Bezpečnost
Riešiť v prípade ťažkej nehody nejaké sekundárne zranenia je smiešne ... keby airgbag nebol .... tak má zväčša člověk po problémoch 😢
Rebrá sa zlámu i pri oživovaní stláčením hrudníka ľudí nad 35 rokov .... nebudeme oživovať ?
A už riešiť zranenia dementov čo sa nepripútali je úplne od veci .... v USA to riešia ... a airbagy sú nebezpečnejšie pre tých normálnych ...
Ak sa zabijú .... ich problém ....
Rebrá sa zlámu i pri oživovaní stláčením hrudníka ľudí nad 35 rokov .... nebudeme oživovať ?
A už riešiť zranenia dementov čo sa nepripútali je úplne od veci .... v USA to riešia ... a airbagy sú nebezpečnejšie pre tých normálnych ...
Ak sa zabijú .... ich problém ....
EU teď bude hromadně rušit airbagy, protože i kdyby to mělo zachránit jediný život...! >😒] Ti mrtví, které by pytle zachránily, jsou jen collateral damages :-!
Nevim teda jak ostatni, ale radsi budu pohmozdenej s infarktem jehoz prevdepodobnost odhaduju tak na 1%, nez mrtvej. A to ze se nekdo neprivaze to je jeho blbost, ja osobne si hlidam i vsechny spolujezdce zda jsou pripoutani, protoze by mi pri nehode zlomili sedacku i me. Kdyz jsem si kupoval auto, vybiral jsem i podle bezpecnosti, muj megane je s bezpecnosti hodne dobrej, a zbytek nasich aut taktez.
S poutáním spolujezdců je to často utrpení... 😄
btw cital som pred par rokmi o pripade kedy clovek prisiel po nehode o jedno oko pretoze vystreleny airbag mu rozmlatil okuliare a vtlacil jeden ulomok do oka. Bohuzial, aj take blbe nahody sa stavaju. Chcem tym povedat, ze najlepsie je nehode predist. Najhorsi su "supermani" ktori si myslia ze ked maju auto s 5*, abs/esp, 10 pytlov a pasy, nic sa im nemoze stat...
aj s pasmi to mas tak... niekori prezili nehodu vdaka tomu ze nepriputani vyleteli z auta... ale je to jeden pripad z 1000 ... v dalsich 999 nepriputnai vodici nehody neprezili..... takze ano vzdy je nejaka taka ta miera " neuspechu" ale je velmi mala voci miere "uspechu" pre ktoru su robene tieto zachranne bezpecnostne prvky