Novinky
Tak tohle je tedy naprostá bomba... Vypadá z těch tří fakt nejlépe. 😄 Jen jsem zvědav,jak to bude s individualizací,jestli ta páska bude ve více barvách než jen černé a stříbrné... 😄 Bravo Toyota... 😄
Moc jsem od Toyoty nečekal, ale tohle je paráda. Ještě by podobně mohli upravit i Auris.
Tak mě napadá, že tohle pořadí muselo být promyšlené hodně dobře, když přišla 108 líbila se mi moc, ale jak se představila C1 tak jsem na Peugeot okamžitě zapoměl, no a teď je naprostým favoritem Aygo
Tak mě napadá, že tohle pořadí muselo být promyšlené hodně dobře, když přišla 108 líbila se mi moc, ale jak se představila C1 tak jsem na Peugeot okamžitě zapoměl, no a teď je naprostým favoritem Aygo
aj ked podla mojho nazoru ta cierna farba nemusela zachadzat az na A stlpik,
ale vcelku celkom zaujimave auticko :yes:
ale vcelku celkom zaujimave auticko :yes:
Čakal som že Aygo sa mi bude z kolínskych trojčat najviac páčiť, ale ostávam pri 108-ke.
V každom prípade je fajn ako ich tento krát dizajnovo odlíšili. Každý si nájde to svoje. :yes: Takže za mňa z trojčat 108-ka, inak Twingo. 😄
V každom prípade je fajn ako ich tento krát dizajnovo odlíšili. Každý si nájde to svoje. :yes: Takže za mňa z trojčat 108-ka, inak Twingo. 😄
[odkaz]
[odkaz]
svoj segment si tento voz vzhľadovo osloví.