té předchozí 911 je delší o 10 centimetrů a je to znát jako hrom
no a FF je hrozně hloupé auto,má sice super 12válec,Auto ale jako celek nestojí za nic a do reálného světa se nehodí
10 centimetrů rozdíl je dost, není to ale ověřený údaj, tak bych se o to neopíral ,ať nespadneš, třeba nová 911 oproti té předchozí 911 je delší o 10 centimetrů a je to znát jako hrom
no a FF je hrozně hloupé auto,má sice super 12válec,Auto ale jako celek nestojí za nic a do reálného světa se nehodí
Nezačal, jen jsem zmínil poslední test kde R8 4.2 ve srovnávačce neuspěla. Že jí za soupeře vybrali zrovna F-Type a 911 je náhoda.
Jo v případě aktuální 911 to byl doslova obří rozdíl což ale neznamená že to z příští R8 udělá proti Lamborghini Huracán stabilnější auto. To bys taky rovnou moh říct že bude v zatáčkách horší nebo něco takovýho... To sou totální spekulace. To co je naopak skoro jistota je fakt že když 4.2 nestíhá dneska za 5 let to lepší určitě nebude
Co ten F-Type Shooting Brake?
Jo v případě aktuální 911 to byl doslova obří rozdíl což ale neznamená že to z příští R8 udělá proti Lamborghini Huracán stabilnější auto. To bys taky rovnou moh říct že bude v zatáčkách horší nebo něco takovýho... To sou totální spekulace. To co je naopak skoro jistota je fakt že když 4.2 nestíhá dneska za 5 let to lepší určitě nebude
Co ten F-Type Shooting Brake?
Nechci si tu vypomáhat, GTiho finesami, ale jsi lovec koníků, evidentní plakát. Podle tebe, co je lepší papírově, je lepší jako celek, a tak to prostě není. Nebo jinak, nedá se to říct 100%. Proč bude "starý" motor spolehlivější než nový? Je to jednoduché, je méně komplikovaný, a tak platí zásada, co tam není, to se nerozbije resp. není tam přeplňování, už jen díky němu budeš s autem muset jezdit trochu jinak, citlivěji. I když nepochybuji, že si Audi dalo na novém motoru záležet, spolehlivý jako 4,2 FSI nebude, právě proto, že je přeplňovaný. Že se dobře prodává v Bentley? To není vůbec relevantní. Nebo si snad myslíš, že si ho majitelé kupují jen kvůli novému motoru?
Evidentě blbě. Zrovna v tom Bentley považuju za jednoznačně lepší 4.0 TFSi byť má míň koníků než W12 >😒]
A zas taková novinka ten motor neni a zatim nikde ani náznak problémů. Takže spíš vobráceně. Proč ty problémy očekáváš? Nebo o nějakejch víš? A absolutní závěr že přeplňovanej motor musí bejt vždycky poruchovější než atmosféra zní logicky tak možná začátečníkovi. Realita bejvá pestřejší. Tak a teď ty 😄
A zas taková novinka ten motor neni a zatim nikde ani náznak problémů. Takže spíš vobráceně. Proč ty problémy očekáváš? Nebo o nějakejch víš? A absolutní závěr že přeplňovanej motor musí bejt vždycky poruchovější než atmosféra zní logicky tak možná začátečníkovi. Realita bejvá pestřejší. Tak a teď ty 😄
pořád řešíš jenom, motor, motor, motor, připadá mi že ses zasekl, skoušel ses vypnout a zapnout I.T. Crowd >😁 , mimochodem ten Jaguár motot není až zas takový zázrak, auto je dobré brát jako celek, znát jeho klady i zápory a né vědět že ten zrychlí o 2desetiny a podobně, je dobré vědět jak se auto chová , jak se ovládá ,jak se chová
podle mě ses zasekl vypni se, zapni se a bude to snad lepší
Hele jinak v čem je ještě ten F-type tak vyjímečný krom toho motoru?
podle mě ses zasekl vypni se, zapni se a bude to snad lepší
Hele jinak v čem je ještě ten F-type tak vyjímečný krom toho motoru?
Naprosto neskutečný jak si všichni přejete ať má R8 dál motor kterej je už teď nekonkurenceschopnej! Orchestr hraje podle nejslabšího hráče a auto podle nejslabší části. Dovede aspoň jeden z vás vysvětlit proč si všichni přejete ať je slabinou příští R8 jeden z motorů?
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
Víš lidi co mají R8 si ji nekupují proto že má největší zrychlení,nebo největší maximálku, konkurenci neřeší mají ji na háku,jenom si jezdí pro radost z jízdy , z perfektního ovládání, dokonale rozložené těžiště, skvělý podvozek, kvalitní výrobek ( Slovo Jaguár a kvalita mi nejde dohromady), Jeremy Clarkson řekl že Audi R8 patří jedno mezi nejlepe ovladatelné auto co kdy řídil a to řídil hodně aut
Kecy kecy a kecy. Každýho majitele R8 nasere když ho kmikne nějakej sedan nebo kupé vod Cadillacu
Že tobě nejde Jaguar a kvalita dohromady nic neznamená. Dle všeho sou současný Jagy docela slušný auta, dle všeho lepší než třeba Audi [odkaz]
Řeč neni vo R8 ale vo jednom jejim už dneska trochu nestíhajicim motoru kterej bude dle všeho nestíhat i v příští generaci
Že tobě nejde Jaguar a kvalita dohromady nic neznamená. Dle všeho sou současný Jagy docela slušný auta, dle všeho lepší než třeba Audi [odkaz]
Řeč neni vo R8 ale vo jednom jejim už dneska trochu nestíhajicim motoru kterej bude dle všeho nestíhat i v příští generaci
proč si kupovat docela slušný Jaguár, když můžu mít precizní prémii vysoké kvality 😄
co ty máš v palici za motor ? to by mě zajímalo >😁
docela mi připomínáš jednoho maníka z mého oblíbeného britského seriálu Neskutečné Historky 1.série díl 4., nejsi to ty?
Bingo! Naučil sem se česky a menuju se Michael Palin. Viděls mě ve Fish named Wanda? Na ten vzpomínám moc rád. I při druhym dílu byla docela sranda. A z novějších jak sme zpívali v Copak je to za Mesiáše 😄
Jo co řikáš na to že Jag je v JD Power lepší než Audi?
Jo co řikáš na to že Jag je v JD Power lepší než Audi?
Ty ale kazdeho majitele R8 soudis podle sebe, coz je z podstaty spatne - zejmena pokud nejsi sam majitelem R8 (nevim, jestli nahodou nejsi, ale statisticky nejspis ne. Pokud jo, tak se omlouvam).
Ne nejsem, ale tvuj suprkorektní přístup s případnou vomluvou dopředu se mi libí a voceňuju :yes: 😄
Samozřejmě soudit jen podle sebe bejvá blbost, na druhou stranu supersport si nekupuješ kvůli pohodlí prostoru zavazadelníku atd. ale nejspíš právě kvůli tý dynamice.
No u Audi se rozhodli jak se rozhodli takže otázkou spíš je jestli ten 4.2 vydrží v nabídce. Podle mě je to jen otázka času než ho nahradí nějakej novej foukanej V6
Samozřejmě soudit jen podle sebe bejvá blbost, na druhou stranu supersport si nekupuješ kvůli pohodlí prostoru zavazadelníku atd. ale nejspíš právě kvůli tý dynamice.
No u Audi se rozhodli jak se rozhodli takže otázkou spíš je jestli ten 4.2 vydrží v nabídce. Podle mě je to jen otázka času než ho nahradí nějakej novej foukanej V6
Edit: Psal, vše tedy vysvětleno. 😄
Speciálně pro ty mínusový :no: palečkáře dodávám: "Který věděj vo motorech nejspíš velký kulový" Jen *** dá přednost u Audi starýmu 4.2 před novym hodně povedenym 4.0 V8 :yes: :yes: :yes:
Ale nejde vo Alpinu, de vo to že konkurence je a bude jinde. To si fakt myslíš že to starý atmo 4.2 stačí jako motor do supersportu příští generace?
Už sem dal jako příklad Mercedes kde výkon dnešního SL 500 je srovnatelnej s minulym AMG 63 a V8 SL 500 minulý generace měl před faceliftem stejnej výkon jako dnešní šestiválec 350. A podobný je to u BMW. Nová M3 a 4 s šestiválcem maj vyšší výkon a hlavně budou dynamičtější než ty s jinak fantasticky točivym atmo osmiválcem. No a stejný jako u medvědů a bavoráků by to bylo v tý R8. Jak naměřenejma parametrama tak v provozu při předjíždění by byl 4.0 TFSI vo generaci lepší volbou prostě protože to je vo generaci modernější a lepší motor
Jj, tuneři toho vždycky naslibují, RS4 se stejným motorem nemá problém B3 stačit v přímce a semele jí na okruhu
[odkaz]
a kdyby o to majiteli R8 tak moc šlo, jakože nejde, protože jinak by si koupil V10, tak je se stejným motorem v přímce o něco rychlejší
[odkaz]
V zatáčkách je to pak úplně jiná liga a řada testerů se nad V8 rozplývá právě proto, že je to jedna z posledních atmosfér, ...sweet V8, polished dynamics
[odkaz]
Neučil ty ses náhodou psát u Kylie? >😒]
No a na wikipedii [odkaz] řikaj že R8 je supersport, takže to musí bejt pravda žejo 😄
Ty se docela vyznáš takže mám otázku: Ty bys šel do základní 911, základního Caymana nebo základní R8?
Sem zvědavej kolik z vás zůstane z toho starýho 4.2 nadšenejch až začne s turbama konkurence prohrávat srovnávačky
Konkrétně u SL se můžeš odrazit od 350. Ano, motor je jiný, ale změna to není tak velká.
SL 500 sem zmínil schválně jako trochu extrém kterej de facto fakt zvládne starou dobrou 6.3 AMG. Jak oba víme ten je nahrazenej ne přeplňovanym 4.6 ale 5.4 a tam je to úplně bez diskuzí.
Porovnávat motory napříč generacema je i při troše zkušeností docela těžký, proto sem někde v diskuzi zmiňoval Californii. A sem přesvědčenej že ta přeplňovaná současná tu minulou právě díky motoru doslova zašlape
Pokud jses nasranej vzdy kdyz te nekdo predjede, tak tu porad mas moznost V10, coz ovsem uz je hracka dost velka na to, aby te vubec netrapilo, ze na silnici vubec nekdo jeste je - i kdyz stoji, zaslouzi respekt kazdeho, pro koho auto neni kus plechu na kolech. A i ridic Alpiny uzna, ze je to kus pekneho auta.
Popravdě si myslim že pravym důvodem neni nějaký chlazení, to bude jen výmluva protože časem něco foukanýho stejně budou muset použít
"You can get your R8 with a V10, but that hikes the price even further away from top-of-the-range F-type and, to be honest, you won’t feel much poorer with the 4.2-litre V8 fitted to our test car. It’s bound to be one of the last of its kin😜 high-revving, normally aspirated, tuned for emotion rather than efficiency. Its likely replacement, a twin-turbo with cylinder deactivation, may be more frugal, but we bet it won’t be as vocal nor as intense as this. You need to really rev the V8 to get the best from it, but do that and everything comes together, the steering, brakes, suspension and engine working in harmony to deliver a drive that’ll have you pre-planning your Sundays for years to come."
Ale to co prezentuješ jako závěr neni závěr jak my co test četli víme, žejo? Tam je že R8 se svym spíš na emoce než na účinnost naladěnym motorem skončila poslední a je poněkud předražená. Ne že to je špatný auto a špatnej motor. To vůbec ne, je jen poslední
Což by se jí s 4.0 TFSI možná nestalo. Si tak tipuju 😄
S tim co je napsaný pod nadpisem Verdict ale stejně nesouhlasíš což vede k otázce: Jak to vidíš ty?
A stále je tu jeden faktor, ktorý je v športovom aute dôležitý: subjektívne pocity. Iste je pocitovo dramatickejšie vytočiť atmosféru do 8500 zavýjajúcich otáčok, ako mať turbomotor, ktorému sa cez 6000 už nechce.
A zkus si stoupnout, protáhnout se, zatřepat hlavou a pak si to přečíst eště jednou. Neboj to dáš a když ne tak já ti to pak vysvětlim jak to bylo myšleno 😄
Za sebe reknu, ze jsem rad, ze nova R8 vyjede bez turba, at' ten motor je jaky je.
A dovedu si představit vo kolik lepší by v autě jako je R8 byl skvělej novej foukanej V8 4.0 TFSI
Jestli tam nekdy daji V8 s turbem, tak budou muset neco delat s V10, protoze ty vykony by byly moc blizko. Spis bude sranda, az za par let predstavi R8 s turbo V6 nebo R5, to budeme pak vzpominat na tu v8 ;-\
Ak v novej generácii dajú aspoň tú 450k verziu, čo je v RS4, k tomu prirátam o pár kíl nižšiu hmotnosť, určite sa neobávam o dynamickú nedostatočnosť takejto základnej R8.
Opakujem: daj mi príklad "podobne výkonného fúkaného šesťvalca, ktorý ujde R8 4,2".
A tú Alpinu moc za sériové auto nepovažujem, aj keď je to oficiálne samostatná značka, v reále nevyrába vlastné autá, ale je to len tuner áut od BMW.
A že 4,0 V8T bude dymanickejší, ako 4,2 V8 atmo je predsa úplne logické a to nespochybňujem, ale Ty sa tu celý čas oháňaš fúkanými V6.
Protože to udělalo BMW a MB, tak je to snad na potlesk? Těch motorů je škoda. Ve velkých sedanech a kupé je mi to celkem jedno, ale u sportovních aut už ne. Nemám nic proti tomu mít alternativu. Možnost volby mám rád. Ale blížíme se do bodu, kdy volbu mít nebudeme. Stejné je to s manuálními převodovkami. Automaty mám rád. Ale dokáži docenit dobrý manuál.
Já sem svůj ideál napsal hned na začátku a i přes totálně zběsilou reakci v podobně zřejmě největšího počtu mínusovejch :no: co tady kdy komu dali názor neměnim. Že je v nabídce desetiválec je bomba, za jednoznačně a tim myslim fakt jednoznačně lepší verzi než starou atmo 4.2 považuju vynikající novej 4.0 TFSI což je motor kterej by R8 pasoval jako ulitej
Pokud ti zalezi na 'odpichu' z krizovatky, je na vyber aut az-az. Takhle tu mame na vyber at' ne nejnovejsi, ale porad skvelou atmo V8 + jeste skvelejsi V10 a od koho? Od zleho koncernu, kdo by povedal.
A máš pravdu probrali sme to horem dolem a zdá se že sem jedinej náročnější fanoušek. Divný stejně jako to že za přání lepšího motoru do R8 sem dostal nejvíc mínusovejch :no: co tu kdy kdo dostal >😒]