Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

První dojmy: Citroën C1 (+video)

25 komentářů

moreczech
Tak takhle opravdu neeeeeeeeeee >😁
twistedTSD
Zatím jsem z trojčat trochu rozpačitý. Interiér působí dost lacině, zadní sedadla moc pohodlně nevypadají...Ale nedám na první dojem, třeba ještě překvapí.
Pekelná Micinka
Tak a lidé od Kolína nebudou mít co žrát... >😒] Aygo je dost specifický design, který si asi bude více vybírat příznivce a C1 je ještě horší v tom, že je taková nevyhraněná. S nadějemi tak zbývá jen P108, už vyhlížím jeho představení.
chup44
Jak som si to pozrel hneď ma napadlo že toto som už dnes videl.Stačí sa pozrieť na dnes predstavené Aygo.Volant,stredový panel,budíky rovnaké,alebo sa mi to iba zdá ?
[odkaz] [odkaz]
Pekelná Micinka
Na druhou stranu. Není zákazníkovi jedno, že skoro stejný interiér je i v autě, které nebude kupovat.
twistedTSD
A nebude to tím, že se jedná o téměř identická auta? 😄
pumpkin
Aký bude podľa vás cenový rozdiel medzi kolínskym triom a novým Twingom? Lebo aj z fotiek vidno ten kvalitatívny rozdiel. Twingo vyzerá ako o triedu väčšie, hlavne ten kufor. [odkaz]
pogo26
Podle mě bude Twingo dražší než kolínská a bratislavská trojčata. Vyšší cenu by si mělo Twingo u zákazníků celkem bez problémů obhájit.
jazva
KeĎ príde Toper, ten ti vysvetlí, čo je to veľký kufor! >😁 [odkaz]
pumpkin
Lakované plasty v kufri... Hmm, si dali na individualizácii záležať. >😒] Ale nie, nebudem si už kopať, je to pekné miesto pre magnetky. 😄
3_diamanty
>😁 :yes😒br />
vsetko je to mile a pekne ale ten interier je hruza a des... uz stara i10 mala krajsi a na pohlad hodnotnejsi..... toto vazne vyzera dost lacno a hrackarsky... proste francuzsky,

UP i10 su o hodny kus dalej ako tieto lacne trojicky :yes:
První reakce při pohledu na interiér: OMG, WTF?
pumpkin
Ten stredový panel mi pripomenul Miniteslu. 😄 [odkaz]
Mohli by tam dať navigáciu s čiernobielym displejom, bolo by to fajn retro.
Ó, alebo klasiku od Nintenda. [odkaz]

Inak normálne z tých fotiek cítim smrad lacných plastov.
Exteriér je inak fajn.
aproximus
bude potřebovat, ve stínu nového krále třídy, hodně brzo facelift..
vrkuboy
[odkaz]
moreczech
je to prostě hnus fialovej....
Klaudius
Je nepochopiteľné, ako môže novinka vyzerať tak tragicky...
Pekelná Micinka
Ano, ty středové konzole se prostě moc nepovedly. Ale Aygo je zvenku lepší.
salamoon
exterirerovy dizajn
peugeot 1-
citroen 2-
aygo 4- (aby som ho totalne nezabil 5-tkou)

ked by rozhodoval iba exterier,108-cky by som kludne bral.....ale ten interier to je totalny zabijak tejto trojice...

-hnusne leskle lapace masnoty a otiskov,(rozumej leskle plasty kde sa clovek pozrie) v pripade citrona dokonca este v kriklavej cervenej asi aby to bolo viac vidiet

-hitparada tvarov (okruhly displej budikov /vs obdlznik infotainment / vs lichobeznik klima....uz tam chyba iba nejaky trojuholnikovy displej...)

-absolutne zufale delenie pristrojovky/stredoveho tunelu=mrhanie priestorom... mam rad male auta,ale ako twingo,tak aj trojcata ma vyslovene znechucuju svojim interierom.
skoda,ze si nezobrali priklad zo swiftu alebo noveho vw polo....ano,pre niekoho mozno nudne interiery,ale rozhodne priklad,ze aj male auto moze mat kvalitny interier.

aj sucasna 500vka ma kvalitnejsi interier ako tieto novinky....
Rubb
Ten interiér možná naživo nemusí vypadat tak zle, jestli jste někdo zkoušel fotit interiér pod tím umělým světlem ze zářivek apod... viz origo foto [odkaz]
mbrzda
Taky z těch fotek nesedám na *, ale souhlasím s tím, že naživo to určitě bude lepší. Navíc nikdo tam nemusí mít tu červenou - je to jen příklad možností individualizace,, stejně jako na zrcátkách......
Jaros71
Laciné , malé a nepříliš pěkné.. ;-\
Interier vypadá otřesně.
Nové Twingo je na tom o dost lépe!
Sleeper
Rubbe, na fotce v linku je interiér konceptu 108 Tattoo, který vypadá o moc lépe. S běžnými verzemi bych ho nesrovnával, i když fotka taky udělá svoje, to souhlasím.
woody-alien
Kdysi dávno jsem v recenzi na desku kapely The Cult [odkaz] četl, že před ní tajou Guns´n´Roses jako padlej sníh.

No, a dnes mě nenapadá lepší příměr mezi kolínskými trojčaty a právě představeným Twingem. Na jedné straně Renaultův majstrštyk a na straně druhé "příštipkáři", jimž k aspoň relativnímu úspěchu bude snad nápomocna cena. Ještě mě napadá příklad, kterým druhdy komentovali rozdíl mezi Fiatem 500 a VW Fox. Pokud kolemjdoucí spatří před sídlem nejmenované baronky Twingo (F500), řeknou si: Á paní baronka si pořídila nového mazlíka. A když tam bude stát C1 (Fox), řeknou si: Nějakej chudák zabloudil, pomozte mu najít cestu. >😒]
Sumi2000
😄 :yes: