Ženeva 2014
Přihlásit pro přidání komentáře
planeta
inak to vidia napriklad v Londyne, tu vidim kazdy den kopec aut ako je Juke, DS3 atd .. aj v specialnych farbach, mne osobne sa paci ta pestrost ktora tu je - a teraz nehovorim o luxusnych triedach, skodovku tu skoro nevidim >😁
3_diamanty
nabrali na objeme... ale to je len dobre, ten predny kukuc je este brutalnejsi :yes😒br />
interier ako v nejakom sportiaciku, velmi pekneeee a utulne :yes:
interier ako v nejakom sportiaciku, velmi pekneeee a utulne :yes:
bronco
nikdy jsem nepochopil proc 4x4 muze byt jen s cvt..., takze si ho nikdy nekoupim i kdyz se mi libi
ericn
Ano. Čekal jsem s faceliftem výraznější změnu přední části, obvzlášt změnu předního nárazníku včetně žabích světel, ale ona nepřišla. Stále je to nejošklivější auto v nabídce Nissanu >😁
Zas na druhou stranu má u mě Nissan palec nahoru za odvahu, dát něco tak extravagantního na trh :yes😒br />
Auto je nepraktické, uvnitř miniaturní a nepohodlné a zvenčí naprosto ulítlý design. Jsem asi konzerva, ale tohle bych v garáži opravdu mít nemohl 😉
Zas na druhou stranu má u mě Nissan palec nahoru za odvahu, dát něco tak extravagantního na trh :yes😒br />
Auto je nepraktické, uvnitř miniaturní a nepohodlné a zvenčí naprosto ulítlý design. Jsem asi konzerva, ale tohle bych v garáži opravdu mít nemohl 😉
nissan juke zraje jako kvalitní víno 😉