Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota Aygo: Dopálený japonský Zorro na prvních fotkách

13 komentářů

dewill
Design rozhodně dobrý, hlavně ta červená vypadá pěkně, ale žlutá vy byla ještě divočejší >😁
Rubb
Jo vypadá fakt dobře, Toyota překvapila :yes:
mrazik
Me se vic libi ta cerno-bila kombinace a zadni svetla se povedli.
pogo26
Zadní světla jsou z Leafu. 😄
[odkaz]
[odkaz]
nalimer
a v tej bielo-čiernej kombinácií vyzerá ako taká Panda s úsmevom...
svoj segment si tento voz vzhľadovo osloví.
twistedTSD
Toyota se tedy rozjela, kdo by to do ní před pár lety řekl...Poměrně slušné. :yes:
Mikyp
Tak tohle je tedy naprostá bomba... Vypadá z těch tří fakt nejlépe. 😄 Jen jsem zvědav,jak to bude s individualizací,jestli ta páska bude ve více barvách než jen černé a stříbrné... 😄 Bravo Toyota... 😄
tutulo
Krasa. 😄
Glaukos
Moc jsem od Toyoty nečekal, ale tohle je paráda. Ještě by podobně mohli upravit i Auris.
Tak mě napadá, že tohle pořadí muselo být promyšlené hodně dobře, když přišla 108 líbila se mi moc, ale jak se představila C1 tak jsem na Peugeot okamžitě zapoměl, no a teď je naprostým favoritem Aygo
3_diamanty
aj ked podla mojho nazoru ta cierna farba nemusela zachadzat az na A stlpik,

ale vcelku celkom zaujimave auticko :yes:
pogo26
To by tam pak nebylo to X. A X je hlavní designový prvek kolem kterého se toto auto pro genaraci X točí. Jen mm ale pocit, že X si vybrala jako první LADA. Má ale smůlu, byla pomalá.
3_diamanty
ked si odmyslim tu ciernu farbu na A stlpiku stejne tam X vidim 😉
pumpkin
Čakal som že Aygo sa mi bude z kolínskych trojčat najviac páčiť, ale ostávam pri 108-ke.
V každom prípade je fajn ako ich tento krát dizajnovo odlíšili. Každý si nájde to svoje. :yes: Takže za mňa z trojčat 108-ka, inak Twingo. 😄