Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: První dojmy: BMW 2 Active Tourer

BMW s předním pohonem? Před pár lety nesmysl, dnes realita. Jak působí naživo?
Zpět na článek
4. 3. 2014 16:54
V porovnání s Mercedesem třídy B...
Mě toto dost zklamalo, čekal jsem že BMW bude chtít Mercedes něčím trumfnout...ale zatím to spíš vypadá že třída B je lepší. Nemluvě o tom že za chvilku má přijít facelift béčka..
Rozbalit vlákno
7
4. 3. 2014 17:04
Re: V porovnání s Mercedesem třídy B...
absolutny suhlas. dokonca sa obavam, ze toto vstupi do historie tak akurat len ako najskaredsie bmw vsetkych cias :no: :no: :no:
Avatar - Stefič
4. 3. 2014 21:32
Re: V porovnání s Mercedesem třídy B...
ale to asi ne, ale berme to tak, že BMW se snaží věnovat segmentu, se kterým nemá žádné zkušnenosti a toto "MPV" je první ne zrovna vydařený pokus.
Je škoda, že BMW staví třádu 2 proti MB B. Kdyby se spíš pokusili vytvořit skutečné MPV, vyslédek by mohl být o poznání lepší.
Ovšem nejlepší variantou by bylo, kdyby BMW nikdy žádné MPV raději nedělalo
Avatar - Jaros71
4. 3. 2014 22:48
Re: V porovnání s Mercedesem třídy B...
Toto se opravdu BMW moc nepovedlo.
Kdo to bude kupovat?
Nehezké a malé...
Prakticky stejně velký starý VW Touran má zvazadelník 700L..!
A to není velké MPV.
Na prodeje tohoto BMW jsem moc zvědavý! >:D
5. 3. 2014 10:36
Re: V porovnání s Mercedesem třídy B...
Teda pod to se podepíšu, taky mně to přijde na BMW otřesný. Tohle nemělo spatřit světlo světa.
5. 3. 2014 11:27
Re: V porovnání s Mercedesem třídy B...
cele je to skratka zleeee, ale ten pohlad zboku... to nemozu v bmw mysliet vazne!?!? to malo bmw tymto krokom ambiciu zvadzat boj o klienta s automobilovymi skvostami typu fiat multipla?? jednoducho nemozem uverit vlastnym ociam 8-s
Avatar - 3_diamanty
4. 3. 2014 19:42
Re: V porovnání s Mercedesem třídy B...
tiez som to uz pisal ked sme sa tu hadali o podobnosti s carensom ........ zlate B-ecko a to pritom tiez nie je ziaden krasavec ale voci tomuto baaawu je to nadhera..... medak je o hodny kus eleganciou dalej
5. 3. 2014 10:56
Re: V porovnání s Mercedesem třídy B...
Tak je. MB-B je oproti tomuto skutocny dizajnovy klenot! Toto je skutocne hrozne. Keby tam vpredu nebola "vrtula a ladvinky", poviem ze je to daky SsangYong alebo podobny cert z dalekeho vychodu...
5. 3. 2014 11:53
Jsem zvědavej...
...jak se budou ti maníci nahoře, co podle nich tohle BMPW nemělo spatřit světlo světa, tvářit, až se 2AT stane tahounem prodejů mnichovské značky :-)
Rozbalit vlákno
3
5. 3. 2014 12:39
Re: Jsem zvědavej...
pošlu ti fotku... 8-s Ale to se nestane. Tobě se to jako líbí????
5. 3. 2014 14:16
Re: Jsem zvědavej...
Líbí se mi to podstatně víc, než třeba aktuální 1er (bavím se o vzhledu, ne o pohonu).
Nicméně není to jen o líbí/nelíbí - ono to má veškeré BMW markanty, včetně krátkého předního převisu například, obešel bych se bez toho prolisu na boku, ale to je holt současný designový jazyk BMW.
Jestli chtěli (spíš museli) vstoupit do vod předokolek, udělali to v té nejlepší možné velikosti a s nejlepším možným tvarem, tohle je auto, které otevře svět BMW zájemcům, pro které byla současná ne-HB orientace, vyplývající z klasického uspořádání prostě nepřijatelná.
5. 3. 2014 17:42
Re: Jsem zvědavej...
No, chtěl bych mít tvůj optimismus. Ale asi očividně nejsi sám, když s tím BMW vyšlo. :-) A máš pravdu, není to jenom o líbí / nelíbí, ale je to hodně o tom. A možná úplně nejvíc :-) i když je to subjektivní a nemůže se vše líbit každému, tak tady z reakcí vidíš, že toto se nelíbí skoro nikomu. A to už je zarážející. Není moc lidí, kteří by z lásky a důvěry značce si koupili něco, co se jim vzhledově nelíbí. Ty rozměry, to vem čert, jak tady někdo zmiňoval kufr atd. to asi fakt někdo, kdo to bude chtít nebude tolik řešit. Ale ten design!!!